Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ooojezuuu, jakie sloodkie [url]http://img137.imageshack.us/img137/269/beztytuu1kn1.jpg[/url] :loveu:

Hahahahahaah, same chlopaczki :lol: To tak jak u mnie :lol: Tylko ja mialam 4 facecikow :razz:

Posted

Witaj Gonia! Oj, widzę że znów spokoju Wam w szkole nie daja, ale to ostatnie podrygi ciał pedagogicznych, niedługo wakacje!!! Mam niezłe zaległości w Waszej galerii, więc powoli będe nadrabiać ;) Nie miałam 3 tyg. netu, niezły odwyk :evil_lol: Jak siadłam przed kompem to mi się aż dziwnie zrobiło :lol:Pozdrawiam, powodzenia w szkole!!! Buźka!!!!!!!!

Posted

Hej, jesteśmy i żyjemy (jeszcze!).
Nam stuknęla 100 stronka, a tu brak imprezy, buuu :drinking:
Jakoś mi ciężko jest, zwłaszcza, ze w szkole podwyższyli poprzeczkę, w tym tygodniu probne egzaminy. Mnóstwo zaliczeń, sprawdzianów, klasówek. Juz w poniedzialek zapowiada mi sie wypacowanie + dodatek z gramatyki. Załamać sie można. Już mam trzy oceny wystawione: biologia - 4, chemia - 4 i muzyka - 6. Pocieszam się, ze jeszcze niecale 2 tygodnie roboty na wysokich obrotach (dokładnie to 8 dni :P), a już od 15 czerwca mozna odetchnąc. A potem wakacje...
Dodatkowo mam trójeczke kocich dzieci. Jeszcze nieporadne, załatwiają sie czasem gdzie chca, mają teraz problemy z zolądkami. Jednego rudzielca "wysyłam" 10 czerwca do Warszawy. Drugi rudzielec Misiaczek zostaje u nas. Możliwe, ze czarno - biały Demon tez zostanie. Nieźle mi sie zrobilo, teraz będe miała trzy koty, dwie papugi i jednego psa. A w przyszłym roku? W przyszłym roku planuje zakup beagle (chyba, ze mnie urzeknie jakas schroniskowa psina), ale zanim to będzie, ojejejejjj... :-)
Dzięki, ze pamietacie o mnie. :-) Przez to moje zabiegane życie siedze na dogomanii tylko raz w tygodniu i to po nocach. Cudem udaje mi sie nadrobić zległości. Za tydzien postaram sie wrzucic jakies fotki mojego stadka, ale jak na razie wstawiam Demonka i Miśka. ;-)

[IMG]http://images3.fotosik.pl/76/d898c3a26056cfa9.jpg[/IMG]

Po prawej moj Misiek, po lewej przyszły Warszawiak
[IMG]http://images3.fotosik.pl/76/008b2e79900ac8a3.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
[IMG]http://images3.fotosik.pl/76/008b2e79900ac8a3.jpg[/IMG][/quote]jejku, jakie to drobinki :loveu:

Gosia, trzymaj sie dzielnie! 8 dni to juz tyle co nic :) szybko zleci i bedziesz sie byczyc przez cale 2 miesiace :p

i seteczka z okazji 100-czki ;)
:drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:

Posted

Cześć Wielka Gosiu:multi:
Wielka z racji 3 uratowanych kociątek :multi: A są śliczne :loveu: Najbardziej mi się podoba ten czarno- biały :loveu: :loveu:

[IMG]http://img137.imageshack.us/img137/269/beztytuu1kn1.jpg[/IMG]
:loveu: śliczna Azunia :loveu: pamiętam, że jak byłam mała to miałam bzika na punkcie dalmatyńczyków :lol: [SIZE="1"]"101 dalmatyńczyków" :evil_lol: [/SIZE] A teraz zakochałam się w tym łaciatym pusiu Azy :loveu:

Ja też muszę przetrwać tylko ten tydzień i zostaną 3 dni do wystawienia ocen, a już po Bożym Ciele...:diabloti: to mogą mi nadmuchać :evil_lol:

Posted

gonia :drink1: :knajpa: :popcorn: :drinka: :beerchug: :drinking: :chlup: czy my bez ciebie mamy imprezować za tą 100 stronkę??????

