g_o_n_i_a Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='zaba14']a kiedy wroci dobermanka? :oops: :oops: ja tak jak Olek lubiem je oglądać :loveu:[/quote] Tego to ja już nie wiem. Jej włascicielem jest moj brat, ja mam tylko 15 lat. [quote name='madzia18sosnowiec']ufff to juz mi lepiej :cool3: a wogóle to dzien doberek goniu :buzi: miłego dnia i głaski dla zwierzyny :loveu:[/quote] Dzien dobry! :cool3: Zwierzynka całuje i pozdrawia Ciocię Magdę. [quote name='Daisunia']:loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: zapraszamy do naszej galerii ! są zdjęcia ;)))[/quote] Już lecimy! :multi: [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:multi::multi::multi:i Edzio jest i Azulka :multi:[/B][/I][/quote] No bo tak ładnie prosicie... :evil_lol: [quote name='Teklunia']dzien dobry, przyszlam poprosic o nowe zdjecia Edzia i Azuli :lol:[/quote] A Kasia wiecznie czuje niedosyt... :evil_lol: Przejdę się po Waszych galeriach i na PWP, potem poszukam jakis fotecek :p [quote name='madziasto4']cześć Gonia :)[/quote] Hejcia!! :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Czy wiecie jaki jutro jest dzien? :cool3: Pewnie, ze nie! :evil_lol: To ja Wam przypomne co było 8 maja 2004 roku... [quote name='g_o_n_i_a'][URL="http://www.TickerFactory.com/"] [CENTER][IMG]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10603;53/st/20040505/e/Aza/dt/-15/k/4448/event.png[/IMG][/CENTER] [/URL] [/quote] Quote
olcha Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [B][SIZE=4]Stooooo laaaat stooo laaaat nieeech zyje żyje naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!![/SIZE][/B] :tort: :new-bday: :BIG: :laola: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drink1: :chlup: :drinka: :popcorn: :knajpa: :cunao: :beerchug: Quote
Imbirka Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [I][B][SIZE=5][COLOR=darkorchid]Sto latek Aza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/B][/I] [IMG]http://www.gifownik.pl/gify_gifownik_lut/swieta/przyjecie/5.gif[/IMG] [SIZE=5][COLOR=darkorchid][I][B]od Imbirka[/B][/I][/COLOR][/SIZE] Quote
Alicja Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [I][B]:multi::multi::multi:jeszcze godzinka i Azulek będzie solenizantką ;)[/B][/I] Quote
justynia Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Czy wiecie jaki jutro jest dzien? :cool3: Pewnie, ze nie! :evil_lol: To ja Wam przypomne co było 8 maja 2004 roku...[/quote] [SIZE=5][COLOR=Orange]Azunia, dużo zdrówka!!![/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=Red]STO LAT!!! :new-bday::Dog_run::bday::BIG::tort::BIG: :laola::smilecol: [/COLOR][/SIZE] Quote
Teklunia Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Czy wiecie jaki jutro jest dzien? :cool3: Pewnie, ze nie! :evil_lol: To ja Wam przypomne co było 8 maja 2004 roku...[/quote]Azuniu, to Ty stara ... jestes ;) [CENTER][SIZE=5][COLOR=Red][B]Sto lat psineczko piekna i stu nawych łatek na plecach :buzi: :BIG::BIG::BIG: [/B][/COLOR][/SIZE] [/CENTER] Quote
Alicja Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [COLOR=Red][I][B]STO Lat AZULKO :multi::multi::multi::multi::multi: [/B][/I][/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BURL=www.fotosik.pl%5D%5BIMG%5Dhttp://images3.fotosik.pl/62/4acsfy7jbcxphfno.gif%5B/IMG%5D%5B/URL%5D"][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images3.fotosik.pl/62/4acsfy7jbcxphfno.gif[/IMG][/URL][/URL] Quote
