Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Seaside']Aga napisała na bolcu, że mała ma domek - czekamy na wieści :)[/QUOTE]

tak mi dzisiaj powiedział kierownik...zresztą dzwonił juz kilka dni temu i pytał dla kogo mamy sunie zarezerwowaną bo ma zainteresowany domek.....oczywiscie pracownicy mysleli, że skoro ją zoperowałyśmy to już dla kogoś zaklepana i tak wszystkim chętnym mówili:roll:

Jagódka a Ty juz po???:cool3:

Posted

oooo, to super jesli poszla. Jest wyciachana, więc nie będzie strachu, że do rozmażania. Jagody Hania się zawzięła i teraz już nie chce wyjść;) Trzymajcie sie dziewczyny. To ja zmieniam tytuł.

Posted

[quote name='magda z.']Przynajmniej spakowana będziesz dobrze;) Jak tak dalej pójdzie to w terminie będzie:)[/QUOTE]
A wiadomo co to za domek:roll:
Czy zdejmowac ogloszenia ?

Posted

sunia została zaadoptowana ze schronu, jednak ci ludzie, którzy ją chcieli ostatecznie nie przyjechali, a ktoś inny ją zabrał. Teraz to juz pewne. Rito wielkie podziękowania za ogłoszenia:)

Posted

magda z. napisał(a):
sunia została zaadoptowana ze schronu, jednak ci ludzie, którzy ją chcieli ostatecznie nie przyjechali, a ktoś inny ją zabrał. Teraz to juz pewne. Rito wielkie podziękowania za ogłoszenia:)

Ciesze sie:multi:mam tylko nadzieje,ze to dobry domek:roll:

Posted

rita60 napisał(a):
Ciesze sie:multi:mam tylko nadzieje,ze to dobry domek:roll:

z tego co wiem to tak, bo zabrała ją jedna z dziewczyn, które Mariola przywozi do schronu, aby wyprowadzały psiaki. Szukali juz psa, a w razie potzreby Mariola też nad tym czuwa

• 2 weeks later...
Posted

magda z. napisał(a):
Rito a możesz ją ściągnąć z adopcji.org, właśnie się tam zalogowałam i niunię zobaczyłam;)

Wiem,tylko jak to zrobic:roll:/tam nie ma takiej opcji kasuj-chyba:oops:/.

Posted

rita60 napisał(a):
Wiem,tylko jak to zrobic:roll:/tam nie ma takiej opcji kasuj-chyba:oops:/.

Jest - wchodzisz w edycję na samym dole masz status- tu wybierasz zakładkę zaadoptowane, klikasz zapisz ogłoszenie, uwagi podświetlają się na żółto- tu wpisujesz, że psiak już w domu i ponownie klikasz zapisz ogłoszenie