Julia&Fred Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Witam serdecznie, zapraszam wszystkich, którzy chcieliby się dowiedzieć, czy fakt, że posiadacie yorka, jest jakoś związany z Waszą osobowością. O swoich badaniach pisałam już na dogomanii w dziale "wszystko o psach", ale może część z Was tam nie dotarła. A tak się składa, że yorkomaniaków obecnie potrzebuję najbardziej... Jestem na piątym roku psychologii i piszę pracę magisterską na temat związku osobowości właściciela z rasą jego psa. Zapraszam wszystkich właścicieli YORKÓW, a także: labradorów, amstaffów, hovawartów, owczarków niemieckich i border collie do udziału w badaniach. Oto link do ankiety internetowej: CZĘŚĆ I http://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&formkey=dHZ3Qk41U01TYjlvTUJmZXRsam5aR1E6MA CZĘŚĆ II http://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&formkey=dENfWjN6SWVyX2dKbnVnZG5fWHpvV1E6MA Proszę o wypełnienie obydwu części, tylko wówczas Wasz udział będzie się liczył. Uprzedzam uczciwie, że wypełnienie badania może zająć ok. 30-40 min., ale warto! Wyniki mogą być bowiem bardzo interesujące, a ja chętnie się nimi później podzielę. Zależy mi na dokładnych badaniach, aby móc nakreślić profil właścicieli wymienionych ras i na tej podstawie stwierdzić, czy osobowość człowieka może determinować wybór określonej rasy psa. Będę orgomnie wdzięczna każdemu, kto zdecyduje się pomóc i poświęci swój czas udział w badaniach. Pozdrawiam, Julia P.S. Badanie przeznaczone jest dla osób powyżej 17 roku życia. Jeśli macie jakieś pytania - zadawajcie śmiało :) Quote
tigrunia Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Uff.. przebrnęłam przez wszystkie pytania :multi: - czekam z niecierpliwością na wyniki :loveu: Quote
...::Basia::... Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Ja też tylko nie o yorkach tylko labkach:* Quote
Julia&Fred Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Super dziewczyny, baaaardzo Wam dziękuję! :) Quote
vikiii Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 KURCZE! już późno..... ale co tam:) .... "przebadam się" hihiiiii:) Quote
Julia&Fred Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Widziałam, że mogę na Was liczyć! Jeszcze raz ślicznie dziękuję wszystkim, którzy postanowili mi pomóc :) Quote
agnilale Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 hej,ja tez odpowiedzialam,najbardziej zmeczylo mnie przypominanie sobie jak odpowiedzialam wczesniej na podobne ale troszke inaczej skonstruowane pytanie :) :) Quote
tigrunia Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 agnilale napisał(a):hej,ja tez odpowiedzialam,najbardziej zmeczylo mnie przypominanie sobie jak odpowiedzialam wczesniej na podobne ale troszke inaczej skonstruowane pytanie :) :) No właśnie - takich haczyków było wiele :evil_lol: Quote
agnilale Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 ale tak wlasnie wygladaja testy-mam siostre psychologa wiec cos o tym wiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts