g_o_n_i_a Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='ewatr']Witaj Corcia :calus: wpadłam na moment ale Cie nie ma :shake: ech ............[/quote] Cześć Mam :buzi: Nie martw się tam za dużo, jest wszystko ok, jeszcze żyje i nawet tęsknie za Mam, tylko czasu na kompa nie ma :-( [quote name='Paulina_mickey']hejo Gonia :buzi:[/quote] Hej :multi: [quote name='anetta']Tak, tak...o Kare...[/quote] :-( Quote
ewelinabuck Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [B]hej Małgosia:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/B] Quote
g_o_n_i_a Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Heeej Ewelinko :buzi: Niestety nie mam żadnych zdjęć, akumulatorki poszły do śmieci, bo nawet po ładowaniu w ogole nie działały. Jak kupie bateryjki to coś pstryknę i wrzucę w piątek - o ile chcecie ;-) Quote
anetta Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Pewnie ;) Jakich śmieci?? :mad: Nie wyrzuca się baterii. Quote
Paulina_mickey Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='g_o_n_i_a']Heeej Ewelinko :buzi: Niestety nie mam żadnych zdjęć, akumulatorki poszły do śmieci, bo nawet po ładowaniu w ogole nie działały. Jak kupie bateryjki to coś pstryknę i wrzucę w piątek - o ile chcecie ;-)[/quote] Pewnie że chcemy:multi: Gonia mam pytanie odnośnie wystawy psów, możesz mi coś wiecej powiedzieć?Gdzie jest ile wstęp itp. Pytam Ciebie bo Ty z rzeszowa jesteś:eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Tak sobie patrzę i wiedziałam, że coś mi umnkęło. Wczoraj nasza skromna galeryjka miała drugie urodzinki :multi::loveu: Dziękuję Wam, że z nami jesteście :buzi: [quote name='anetta']Pewnie ;) Jakich śmieci?? :mad: Nie wyrzuca się baterii.[/quote] Ciiiiiiichooooo, jeszcze nie wyrzuciłam, bo zalegają w ładowarce. A owszem, jak ktoś będzie chciał użyć ładowarki, to wtedy przyjdzie czas wywalenia ich - do pojemnika na bateryjki, ktory stoi w korytarzu mojej szkoły. :lol: [quote name='Paulina_mickey']Pewnie że chcemy:multi: Gonia mam pytanie odnośnie wystawy psów, możesz mi coś wiecej powiedzieć?Gdzie jest ile wstęp itp. Pytam Ciebie bo Ty z rzeszowa jesteś:eviltong:[/quote] Ja nie obeznana w temacie wystaw, bo ja mam na rzeszowskie za darmo, bom wyłudzacz kasy jest :evil_lol: Ale wiem, ze wystawa jest na Hali na Podpromiu, a cena to chyba 8 złotych jest. Quote
psiulka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='g_o_n_i_a']Tak sobie patrzę i wiedziałam, że coś mi umnkęło. Wczoraj nasza skromna galeryjka miała drugie urodzinki :multi::loveu: Dziękuję Wam, że z nami jesteście :buzi: [/quote] [I]To już dwa lata? :cool3: U nas pewnie pół roku jeszcze nie ma, więc z tej okazji życzę Wam (Tj. Tobie, Azie, Edowi, Paputkom, i innym), żeby ta galeria istniała jeszcze co najmniej 10 lat :razz: Żeby było w niej duuużo zdjęć i opowiadań :multi: :loveu:[/I] [I]Branoc :bye:[/I] Quote
basia2202 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [COLOR=Purple][B]bry Azulki :multi: czemu nie ma zdjęcioszków? :roll: buziole ode mnie i Zuzankowej :loveu: [/B][/COLOR] Quote
Pimpek Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='anetta'] Jakich śmieci?? :mad: Nie wyrzuca się baterii.[/quote] no tu się zgadzam, czasem są takie akcje że gmina przyzna pieniądze na leczenia jakiegoś dziecka jak sie z gromadzi ze 100000 baterii lub nakrętek czy coś, u mnie w szkole się tak zbiera :roll: A tak w ogóle to hej ! :D Quote
g_o_n_i_a Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='psiulka'][I]To już dwa lata? :cool3: U nas pewnie pół roku jeszcze nie ma, więc z tej okazji życzę Wam (Tj. Tobie, Azie, Edowi, Paputkom, i innym), żeby ta galeria istniała jeszcze co najmniej 10 lat :razz: Żeby było w niej duuużo zdjęć i opowiadań :multi: :loveu:[/I] [I]Branoc :bye:[/I][/quote] Taaa, szybko minęło hihi :lol: Dziękujemy :buzi: :buzi: Mam nadzieje, ze FB bedzie się jakoś kręcił przez kilkanaście lat, a moze i znacznie dłużej. O ile nie będziecie mieć nas dosyć.:cool3: [quote name='basia2202'][COLOR=purple][B]bry Azulki :multi:[/B][/COLOR] [B][COLOR=purple]czemu nie ma zdjęcioszków? :roll:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]buziole ode mnie i Zuzankowej :loveu:[/COLOR][/B] [/quote] Bry bry :buzi: A zdjęcioszki uch... Aparejszyn mnie nie lubi :-( [quote name='Pimpek']no tu się zgadzam, czasem są takie akcje że gmina przyzna pieniądze na leczenia jakiegoś dziecka jak sie z gromadzi ze 100000 baterii lub nakrętek czy coś, u mnie w szkole się tak zbiera :roll: A tak w ogóle to hej ! :D[/quote] Hej Pimpkowa, czytaj wyżej, co pisałam ;) [quote]...przyjdzie czas wywalenia ich - do pojemnika na bateryjki, ktory stoi w korytarzu mojej szkoły[/quote] Pisząc "śmieci" nie miałam na myśli tego zwyklego kubla na smieci, co opróżniany jest przez MPGK. W tamtym roku zbierałam każdą zuzytą baterię u nas w domu i od razu się jej pozbywałam, bo w szkole dawali oceny za nie. A teraz... Jak sie więcej uzbiera to wywale w szkole, od razu hurtowo. :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Dlaczego kocham Duze Koty? Między innymi dlatego, ze w domu kota, wprawdzie małego, ale kota ;-) [IMG]http://i8.tinypic.com/7xvlisi.jpg[/IMG] [IMG]http://i8.tinypic.com/6s9936g.jpg[/IMG] [IMG]http://i6.tinypic.com/6jn4en6.jpg[/IMG] Quote
Coyote Ugly FCI Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [url]http://i6.tinypic.com/6jn4en6.jpg[/url] mistrzowskie ujecie Quote
g_o_n_i_a Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='Iwona1984'][URL]http://i6.tinypic.com/6jn4en6.jpg[/URL] mistrzowskie ujecie[/quote] A tam mistrzowskie - normalne :lol: I standardowo ostrość poszła :-( Mam takie ocko [IMG]http://i9.tinypic.com/6jyijp1.jpg[/IMG] Taki nosek... [IMG]http://i5.tinypic.com/6lt8prq.jpg[/IMG] I w dodaku jestem paskudnym leniem :evil_lol: [IMG]http://i7.tinypic.com/878v71i.jpg[/IMG] Quote
g_o_n_i_a Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Mam takie ocko [IMG]http://i9.tinypic.com/6jyijp1.jpg[/IMG] Taki nosek... [IMG]http://i5.tinypic.com/6lt8prq.jpg[/IMG] I w dodaku jestem paskudnym leniem :evil_lol: [IMG]http://i7.tinypic.com/878v71i.jpg[/IMG] Quote
psiulka Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [I]Azuś - a gdzie masz łaputki? :loveu:[/I] [I]Cześć Gonia! :multi: Co tak wczoraj zeszłaś nic nie pisząc? :evil_lol:[/I] Quote
g_o_n_i_a Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Cześć Ty... Ty... Co obudziłaś we mnie moją chorobę sierocą :evil_lol: Łaputki się zepsuły, zresztą jak wszystko powyżej - nie przepadam za domowymi zdjęciami, zdecydowanie wole naturalne światlo :evil_lol: Gadu mi szwankuje :shake: Quote
