Matusz Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Mam nadzieje, ze w niedlugim czasie liczba kaloryferow sie u nas powiekszy :loveu: O! Kostnica to doskonale okreslenie! Brr:placz: Zaspy mowisz :diabloti: My z Azowa uwielbiamy zaspy :multi::diabloti: Tylko zanim nastapi zima to ja jeszcze musze kurtke sobie kupic :shake: no ja tez mam taką nadzieję :loveu::loveu: ja też uwielbiam zaspy, Tobiasz już mniej:diabloti: kurtkę też sobie muszę kupić, już wczoraj nawet wypatrzyłem jedną w H&M'e Quote
ewatr Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 A moje pytanie poranne brzmi : czemu mi wczoraj nie dałas znac czy jedziesz ???? EEEEEEE:mad: czekałam :placz: Quote
Cambel&Megi Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Kiedy? Ale to o psa chodzi, a nie człeka... :roflt::roflt: Czy Ty sie tez stosujesz do tego, co Kryspinek mowil? :diabloti: Azula sobie robi wolne od FB :eviltong: Nie no, żaruje oczywiście. Nie mam po prostu jej zdjęć, mam Educhnego i jeszcze jesienne. Moze w sobote uda się coś trzasnąc... A jak tam zebranie dzikusów w schronisku w sobote? :diabloti: A kiedy masz następną biol? :eviltong: Ależ ja wiem :lol: :razz::razz:Oczywiście, że tak, chodzę z nim za rączkę :loveu: No to ja czekam na kolejną porcyję fotek ;) Hmmm no bo gadałam z dzikusem nr 2 przed chwilą na przerwie /przed tym jak zwiałam z historii :diabloti:/ i ona tez by mogła, tylko nie jest zapisana. Hmm....mogłaby chyba na chywił trafił jechać :evil_lol::evil_lol: Najwyżej się wróci, jak ja za pierwszym razem :diabloti: A Ty będziesz? :loveu::razz::razz: Quote
g_o_n_i_a Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']łeee wieśniara:P Tak dużo się u Was zmienia a Mielonka jak zwykle ze wszystkim w tył :( O mosz. To u nas ja uszczęśliwiam swoim Wieśniara, tak, tak! :multi::loveu::evil_lol: Aj tam Mielonka, nie stresuj :p My po prostu jako iż ja jestem zło (udowodniono klinicznie :diabloti:), to musialam sie bardziej zrobić złem w życiu codziennym. :evil_lol: Łaaa ja cem Twoj aparat :loveu: [quote name='matusz5']no ja tez mam taką nadzieję ja też uwielbiam zaspy, Tobiasz już mniej kurtkę też sobie muszę kupić, już wczoraj nawet wypatrzyłem jedną w H&M'e No to trzymam kciuki tak na zaś - co by sie potem wszystko udalo :razz: Tobiaszowi to trzeba dłuższe nogi - no bo Azula, długonoga blondynka :diabloti: moze hasac ile wlezie :multi: Ooo :cool1: [quote name='ewatr']A moje pytanie poranne brzmi : czemu mi wczoraj nie dałas znac czy jedziesz ???? EEEEEEE czekałam Biedny córuś, biedny :placz: Pseplasam /słodkie ocka/:lol: [quote name='Cambel']A kiedy masz następną biol? :eviltong: Ależ ja wiem :lol: Oczywiście, że tak, chodzę z nim za rączkę :loveu: No to ja czekam na kolejną porcyję fotek ;) Hmmm no bo gadałam z dzikusem nr 2 przed chwilą na przerwie /przed tym jak zwiałam z historii :diabloti:/ i ona tez by mogła, tylko nie jest zapisana. Hmm....mogłaby chyba na chywił trafił jechać Najwyżej się wróci, jak ja za pierwszym razem :diabloti: A Ty będziesz? Biologie mam w przyszly czwartek :placz: Przynajmniej Ci cieplo w lapki :lol: Wieśniara moze jechac, wolne bylo jedno miejsce :eviltong: Nie wiem jeszcze czy bede :eviltong: U mnie to tak z dnia na dzien decyzja pada, a czasem z godziny na godzine :p A czo?? :cool3: [quote name='_ChiQuiTa_']Dzieńdoberek :buzi::buzi: Cześć! :buzi: Quote
