magda z. Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 podniosę!!!!!!!!!!! jak mi się uda z czasem to odnowię jej ogłoszenie i więźnia na bolcu, albo zaraz to zrobię Quote
magda z. Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 ogłoszenie czeka na akceptację, a więzień ma do 11. 12, na razie tylko tyle mogę... Quote
magda z. Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 na nasze psy http://www.dogomania.pl/threads/175223-Ciuchy-pA-aszcze-sukienki-swetry-buty-na-DA-uA-ynAE-15-12-22-00 Quote
magda z. Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 z racji miejsca na bolesławieckim wątku, umieśiłam ją tam na 1 stronie;) Quote
Seaside Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Aga napisała na bolcu, że mała ma domek - czekamy na wieści :) Quote
lolka Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Seaside']Aga napisała na bolcu, że mała ma domek - czekamy na wieści :)[/QUOTE] tak mi dzisiaj powiedział kierownik...zresztą dzwonił juz kilka dni temu i pytał dla kogo mamy sunie zarezerwowaną bo ma zainteresowany domek.....oczywiscie pracownicy mysleli, że skoro ją zoperowałyśmy to już dla kogoś zaklepana i tak wszystkim chętnym mówili:roll: Jagódka a Ty juz po???:cool3: Quote
magda z. Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 oooo, to super jesli poszla. Jest wyciachana, więc nie będzie strachu, że do rozmażania. Jagody Hania się zawzięła i teraz już nie chce wyjść;) Trzymajcie sie dziewczyny. To ja zmieniam tytuł. Quote
Seaside Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 dobre wiesci :) A ja już ledwo dycham a ten mały małpiszon sie chyba zawziął - co drugą noc straszy - ja juz jak na szpilach a potem znów cicho :roll: Quote
magda z. Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Przynajmniej spakowana będziesz dobrze;) Jak tak dalej pójdzie to w terminie będzie:) Quote
rita60 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='magda z.']Przynajmniej spakowana będziesz dobrze;) Jak tak dalej pójdzie to w terminie będzie:)[/QUOTE] A wiadomo co to za domek:roll: Czy zdejmowac ogloszenia ? Quote
dorota k. Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 To ma dom czy nie:oops: Aga pisała na bolcu , że nie:shake::-( Quote
magda z. Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 no nie ma domu;/ ja tam nie zaglądałam... Quote
rita60 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Dziewczyny to okreslcie sie,czy ma dom,czy nie:roll:dobrze,ze nie pokasowałam ogłoszen. Quote
magda z. Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 jeszce siedzi, byli chętnie, ale pies został... Quote
magda z. Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 lolka w piątek będzie na chwilę w schronie to zobaczy:) Quote
magda z. Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 sunia została zaadoptowana ze schronu, jednak ci ludzie, którzy ją chcieli ostatecznie nie przyjechali, a ktoś inny ją zabrał. Teraz to juz pewne. Rito wielkie podziękowania za ogłoszenia:) Quote
rita60 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 magda z. napisał(a):sunia została zaadoptowana ze schronu, jednak ci ludzie, którzy ją chcieli ostatecznie nie przyjechali, a ktoś inny ją zabrał. Teraz to juz pewne. Rito wielkie podziękowania za ogłoszenia:) Ciesze sie:multi:mam tylko nadzieje,ze to dobry domek:roll: Quote
magda z. Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 rita60 napisał(a):Ciesze sie:multi:mam tylko nadzieje,ze to dobry domek:roll: z tego co wiem to tak, bo zabrała ją jedna z dziewczyn, które Mariola przywozi do schronu, aby wyprowadzały psiaki. Szukali juz psa, a w razie potzreby Mariola też nad tym czuwa Quote
magda z. Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Rito a możesz ją ściągnąć z adopcji.org, właśnie się tam zalogowałam i niunię zobaczyłam;) Quote
rita60 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 magda z. napisał(a):Rito a możesz ją ściągnąć z adopcji.org, właśnie się tam zalogowałam i niunię zobaczyłam;) Wiem,tylko jak to zrobic:roll:/tam nie ma takiej opcji kasuj-chyba:oops:/. Quote
Marinka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 rita60 napisał(a):Wiem,tylko jak to zrobic:roll:/tam nie ma takiej opcji kasuj-chyba:oops:/. Jest - wchodzisz w edycję na samym dole masz status- tu wybierasz zakładkę zaadoptowane, klikasz zapisz ogłoszenie, uwagi podświetlają się na żółto- tu wpisujesz, że psiak już w domu i ponownie klikasz zapisz ogłoszenie Quote
Recommended Posts