Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szczocia była mniejsza, Kudłaczka jest tak do kolan a Szczocia raczej przed. No i szczotka więcej sierści ma a Kudłazcka taka abrdziej mięsista jest.
Kudłaczka taka jak Dira mi sie wydaje a ona 6 kg ważyła na początku.

Ale w kłębie tak do kolan.

A czemu tak szczegółowo pytasz? coś sie świeci?

Posted

Pytam tak na wszelki wypadek, żeby w razie czego już wiedzieć o psiaku jak najwięcej. Rożne domki szukają różnych psiaczków.

Ale do kolan to chyba z głową ?

Posted

czekamy czekamy:)

Ja anzse psiaki ogłaszam intensywnie gdzie cos zobaczę; i na dogo i na gumtree. co chwilę jest zapytanie o tego czy tamtego ale jak przychodzi do konkretów to pozniej cisza:shake:

Gdyby tak liczyć tylko te poważne rozmowy, tuż przed umawianiem sie an wizyty to i Oskar i Mopik i ta jamnisiowata sunia byłyby juz dawno w domu. A tak tylko nadzieję ludzie robią:roll:

Posted

Bannerek dla suni już gotowy, Mantis oczywiście się świetnie spisała:)
Poprosiłam ją żeby wkleiła go tu na wątku żeby każdy chętny mógł skorzystać, także myślę niebawem się pojawi

Posted

no zdjęcia trochę z daleka,ale może uda się zbliżyć? ona usilnie nie chce współracoać i pozować, nie jest żadną modelka, czy aktoreczką :D
i tak się udało, że zostałą przeniesiona znó do innego domku i wszystkie psiaki latały przy kracie, to ona raczyła się nie schować. foty robiłam przez wystawienie ręki z aparatem ponad nasze głowy, ponad siatkę.

nic się nie wybierze? ze 2 są dość dobre.

i pamiętaj-wstaw mi ten bane też :)

Posted

no zdjęcia trochę z daleka,ale może uda się zbliżyć? ona usilnie nie chce współracoać i pozować, nie jest żadną modelka, czy aktoreczką :D
i tak się udało, że zostałą przeniesiona znó do innego domku i wszystkie psiaki latały przy kracie, to ona raczyła się nie schować. foty robiłam przez wystawienie ręki z aparatem ponad nasze głowy, ponad siatkę.

nic się nie wybierze? ze 2 są dość dobre.

i pamiętaj-wstaw mi ten bane też :)