Matusz Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] No to trzymam kciuki tak na zaś - co by sie potem wszystko udalo :razz: Tobiaszowi to trzeba dłuższe nogi - no bo Azula, długonoga blondynka :diabloti: moze hasac ile wlezie :multi: Ooo :cool1: noo... Tobiasz też może hasać, w tę zimę to dawał jak szalony, nawet po saspach wyższych od niego... ledwo co było go widać :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 A komu zimno - tak jak mnie brrrr :shake: - to mam prezenta :D Quote
Cambel&Megi Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Biologie mam w przyszly czwartek :placz: Przynajmniej Ci cieplo w lapki :lol: Wieśniara moze jechac, wolne bylo jedno miejsce :eviltong: Nie wiem jeszcze czy bede :eviltong: U mnie to tak z dnia na dzien decyzja pada, a czasem z godziny na godzine :p A czo?? :cool3:No to będę Cię mobilizować w srodę :eviltong: Tiaaa :evil_lol: Ooo no to już ją infromuję :razz: Halo masz być :placz: I właź na gadulca :razz: http://i23.tinypic.com/mtnn1i.jpg Cudenko :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='matusz5'] noo... Tobiasz też może hasać, w tę zimę to dawał jak szalony, nawet po saspach wyższych od niego... ledwo co było go widać :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: A juz myslalam, ze on nie jest taką cwaną bestyją :eviltong: [quote name='Cambel']No to będę Cię mobilizować w srodę :eviltong: Tiaaa :evil_lol: Ooo no to już ją infromuję :razz: Halo masz być :placz: I właź na gadulca :razz: http://i23.tinypic.com/mtnn1i.jpg Cudenko :loveu: A jak chcesz mnie mobilizować? :cool3: Bo ja na gadu napewno nie wejde, bede bojac ze znow sie zagadam i wyjdzie klops :diabloti: Informuj, jak ona jadu to ja tez jadu :eviltong: Na gadulca? A po czo?? :eviltong: Cieszkam :multi: I dokladam jeszcze :D Quote
psiulka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 http://i20.tinypic.com/19eab.jpg Bardzo ładne :loveu: Tylko gdyby ten orzech nie został ucięty ;) Quote
Cambel&Megi Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 No to Cie zmobilizuję i wypędzę :diabloti: A to wystarczy Ci jadu bo ja jadu? :placz: :evil_lol: Paulinek jedzie :razz: A bo Ci każe :eviltong: Cudne fotecki muaaa :loveu: http://i21.tinypic.com/9lhdt0.jpg A to to ja poprosze w powiekszeniu bedzie na tapete ooo. Quote
g_o_n_i_a Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='psiulka']http://i20.tinypic.com/19eab.jpg Bardzo ładne :loveu: Tylko gdyby ten orzech nie został ucięty ;) Jakos tak wyszlo, ze zostal uciety ;) [quote name='Cambel']No to Cie zmobilizuję i wypędzę :diabloti: A to wystarczy Ci jadu bo ja jadu? :placz: :evil_lol: Paulinek jedzie :razz: A bo Ci każe :eviltong: Cudne fotecki muaaa :loveu: http://i21.tinypic.com/9lhdt0.jpg A to to ja poprosze w powiekszeniu bedzie na tapete ooo. Nie wypiedzisz, bo ja w ogole nie wejde, ja siem bojam Ciebie dzikusko :evil_lol: Ja wiem, ze Ty jadu, tylko, ze Ty bedziesz z Nerem troche czasu pracowac, a co ja bede robic? No.. Przeciez wiadomo, ze Czitaka dźwigać :eviltong::loveu: Każesz mi? :crazyeye::evil_lol: Na tapete? Takie brzydkie? :crazyeye: Patrzcie, a jednak mam jeszcze jakies zalązki pesymizmu w sobie :diabloti::loveu: Quote