madzia20sosnowiec Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [SIZE=6][COLOR=red]sto lat[/COLOR][/SIZE] sto laaat dla mojej kochanej azulki :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [COLOR=black][FONT=Verdana]Witamy, witamy![/FONT][/COLOR] :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [COLOR=black][FONT=Verdana]Azulka bardzo wszystkim dziękuje za życzonka, kazała przekazać, ze Was bardzo kocha. :buzi:[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]A przy okazji też złożę życzonka mojej Kruszynce... [/FONT][/COLOR] [CENTER][B][COLOR=red][FONT=Verdana][SIZE=3]Najwspanialsza moja Kropeczko...[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][FONT=Verdana][SIZE=3]Życze Ci w życiu dużo szczęścia i radości[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=red][FONT=Verdana][SIZE=3]Żebyś zawsze się tak słodko uśmiechała i zdrowie Ci dopisywało[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B] [CENTER][B][COLOR=red][FONT=Verdana][SIZE=3]Obyś znalazła jeszcze mnóstwo kolegów i koleżanek[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=red][FONT=Verdana][SIZE=3]I żebyśmy razem były jak najdłużej[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=red][FONT=Verdana][SIZE=3]100 latek moja Łateczko![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/CENTER] :new-bday: [/CENTER] [CENTER]:bday: :chlup: :knajpa: :cunao: [/CENTER] [COLOR=black][FONT=Verdana]Dzisiaj miałyśmy troszeczke wrażen. [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Azulka dostała paczuszkę zabawek, którą sama jeszcze otwierała. Pani, u której zamawiałam zabaweczki, dorzuciła mnóstwo smaczków, chyba dlatego że wspomniałam o Azulkowych urodzinkach... Paczka również przyszła szybko. Azulce spodobała się piszcząca kaczucha, a także węzełek z kulą. :evil_lol: Bawiłyśmy się dzisiaj nieźle, aż potem Aza postanowiła, ze zakopie kilka samaczków w ogrodzie. :evil_lol: Ogolnie mówiąc to: pies zadowolony, Azulek faktycznie stary, bo ma aż dwa lata. I pomyslec, ze te dwa laty minęła tak szybko...[/FONT][/COLOR] Quote
KaRa_ Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Sto lat,sto lat dla Azuni!!!:new-bday: No prosze ale prezenty dostala sunia:cool3: Quote
Esfera Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 witam ;) chciałam wtrącić iż przebrnelam przez całą galerie z wielką radością :evil_lol: jest super :cool3: dołanczamy się do życzeń :new-bday: i pozdrawiamy esfer i zbir :diabloti: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 dobra dobra, ale moze jakies zdjecia urodzinowe :cool3: Quote
Magda Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 No prosze tak dawno mnie tutaj nie bylo i tyle atrakcji!!:multi: Kochana Azulka miala urodzinki a wredota Madzia o tym nie wiedziala.....:placz: Przepraszamy Ciebie kropku. [CENTER][SIZE=7][COLOR=Red]STO LAT!! :new-bday::laola::new-bday: [/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
g_o_n_i_a Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 Witamy! Azulek bardzo dziękuje za życzonka. Jestescie Wspaniali :multi: Ja prawdopodobnie dodam kilka zdjęć dopiero w piątek. Jakos czas goni, jutro mają pytać z techniki i niewiadomo czy nie będzie sprawdzianu z biologii, zeszyt z historii idzie do poprawy, a poza tym chwytamy nową lekturę. Gorzej z piątkiem - sprawdzian z chemii, z polskiego z gramatyki i jeszcze Pasztet uwziął się, ze bedzie mnie pytał z religii wrrr... Jeszcze dzisiaj zdołowali nas wiadomością, ze czekają nas próbne egzaminy tj na początku czerwca. A przyznajac sie szczerze, to humanistyczny przeżyję, ale ten drugi? Całkowicie wysiadam na fizyce, matmie, geografii i chemii... Tak wiec widze, ze wszystko sie zapowiada bardzo "kolorowo" :placz: Głowa mnie cały czas boli, ciągle jestem niewyspana i jak tu się cieszyć wiosną... Wolności! :( Dzięki Wam, ze zaglądacie do naszej galerii. Do zobaczenia w piątek :( Quote
