ocelot Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Na stronkę mozna wejść przez banerek:) Quote
NusiaiJa Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 jestem, jestem! jutro skarbonkowy bucik na grosiki przewendruje przez pokoje w pracy ;-) zobaczymy, kto kocha zwierzęta a kto ma węża w kieszeni... Quote
[email protected] Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Rysio jest pięknym pieskiem ,widac że bardzo wesołym mimo że mieszka w schronisku. Quote
ocelot Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Rysio to piękny będzie po doprowadzeniu futra do porządku. Wesoły to on jest na spacerach i jak nas widzi. Był czas, że nie wychodził z budy. Wiedziałam, że tam jest, bo znamy się trochę. Quote
ocelot Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 a mi to Rysiek spędza sen z powiek. Jak zaczęłam chodzić do schroniska to juz był. Schowany w budzie, długo nie mogłam mu zdjęcia zrobić. Ale, ucinaliśmy sobie pogawędki i zaczął pomalutku się wykluwać. Siedział sobie długie miesiące z Mazim i Reksem też kudłaczami, ale podobnymi do flatów, więc w końcu sobie ludzie wypatrzyli chłopców. Rysiek ciągle jest. Miałam przerwę, pół roczną, wracam do schroniska, a Rysiulek jest. Wiecie jaka to była radość, jak mnie poznał i wybiegł z budy się przywitać? łzy mi pociekły. a potem nasz pierwszy spacer... próby przegryzienia smyczki, potem grzeczny marsz i na koniec ten łepek ufnie wtulony pod ramię... No jak mu nie obiecać, że będzie lepiej? Tylko choroba kiedy? Quote
NusiaiJa Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 niedługo, niedługo a czy ktoś delkarował jakieś złotóweczki na strzyżonko Rysiuli i nie tylko?? Quote
NusiaiJa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 no i gdzie te delkaracje na fryzjera dla Rycha?:mad: O sobie pamiętamy, już pewnie na sylwestra fryzjer zaklepany a rysio to co??:evil_lol::evil_lol:?? w takim brudny futrze ma przywitać 2010???? noooo cioteczkiii:shake::shake:iiii:eviltong:;););) Nusia cosik wysupła dla Ciebie.... o słysze, że ciotkaE też ;) Quote
ocelot Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 To i ja dorzucę coś?:) Nusia mamy na Niebrowie psiego fryzjera, dowiedzieć się czy ciachnie schroniskowca i za ile? Quote
NusiaiJa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Pewnie, pytaj się!! i wynegocjuj dobrą cenę ;-) ...jak nie pierwszy za friko :-p Quote
ocelot Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 [quote name='NusiaiJa']Pewnie, pytaj się!! i wynegocjuj dobrą cenę ;-) ...jak nie pierwszy za friko :-p[/QUOTE] dobra przejdę się tam, ale chyba nie dam rady w tym tygodniu..., jutro Łódź, w czwartek cały dzień w pracy, piątek też. Chyba, że w sobotę przed schronem. Ostatecznie profesjonalny psi fryzjer to fachowiec: ) Quote
NusiaiJa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 tylko po tem ma być piękny Ryszard!!! płacimy i wymagamy ;-) bo inaczej ciotkaE sobie z nim porozmawia.... ;-) ;-) ;-) Quote
[email protected] Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 A rysiu się pokazuje może ktoś się w nim zakocha Quote
ocelot Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Rysiulku... już bym chciała, żebyś był z tego schronu zabrany Quote
GrubbaRybba Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Zrobiłam Rysiowi ogłoszenie: [url]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2648447_rysio_obiecalysmu_mu_pomozcie_slowa.html[/url] [url]http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?aid=3683852&cid=161[/url] Quote
ocelot Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 [quote name='GrubbaRybba']Zrobiłam Rysiowi ogłoszenie: [url]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2648447_rysio_obiecalysmu_mu_pomozcie_slowa.html[/url] [url]http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?aid=3683852&cid=161[/url][/QUOTE] Oby Ryśkowi szczęście przyniosły Quote
Onaa Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Czy potrzeba psinkowi jakiś ogłoszeń :) ? Quote
ocelot Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 [quote name='Dogo07']Czy potrzeba psinkowi jakiś ogłoszeń :) ?[/QUOTE] potrzeba:) ma na razie tylko dwa. na wszelki wypadek podam dane do ogłoszeń. tel: 604 416 873 mail: [email][email protected][/email] Quote
[email protected] Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Mam nadzieję że ktoś go zauważy.Bo on jest śliczny. Quote
Recommended Posts