psiulka Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [I]Ja obudziłam? Ja? :shake: A kto ustalał kto gdzie siedzi? :turn-l:[/I] [I]Wiadomo, widziałam wczoraj jak pięknie potrafisz czarować naturalnym światłem :loveu: :loveu: Tylko pozazdrościć :cool3:[/I] [I]Uuu, a tak chciałam sobie popisać o emo :evil_lol:[/I] Quote
g_o_n_i_a Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='psiulka'][I]Ja obudziłam? Ja? :shake: A kto ustalał kto gdzie siedzi? :turn-l:[/I] [I]Wiadomo, widziałam wczoraj jak pięknie potrafisz czarować naturalnym światłem :loveu: :loveu: Tylko pozazdrościć :cool3:[/I] [I]Uuu, a tak chciałam sobie popisać o emo :evil_lol:[/I][/quote] :placz::placz::placz: To było brutalne ze strony Arniego, toż to ja nie wycieraczka :evil_lol: Ja i czarować z naturalnym światłem?! :shake:To aparat i bossski model (rudy :cool3:) robią swoje :lol: To kiedy robisz sie na EMO? ymm... Jadu jutro? Lepiej żebyś jechała :mad: Quote
psiulka Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='g_o_n_i_a']:placz::placz::placz: To było brutalne ze strony Arniego, toż to ja nie wycieraczka :evil_lol: Ja i czarować z naturalnym światłem?! :shake:To aparat i bossski model robią swoje :lol: To kiedy robisz sie na EMO? ymm... Jadu jutro? Lepiej żebyś jechała :mad:[/quote] [I]Armani był grzeczny - przeleżał sobie spokojnie całą drogę, a Ty mówisz, że brutalne :shake: Na następny raz może zaopatrzymy się w ścierke, co Ty na to? :lol:[/I] [I]Nie koniecznie, bo np. wystarczyło by nie chcąco poruszyć ręką i całe zdjęcie do kitu, a Ty zrobiłaś je tak cudnie, że wszystko wyszło rewelacyjnie! :klacz:[/I] [I]Robie sie na emo, ale razem z Tobą i będziemy tak szpanować na Słocinie :diabloti:[/I] [I]Nie wiem, to zależy o której godzinie, wiesz jak u mnie jest... :shake:[/I] Quote
g_o_n_i_a Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='psiulka'][I]Armani był grzeczny - przeleżał sobie spokojnie całą drogę, a Ty mówisz, że brutalne :shake: Na następny raz może zaopatrzymy się w ścierke, co Ty na to? :lol:[/I] [I]Nie koniecznie, bo np. wystarczyło by nie chcąco poruszyć ręką i całe zdjęcie do kitu, a Ty zrobiłaś je tak cudnie, że wszystko wyszło rewelacyjnie! :klacz:[/I] [I]Robie sie na emo, ale razem z Tobą i będziemy tak szpanować na Słocinie :diabloti:[/I] [I]Nie wiem, to zależy o której godzinie, wiesz jak u mnie jest... :shake:[/I][/quote] Zanim zaczął leżec tą "całą drogę" to wytarł sobie o mnie swoje burdne buty :placz::evil_lol: Nastepnym razem jade w bagażniku :diabloti: Mama mi nie pozwoli :placz::placz: Musze poczekać jeszcze rok :eviltong: (akurat :roll:) Nie stresuj, zdążysz wrócić na wyznaczoną godzine do doma - masz czas do 19 czy 18? :cool3: Quote
psiulka Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='g_o_n_i_a']Zanim zaczął leżec tą "całą drogę" to wytarł sobie o mnie swoje [COLOR=blue]burdne[/COLOR] buty :placz::evil_lol: Nastepnym razem jade w bagażniku :diabloti: Mama mi nie pozwoli :placz::placz: Musze poczekać jeszcze rok :eviltong: (akurat :roll:) Nie stresuj, zdążysz wrócić na wyznaczoną godzine do doma - masz czas do 19 czy 18? :cool3:[/quote] [I]Zauważ, że nie wytarł się o Ciebie cały - ze swojej hojności część zostawił dla mnie :evil_lol: A tak wogóle to co to znaczy, że miał burdne buty? :lol:[/I] [I]Następnym razem to usiądziesz po lewej, to wtedy Cię nie pobrudzi :loveu:[/I] [I]Ojej, to co ja teraz zrobię? Z kim będę emo? :-( :evil_lol:[/I] [I]Do 19 :eviltong:[/I] Quote