Alicja Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 :-([COLOR=RoyalBlue][B][I]pa pa ;)[/I][/B][/COLOR] Quote
anetta Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 A ja chcialam jeszcze zlozyc zyczonka dla AZUNI!!!! :loveu::loveu: wszystkiego najlepszego dropiatko :grins::tort: Chyba sie nie pogniewasz Azuniu ze dopiero teraz? Zobacz co ciotka Aneta ma dla Ciebie :bigcool: [img]http://www.ubasseta.com.pl/imgs/products/normal_507.jpg[/img] Ojj, to ciezko macie w tej szkole... Quote
madziasto4 Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 cześć Gosia :hand: już się weekend zaczął :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Cześc Goniu,[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]piątek juz od kilkunastu godzin, a fotek ani Ciebie ni widu ni słychu :shake:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
g_o_n_i_a Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 Witajcie Kochane Loodki. :multi: Żyję, jeszcze, choć samopoczucie mam kompletnie zwalone. :-( W czwartek odpytywanko udało mi sie zaliczyć na 4 o mam święty spokoj jak na razie. Dodatkowo zgarnęłam 5 za zeszyt z historii i + na niemieckim. Dzisiaj pisałam sprawdzian z chemii i polskiego. Z chemii nawet jestem zadowolona, stawiam na 4 moze +4. Z polskiego to nie wiem, będzie co ma być, w gramatyce kompletnie leże - troche sciągnełam, troche nazmyślałam, a troche napisałam poprawnie. Zgarnęłam dzisiaj jeszcze -5 z religii i wszystko miało być pięknie... Ale nauczycielce od matmy zachciało się mnie pytać 5 minut przed koncem lekcji i zagarnełam... Piękną pałe. :-( :-( :-( Dają tyle do nauki i babka ledwo po wycieczce i zachciało jej się "rozrywki". :-( :-( W ogole to ja nie wiem czym się przejmuje. W zasadzie to moja druga jedynka ze wszystkich przedmiotow w tym polroczu - własnie ta z matmy i jeszcze jedna z fizyki, więc o co w ogole chodzi?! Nie wiem, jakos mnie to wepchało w dolek, jedyne pocieszenie to to, ze nie tylko ja pałe zgarnęłam. Cóż - jutro zabieram sie za matme, z tatą przerobię kilka zadan w przod i moze zgłosze się w poniedziałek. W ogole przyszły tydzien to zapowiada sie bardzo "ciekawie": Poniedziałek - test z agnlika, zadanie z polskiego i matma :placz: Wtorek - kartkowka/odpytywanie z fizyki i matma :placz: Środa - kartkowka/odpytywanie z gegry, sprawdzian z niemca i znow matma :placz: :placz: Czwartek - prawdopodobnie WIELKIE NIC! :multi: :multi: Dzięki Kochanej Fizyczce idziemy na pokaz fizyczny na Politechnikę Rzeszowską i nie ma nas pół dnia w szkole (a miał byc sprawdzian z biologii:evil_lol: ) Piątek - kartkowa z chemii, matma :placz: No coz, jakoś chyba niezbyt miło się z Wami przywitałam po tej nieobecności, ale musiałam ponarzekać sobie. Pesymiści już tak mają. ;) Cholera! Przecież to jeszcze 5 tygodni szkoły, a oni nas tak męczą! :placz: Ach, własnie - zbliżam się do zrealizowania mojego celu czyli kupno papy! :multi: [LEFT][B]Dziękuję Madzi, Ali, Dagusi, Madzi, Gabrysi i Anettce za odwiedzinki. Anetta Azulka bardzo dziekuje za życzonka i kosteczke. :buzi: [/B][/LEFT] [CENTER][B]Czy jest ktoś chętny na jakieś zdjęcia? :cool3: [/CENTER] [/B] Quote
madziasto4 Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Gosiu, nie przejmuj się, uczeń bez jedynki, to jak żołnierz bez karabinu :cool3: [quote name='g_o_n_i_a'][CENTER][B]Czy jest ktoś chętny na jakieś zdjęcia? :cool3: [/CENTER][/quote] [/B] Ja :p Quote
Magda Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Oj Gonia trzymaj sie!! Ja mam podobnie:placz: Czemu nauczyciele zawsze robia wszystko na ostatnia chwile?:angryy: Poprosze jakies zdjecia dla rozweselenia:multi: Quote
Recommended Posts