[quote name='g_o_n_i_a']....A w przyszłym roku? W przyszłym roku planuje zakup beagle (chyba, ze mnie urzeknie jakas schroniskowa psina), ale zanim to będzie, ojejejejjj... [/QUOTE]

Gonia, a ja myślałam, że dopadła cię bokserowiroza i dołączysz do bokseromaniaków :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Hej Kochani!
Już niedługo będę na stałe obecna u Was. :-) Możecie imprezować beze mnie, ja dołącze. W koncu to jedyne miejsce, w którym moge się odstresować. :drinking: Kofam Was :loveu:
Jutro pisze klasowke z polskiego. Trzymajcie za mnie kciuki od 8:00 do 9:35. Potem w tygodniu czeka mnie zaliczenie z historii, probne egzaminy... Masakra
Jedno z naszych kocich dzieci jedzie do Warszawy już w osobtę. Pozostale dwa maluszki zostają raczej u nas. Potem za kilka miesięcy czeka ich kastracja i wspolne życie z nami. Edek jako tako toleruje maluchy. Aza jest zachwycona dzieciątkami, chce je myć, piescić i w ogole.

A co do mojego prszyszłego piesia, to jeszcze nie wiem. Zastanawiałam się nad słodkim fafulastym bokserkiem, ale wiem, ze mama jest przekonana, ze skoro boksie mają takie pyszczki i to są molosy, to on sie musi ślinić i koniec kropka. Z nią nie warto wchodzic w dyskusje i tak sie nie przekona. Chyba, ze zamiast beagla przywioze jej boksera. :D Poza tym chciałam miec w domku pieska nieco mniejszej wielkości niż Aza, koniecznie chłopczyka (KASTROWANEGO OCZYWISCIE). Jeszcze nie wiem jak sie sprawy ułożą. W każdym razie tata daje mi codziennie po 2 złote, co daje 14 złotych tygodniowo. Coś tak liczyłam, ze za rok, w wakacje będę w stanie (z lekkim wsparciem taty) kupić szczeniora. W koncy beagle to moje niespelnione marzenie. :D

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
A co do mojego prszyszłego piesia, to jeszcze nie wiem. Zastanawiałam się nad słodkim fafulastym bokserkiem, ale wiem, ze mama jest przekonana, ze skoro boksie mają takie pyszczki i to są molosy, to on sie musi ślinić i koniec kropka. Z nią nie warto wchodzic w dyskusje i tak sie nie przekona. Chyba, ze zamiast beagla przywioze jej boksera. :D Poza tym chciałam miec w domku pieska nieco mniejszej wielkości niż Aza, koniecznie chłopczyka (KASTROWANEGO OCZYWISCIE). Jeszcze nie wiem jak sie sprawy ułożą. W każdym razie tata daje mi codziennie po 2 złote, co daje 14 złotych tygodniowo. Coś tak liczyłam, ze za rok, w wakacje będę w stanie (z lekkim wsparciem taty) kupić szczeniora. W koncy beagle to moje niespelnione marzenie. :D[/quote]
No,no jakie wyliczenia:cool3: To za rok na wakcje czekamy na zdjecia nowego domownika:lol:

Posted

[I][B]:crazyeye:o rany spóźniłam się na 100 stronkę , ale już jestem :multi::multi::multi:

za kolejne setki :p:laola:
:pepsi::pepsi::pepsi::pepsi::pepsi::BIG:

No i zyczę wytrwałości w zbieraniu kasiorki na zakup psiaczka ;)
[/B][/I]