g_o_n_i_a Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='psiulka'][I]Zauważ, że nie wytarł się o Ciebie cały - ze swojej hojności część zostawił dla mnie :evil_lol: A tak wogóle to co to znaczy, że miał burdne buty? :lol:[/I] [I]Następnym razem to usiądziesz po lewej, to wtedy Cię nie pobrudzi :loveu:[/I] [I]Ojej, to co ja teraz zrobię? Z kim będę emo? :-( :evil_lol:[/I] [I]Do 19 :eviltong:[/I][/quote] Buty = (po mojemu) łapencje. :loveu: Jasne, on tylo wtarł w moje spodnie sporą warstwę błota, co bym w drodze rozrywki dwa razy prała spodnie :evil_lol: No nie wiem kiedy bedzie nastepny raz, bo ja w przyszłą sob. odpadam :-( Mogę się poświęcić - zrobię się na emo, ale Ty mnie przygarniesz do domu :diabloti: No to przecież jak my z Mam zawsze jeździmy to od 16:30 do 18:00 lub 18:30 max. JEDZIESZ :cool3: Quote
psiulka Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='g_o_n_i_a']Buty = (po mojemu) łapencje. :loveu: Jasne, on tylo wtarł w moje spodnie sporą warstwę błota, co bym w drodze rozrywki dwa razy prała spodnie :evil_lol: No nie wiem kiedy bedzie nastepny raz, bo ja w przyszłą sob. odpadam :-( Mogę się poświęcić - zrobię się na emo, ale Ty mnie przygarniesz do domu :diabloti: No to przecież jak my z Mam zawsze jeździmy to od 16:30 do 18:00 lub 18:30 max. JEDZIESZ :cool3:[/quote] [I]No czaje, czaje, ale pytałam co znaczy, że są b[COLOR=red]ur[/COLOR]dne :evil_lol: Rozrywka bardzo ciekawa i zajmująca - oby częściej :lol:[/I] [I]Szkoda... Tak fajnie się patrzyło jak się ślizgasz na 'lodowisku' przed boksami :evil_lol: I wogóle, no wiesz :cool3:[/I] [I]Przygarne Cię razem z Kropą i resztą, tylko, że wtedy mnie wyrzucą, także nie ma wyjścia i musimy poczekać :-( A szkoda bo chciałabym już być taka jak ta dziewczyna co Ci pokazywałam :evil_lol:[/I] [I]Spytam, spytam i się zobaczy :cool3:[/I] Quote
ewatr Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Biedne dziecko dwa razy spodnie prało az mam wyrzuty sumienia :oops: [COLOR=pink]/ [SIZE=1]ale wogole to kto w takich porzadnych portkach chodzi do schroniska eeeeeeee ?/[/SIZE][/COLOR] Quote
g_o_n_i_a Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='psiulka'][I]No czaje, czaje, ale pytałam co znaczy, że są b[COLOR=red]ur[/COLOR]dne :evil_lol: Rozrywka bardzo ciekawa i zajmująca - oby częściej :lol:[/I] [I]Szkoda... Tak fajnie się patrzyło jak się ślizgasz na 'lodowisku' przed boksami :evil_lol: I wogóle, no wiesz :cool3:[/I] [I]Przygarne Cię razem z Kropą i resztą, tylko, że wtedy mnie wyrzucą, także nie ma wyjścia i musimy poczekać :-( A szkoda bo chciałabym już być taka jak ta dziewczyna co Ci pokazywałam :evil_lol:[/I] [I]Spytam, spytam i się zobaczy :cool3:[/I][/quote] Znowu sie czepia :mad::evil_lol: Rozrywke to miała pralka :cool3: Wątpie, żeby moje lodowisko wytrzymało do przyszłej soboty :placz: Dzisiaj sie poślizgam po ciemku :evil_lol: A włosy to takie BLUND z dodakiem różowego jak jedna z panienek ? :diabloti: [quote name='ewatr']Biedne dziecko dwa razy spodnie prało az mam wyrzuty sumienia :oops: [COLOR=pink]/ [SIZE=1]ale wogole to kto w takich porzadnych portkach chodzi do schroniska eeeeeeee ?/[/SIZE][/COLOR][/quote] Prosze się nie czepiać goniastej Mam :eviltong::loveu: Quote
Recommended Posts