Cambel&Megi Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): Nie wypiedzisz, bo ja w ogole nie wejde, ja siem bojam Ciebie dzikusko :evil_lol: Ja wiem, ze Ty jadu, tylko, ze Ty bedziesz z Nerem troche czasu pracowac, a co ja bede robic? No.. Przeciez wiadomo, ze Czitaka dźwigać :eviltong::loveu: Każesz mi? :crazyeye::evil_lol: Na tapete? Takie brzydkie? :crazyeye: :-( No to mam doła. :-( /doła x2 jak chcesz wiedzieć czemu, to właź na gg to Ci powiem, bedzie smich :evil_lol:/ Nie no, jutro to tylko zapoznanie, nie będę go wkurzac moim zbyt długim towarzystwem, żeby mu to czasem na niekorzysc nie zadziałało :diabloti: Tak :razz: Cudneeee :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Cambelku patrzaj :D Tak wyglada Edzioslaw w stanie intensywnego myslenia /tylko brakuje tutaj tej słynnej sliny z pyska :evil_lol:/ Quote
g_o_n_i_a Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Cambel napisał(a)::-( No to mam doła. :-( /doła x2 jak chcesz wiedzieć czemu, to właź na gg to Ci powiem, bedzie smich :evil_lol:/ Nie no, jutro to tylko zapoznanie, nie będę go wkurzac moim zbyt długim towarzystwem, żeby mu to czasem na niekorzysc nie zadziałało :diabloti: Tak :razz: Cudneeee :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: O nie :placz: Bosz, tylko nie doła, proszę! :placz: Ja juz dawno przestalam kogos w doly wtracac (w koncu zło jestem buhahaha) i teraz moje czyste sumienie zostału zburdzone Twoim bólem (bije mi cos :diabloti:) :placz: Smich? :evil_lol: Ale taki zajebiszczadzki? :cool3: Ach :eviltong: A coz planujesz robić w czasie późniejszym? :cool3: I ze niby ja powinnam być posłuszna? :diabloti: Brzydkie :shake: Quote
:: FiGa :: Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 http://i20.tinypic.com/dgrntc.jpg To zdjęcie już było, Goniasta nie oszukuj :evil_lol: A ja odwiedzam Was cały czas, tylko milcząco :oops: Quote
Cambel&Megi Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):O nie :placz: Bosz, tylko nie doła, proszę! :placz: Ja juz dawno przestalam kogos w doly wtracac (w koncu zło jestem buhahaha) i teraz moje czyste sumienie zostału zburdzone Twoim bólem (bije mi cos :diabloti:) :placz: Smich? :evil_lol: Ale taki zajebiszczadzki? :cool3: Ach :eviltong: A coz planujesz robić w czasie późniejszym? :cool3: I ze niby ja powinnam być posłuszna? :diabloti: Brzydkie :shake: No Gonix, niedobry Wiśnioku, wejdz, plizzzzzz :-( Taak, własnie taki. Mam good wiadomość. Ale to nie na łamach FB :eviltong: Tak tak własnie. Piękne :buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='Cambel']Bosski Edziosław :loveu::loveu: :diabloti: On pyta kiedy przyjdziesz go odwiedzic? :cool3: [quote name='matusz5']tak, tak, boooski :loveu::loveu::loveu: :multi::multi: [quote name=':: FiGa ::']http://i20.tinypic.com/dgrntc.jpg To zdjęcie już było, Goniasta nie oszukuj :evil_lol: A ja odwiedzam Was cały czas, tylko milcząco :oops: Ależ ja nie oszukuję, nigdzie nie napisałam, ze zdjęcia są nowiutkie. :eviltong: Po takim wyczerpującym wstepie mozna na calego ćwiczyć downa. :evil_lol: Quote
Matusz Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 córeńko, jakim ty aparatem cykasz foty?? Quote
Cambel&Megi Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 :diabloti: On pyta kiedy przyjdziesz go odwiedzic? :cool3: Czy on na pewno tego chce? :razz: I z tym potffforem co go obwąchiwał? :eviltong: http://i24.tinypic.com/2nsvne1.jpg Zaje2biste :roflt: Quote
Recommended Posts