Posted

Hej Kochani!
Zaczynam pisać tego posta poraz trzeci, zwariuję zaraz!
Cieszę się, ze imprezka tu nadal trwa, choć slaba, ale zawsze jakaś. I odstresować się mozna. O :drinking: :drinking: ;-)
Dzisiaj pisałam klasówkę z polskiego. Wybrałam temat z Małego Księcia. Jakoś mi chyba poszło. Zazwyczaj jest tak, ze siadając na klasówce w ławce bardzo mnie pobudza widok zegarka z płynącym jak błyskawica czasem. A dzisiaj? Jakieś kompletne dno. Siedziałam jak cielak przez 15 minut i nie mogłam skleić początku. A potem, jak zawsze, dostałam weny twórczej. Jednak czas gonił i koncowke klasowki dopisałam "na czysto". Wyszło mi 1,5 kartki kancelarynej. W ciągu 1 godziny i pół zdążyłam napisać i przepisać tekt, poprawić kolezankom blędy ortograficzne i interpunkcyjne i uzupełnić karteczke z gramatyki. Będzie co ma być i tyle.
Jutro mam FASCYNUJĄCĄ (Boze, chroń mnie) wycieczkę do telewizji Rzeszów. Perspektywa siedzenia na lekcjach wygląda o wiele, wiele gorzej niż poczlapanie troche po korytarzach i studio. No i zwolnie sie z ostatniej lekcji. I tak będzie garstka ludzi, nie ma głupich na taki badziew, a mi szkoda juz godzin nieobecności (z całego polrocza mam ich chyba 50).
Jutro do Was wpadne, dam zdjecie Azuleczki mojej kochanej.
A co do testu z matematyki. Dostałam 2, bo babka za to, ze nie napisałam wzoru początkowego, ale dobrze roziazalam zadanie, nie zaliczyła mi tego. A tak mialabym trzy... :shake: I tak mam bita troje z matmy, nic by mi to nie pomoglo. Trudno, trzeba żyć dalej... TO TYLKO 7 DNI!! :multi: :multi:
A tymczasem żegnam się :drinking:. W środe i czwartek czekają mnie egzaminy beeee. :placz:

Posted

Dzien dobry!
Czy jest ktoś chętny na zdjęcia Azulki? :cool3:
Ja własnie się odsterosuję, jutro mam probny egzamin z polskiego. Ale przynajmniej będe miała spokojne mysli, bo nadrobiłam ponad 20 wątków! :multi:
Będziecie za mnie trzymac jutro łapcie? :(

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Dzien dobry!
Czy jest ktoś chętny na zdjęcia Azulki? :cool3:
Ja własnie się odsterosuję, jutro mam probny egzamin z polskiego. Ale przynajmniej będe miała spokojne mysli, bo nadrobiłam ponad 20 wątków! :multi:
Będziecie za mnie trzymac jutro łapcie? :([/quote]
Ja jestem chętna na zdjęcia Azuni:multi: A po co ten egzamin z polskiego?:razz: Ja mam na szczescie wszystko juz pozdawane:cool3:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
[IMG]http://images3.fotosik.pl/76/008b2e79900ac8a3.jpg[/IMG][/quote]

Ja chce takiego kotecka:placz::placz: Sliczne sa.....

Gonia nie martw sie jakos musimy przezyc. Ciekawi mnie tylko dlaczego pracujecie az do 15:shake: Ja mam ocenki wystawiane do 9, a zakonczenie 22 (tyle czasu chodzic niepotrzebnie na lekcje)

