psiulka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Gadaj :mad: 2:! dla nich... Wstyd i hańba. Quote
g_o_n_i_a Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Cambel napisał(a):Goniuuu :loveu: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :oops::lol: psiulka napisał(a):2:! dla nich... Wstyd i hańba. Pogieło Cię... Ja myslalam, ze coś typu 3:0 dla wygranych :diabloti: Quote
psiulka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Pierwsza klasa pff! A ostatni set: 25:23 dla nich -.- A spieszyłam się, bo nic wcześniej o meczu nie wiedziałam, dopiero jak doszłam do domu to dzwoni koleżanka i mówi żebym przychodziła szybko do szkoły bo gramy... Quote
Cambel&Megi Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Paaaa kochanie :buzi: Idę spać :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 psiulka napisał(a):Pierwsza klasa pff! A ostatni set: 25:23 dla nich -.- A spieszyłam się, bo nic wcześniej o meczu nie wiedziałam, dopiero jak doszłam do domu to dzwoni koleżanka i mówi żebym przychodziła szybko do szkoły bo gramy... No widzocznie dzieciaki wymiatają, cóż :eviltong: Już by mi sie chciało leciec :eviltong: Nie no tak od siebie 1km to jeszcze, ale Ty chyba masz wiecej :diabloti: Cambel napisał(a):Paaaa kochanie :buzi: Idę spać :diabloti: Paaaaaaaaaaaaaa Słoneczko :cool3:Kolorowych snów :loveu: Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Hey Gosiu :loveu::loveu::loveu: czytałam o uszku Azulki ....może to jednak grzybek :razz:.... Quote
psiulka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):No widzocznie dzieciaki wymiatają, cóż :eviltong: Już by mi sie chciało leciec :eviltong: Nie no tak od siebie 1km to jeszcze, ale Ty chyba masz wiecej :diabloti: Bosze, ale naszą największą porażką był mecz z Żyrafkami :diabloti: Ja mam mniej niż 1km :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):Hey Gosiu :loveu::loveu::loveu: czytałam o uszku Azulki ....może to jednak grzybek :razz:.... Wiesz Alu, ja sie zama juz zastanawiam. Do najlepszej lecznicy w Rzeszowie nie pojde, bo za samo wejscie juz musialabym zostawic 20zł, a moich oszczednosci na leczenie Azuli tam nie wystarczyłoby :-( Aza miala zawsze leczone ucho objawowo, a ma niezidentyfikowany dziwny obszar na uchu - jest to maluńki ubytek w siersci na koncówce ucha, kawalek skóry pokryty takim czyms szarym co łuszczy się i schodzi pod palcem. Z czasem jak Aza mocniej trzepie łepkiem to warstwa się powiększa, aż w końcu robi się rana, coraz mocniejsza... :-( Nie wiem, nie mam pojecia co to moze byc. Pisze niezidentyfikowany, bo w jednej lecznicy powiedzieli, ze nie wiadomo co to (a jedna z lepszych w Rzeszowie:roll:) Quote
Cambel&Megi Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): Paaaaaaaaaaaaaa Słoneczko :cool3:Kolorowych snów :loveu: A Tobie psich snów, i że wiesz, no wiesz, ten no wiesz, ahh i wiesz, na jawie no wiesz :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 psiulka napisał(a):Bosze, ale naszą największą porażką był mecz z Żyrafkami :diabloti: Ja mam mniej niż 1km :cool3: Uch Zyrafki... Kiedy to było :-(:eviltong: Mniej?? Ale wydaje sie, ze wiecej :evil_lol: Cambel napisał(a):A Tobie psich snów, i że wiesz, no wiesz, ten no wiesz, ahh i wiesz, na jawie no wiesz :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dziekuuuujeeeeeeeeeeeee :multi: No i wiesz Cambelku... wiesz... :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 matusz5 napisał(a):kawi kata kamy kawie kaczo karnie :) Ze co? :crazyeye::evil_lol::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Dobranocka Wszystkim :P Zmykam na randke z biologią. :bye: Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Ja mam dla Ozzulka do czyszczenia uszu płyn ...nazywa się Aurisal-forte i tym mu czyściłam jak miał problemy .....zapytaj może nie bedzie zbyt drogi a ładnie pomagał Quote
psiulka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Uch Zyrafki... Kiedy to było :-(:eviltong: Mniej?? Ale wydaje sie, ze wiecej :evil_lol: Ale mam nadzieję że przyjdziesz na ferię, chyba że będzie ten debil :roll: Od Ciebie do szkoły się idzie 20 min :cool3: Quote
Cambel&Megi Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 matusz5 napisał(a):kawi kata kamy kawie kaczo karnie :) Po polskiemu to Witamy wieczornie ;) A po mojeu: Wilifitalafamylyfy wielefeczolofornielefe :eviltong: Tzn. tego języka to mnie mama nauczyła, jak byłam mała :diabloti: Teraz naprawde lecę na radnkę z angielskim blee :loveu: Quote
psiulka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Gonia, a ja się nauczyłam nowego języka i mówię Ci: dolarkratka Quote
g_o_n_i_a Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):Ja mam dla Ozzulka do czyszczenia uszu płyn ...nazywa się Aurisal-forte i tym mu czyściłam jak miał problemy .....zapytaj może nie bedzie zbyt drogi a ładnie pomagał Zapytam, dziękuję Alu :buzi: psiulka napisał(a):Ale mam nadzieję że przyjdziesz na ferię, chyba że będzie ten debil :roll: Od Ciebie do szkoły się idzie 20 min :cool3: Zobaczymy, ja z pewnymi osobami nie zamierzam sie spotykac :shake: Ja szłam w 15, nawet czasami mniej :p Cambel napisał(a):Po polskiemu to Witamy wieczornie ;) A po mojeu: Wilifitalafamylyfy wielefeczolofornielefe :eviltong: Tzn. tego języka to mnie mama nauczyła, jak byłam mała :diabloti: Teraz naprawde lecę na radnkę z angielskim blee :loveu: Dziekuje za przetłumaczenie :modla: Ja wole ten Twoj jezyk - nauczysz mnie? :evil_lol: To miłej radnki życze :diabloti: Dobranoc :bye: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Cześć Kochanie moje :* Co słychać u Was? Jeju ja jak zwykle miliard zaległości wszędzie... no ale cóż taki już mój los :( Ja też czekam z niecierpliwością na nowe zdjęcia !! :) Quote
Cambel&Megi Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): Dziekuje za przetłumaczenie :modla: Ja wole ten Twoj jezyk - nauczysz mnie? :evil_lol: To miłej radnki życze :diabloti: Dobranoc :bye: Dobra no to prace juz mam - tłumacz :diabloti: Oczywiście :p Ale to na gg :diabloti::diabloti: Hej :buzi: Biologię poprawisz, mówię Ci :razz: Ja Ci wytłumaczę :evil_lol: Quote
anetta Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Witam Goniaste. Cambel napisał(a):Uhh Iwonka /nie właścicielka :eviltong:/ załozyła galerię dziewczynom, i nic nawet nie powiedziała :mad: Tak wiem że to nie właścicielka założyła :p Szkoda że nie może zaglądać bo z chęcią bym pooglądała jej whippy:p Quote
Cambel&Megi Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 anetta napisał(a):Witam Goniaste. Tak wiem że to nie właścicielka założyła :p Szkoda że nie może zaglądać bo z chęcią bym pooglądała jej whippy:p Żałuj, że ich na żywo nie widziałaś uhhhhh :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Witam czwartkowo :cool3: alive napisał(a):Halo, a gdzie zdjęcia?? Bosz, już myslalam, że nikt o to nie zapyta :evil_lol: Zaraz coś wstawię :multi: matusz5 napisał(a):Witamy się :) Hej! :multi: _ChiQuiTa_ napisał(a):Cześć Kochanie moje :* Co słychać u Was? Jeju ja jak zwykle miliard zaległości wszędzie... no ale cóż taki już mój los :( Ja też czekam z niecierpliwością na nowe zdjęcia !! :) Mielonka :buzi: U nas uch nic ciekawego. Mnóstwo nauki, czas sie okropnie wlecze. No i jesien uch - ja chce wakacje błe :eviltong: Pierwszy raz w mojej długoletniej edukacji zdarzylo mi sie, zeby tak zawalić kartkówke, jeszcze nauczycielka mi wziela kartke :evil_lol: Masakra, bede musiala poprawiac za tydzień błeee :shake: Cambel napisał(a):Dobra no to prace juz mam - tłumacz :diabloti: Oczywiście :p Ale to na gg :diabloti::diabloti: Hej :buzi: Biologię poprawisz, mówię Ci :razz: Ja Ci wytłumaczę :evil_lol: :eviltong: Hahaha wiesz to kariera stoi przed Toba :evil_lol: A mozna ten jezyk zdawac na maturze? :evil_lol: A mi korkow z bioli na razie nie trzeba, chyba ze nauczyc mnie jak miec checi do zakuwania :evil_lol: anetta napisał(a):Witam Goniaste. Tak wiem że to nie właścicielka założyła :p Szkoda że nie może zaglądać bo z chęcią bym pooglądała jej whippy:p Witanko :multi: Cambel napisał(a):Żałuj, że ich na żywo nie widziałaś uhhhhh :loveu::loveu::loveu::loveu: Ja je widzialam :loveu: Quote
Recommended Posts