Pozdrawiam,

Posted

[quote name='KaRa_TC']Ja jestem chętna na zdjęcia Azuni:multi: A po co ten egzamin z polskiego?:razz: Ja mam na szczescie wszystko juz pozdawane:cool3:[/quote]
Dlaczego egzaminy? Jako iż jestem II klasa gimnazjum i minister edukacji ustanowił obowiązek pisania w klasie II próbnego egzaminu, nie mam wyboru. Może z humanistyką sobie poradze, ok, ale co z resztą? Przecież ta mieszanka matmy z fizyką, biologią, geografią i chemią mnie zabije!! To tragedia!! :placz: Najgorsze jest to, ze moze to zaważyć na ocenie końcowej. I tak ledwo wspięłam się na 3 z matmy, nie mowiac o 3 z fizyki, 4 z chemii i 4 z biologii. Dziękuję, ale postoję.
Wstawiam zdjęcie Azulki, mojej ukochanej damulki. Odstresowuję się - :drinking:. I już mnie nie ma. [B][SIZE=3][COLOR=red]Uwaga! Proszę trzymać za mnie kciuki od 8:50 do 10:30.[/COLOR][/SIZE][/B] Proooooszeee! :placz: :placz:

Mój Mężczyzna :loveu: - romantyk :loveu:
[IMG]http://img191.imageshack.us/img191/5751/mj1id.jpg[/IMG]

Moja Córeczka :loveu: - hahaha to mają być niskie ceny? :evil_lol:
[URL="http://www.fotosik.pl"][/URL]
[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images2.fotosik.pl/158/65743484eccc8269.jpg[/IMG][/URL]
[quote name='Magda_Miki']Ja chce takiego kotecka:placz::placz: Sliczne sa.....

Gonia nie martw sie jakos musimy przezyc. Ciekawi mnie tylko dlaczego pracujecie az do 15:shake: Ja mam ocenki wystawiane do 9, a zakonczenie 22 (tyle czasu chodzic niepotrzebnie na lekcje)

Pozdrawiam,[/quote]

No to się zdołowałam! :placz: :placz: :placz: :placz: Tez tak chce!! :placz: :placz: :placz: Ja dopiero mam 14 konferencję i te cholerne testy + zaliczenie z historii 13 czerwca! :placz: :placz: :placz: A dopero 23 zakończenie!
Chces kotecka Madziu? Nie zapomnij, ze to istne diabły! :diabloti:

[quote name='Teklunia']ja tez!!! :multi:[/quote]
Plose ;)

[CENTER][B]Pa, pa Kochane Looodeczki! Jutro zdam Wam relacje, ale wpadne na chwilke, bo do matematyczno - przyrodniczego to sie musze przygotować. :-([/B] [/CENTER]

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
[IMG]http://img201.imageshack.us/img201/7192/moja8jr.jpg[/IMG]
[/quote]dziekuje uprzejmie :) ale czemu tylko jedno? :razz:
kciuki sprobuje trzymac (jesli nie zaspie :oops:)

Posted

Hej!
Powiem Wam, ze nawet ten test nie był taki masakryczny. Kilka zadań na podstawie tekstu. W zadaniu otwartym napisałam kartkę z pamiętnika z czasu II wojny światowej. Co będzie, to będzie.
Miejsce mi się udało. Siedze w środkowym rzędzie w samym środku. Na lewo kujon, na prawo kujon. Coś tam mi pomogli, na koniec sprawdziłam sobie odpowiedzi z koleżanką. I wszystko oki. Musi być dobrze. :multi:

Uwaga! Jutro kolejny test! [B][SIZE=3][COLOR=red]Zamawiam sobie Wasze łapki od 9:00 do 11:00[/COLOR][/SIZE][/B]. :modla: Tym razem to częsc matematyczno - przyrodnicza. Ja sie załamie. :-(
Dzisiaj w szkole jest konferencja z zachowania. Ciekawe co będę mieć. :evil_lol:
I uwaga! Moje odliczanie... Jeszcze tylko[B][SIZE=3][COLOR=red] 6[/COLOR][/SIZE][/B] dni poważnej nauki! :multi: :multi:

Jutro wieczorkiem do Was wpadne. Tylko mam jeszcze moje pierwsze spotkanie do bierzmowania. Tylko po co tak wczesnie? :eviltong: :eviltong:

:drinking: Pa, pa! Trzymajcie za mnie kciuki :modla: :bye: