Matusz Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [B][COLOR=navy]Witamy prawie jużweekendowo :):multi:[/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=navy] śliczne fotki Azulkowej krówci:loveu::loveu:[/COLOR][/B] Quote
ewelinabuck Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [CENTER][B]a coreczka gdzie sie podziala??????;);););)[/B][/CENTER] Quote
g_o_n_i_a Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Cambel']O z chemii to ja mam piąteczkę z wartościowości ooo :razz: Kurczesz kiedy ja sie w końcu do schroniska wybiorę...Wątpię, żeby na sobotę miejsca były... Niedobre dziecko ze mnie:shake: Pustą kartkę to oddałam z geografii :diabloti: i też mi nie jest przykro :eviltong: Tak samo jak z tego powou, że mam 1 z religii za ciaganie na sprawdzianie :multi: swoją drogą nie wiem jak ksiądz mnie przyuwazył :eviltong: Aaa chrupeczkaa :evil_lol: Idziemy szukać :cool1: :p[/quote] Wartościowość pf! To było 2 lata temu i ja mam to w malym palcu (żartuje haha) :evil_lol: No ale w sumie mialam w gim. 5 z chemii, a tu babsztyl jeden jest tak upierdliwy, ze jak bede miala 2 lub 3 na polrocze to bede szczesliwa. A jeszcze szczesliwsza bede w III klasie LO - wtedy chemia mi calkiem odpadnie!! :multi::multi::multi::diabloti: Bosz zapytaj sie Mamci jaką ja mam teraz głupawkę :p Juz drugi raz jak bylam z Nią w schronie i kiedy padało pytanie "jedziemy do domu?" - moja odpowiedź "a po co?" :diabloti:Te wszystkie Bestyje uch!! :loveu: Strasznie sie za nimi stesknilam i teraz przy kazdej wolnej okazji bede smigac do schrona :loveu: Sciagalas na religii? Łosz Ty!! :x :evil_lol: A ja sobie dzisiaj bosko zdzieralam z polskiego, najlepsze bylo to, ze ja mialam sciage na nodze, tak, ze w razie czego moglam ją wscisnac pod druga noge. Jak mi baba kazala sie przesiasc na drugi koniec ławki, to mialam stresa :diabloti: Ale dałam rade :p Z tym, że HappyHusky ma raczej sprzet na wieksze psy, a co kombinujesz na Megulca? :razz: [quote name='Iwona1984']na religii scuiagac pan boq cie opuścił nie dostaniesz rozgrzeszenia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Ale buraczyca, nie? :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Cambel']Jakoś nie w głowie mi np. 7 darów Ducha św. [/quote] A przepraszam bardzo - co Ci w głowie Dziecko? :diabloti: [quote name='Paulina_mickey']a bo ja mam ochote sie tam wybrać i jak dobrze pódzie to może mi sie uda:cool3:[/quote] Ja bede Koleżanko Droga w sobote na Targach ;) [quote name='psiulka'][I]Grzesznica :turn-l:[/I] [I]Pff A Rajdowiec to skąd pochodzi? [/I] [I]Obciął się na krótko Też mógłby sobie zrobić jakieś łatki, albo coś, a nie taki... rudo-brązowy xP [/I] [I]Mwahah, nie może to tak być żeby znowu miała średnią 5,7 [/I] [I]Taki z 2a... Trzeciej. Jakoś nie moge się przyzwyczaić, że nie ma tych wspaniałych trzecich klas [/I] [I]Chemia, matma [/I] [I]No widzisz, trzeba nadrabiać [/I] [I]Branocka [/I][/quote] Nieee.. Ona jest... Dzikuska! :eviltong: Ze wsi? :diabloti: Bosz I lofff ten jego fryz :roflt::loveu: Łatki mówisz? :diabloti: Ale skromna jestes :diabloti: BA! Obecne trzecie klasy to nie to samo co my, buraki :evil_lol: Stare dobre czasy echhh... Odbiło Ci? :razz: No to na co czekasz - nadrabiaj :cool1: [quote name='basia2202'][B][COLOR=purple]witajcie Gosiaczki Azulkowo-Edziulcowe:)[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]cmokam Was w nochalki i spadam, bom strasznie zatyrana [/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]widziałam foteczki wklejone przez matinestkę[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]Azulka - modelka - jak zawsze[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]a to co to? minka zawadiacka...[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple][URL]http://img102.imageshack.us/img102/7341/az9za4.jpg[/URL][/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]normalnie jak... szpieg z Krainy Deszczowców... tajemniczy Don Pedro.. carramba :cool3: [/COLOR][/B] [/quote] Witanko :multi: Biedna Basia :calus: Azulencja w słonku i w swoim zywiole - szalenstwa wsrod chaszczow - wychodzi pieknie na zdjeciach :loveu: Bestyja zawadiacka, a jak :evil_lol: [quote name='matusz5'][B][COLOR=navy]Witamy prawie jużweekendowo :):multi:[/COLOR][/B] [B][COLOR=navy]śliczne fotki Azulkowej krówci:loveu::loveu:[/COLOR][/B][/quote] Witamy WEEKENDOWO! :multi: [quote name='ewelinabuck'][CENTER][B]a coreczka gdzie sie podziala??????;);););)[/B][/CENTER] [/quote] Tutaj jestem :hand: Quote
g_o_n_i_a Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [B][SIZE=6]SIS!![/SIZE][/B] :multi::multi::multi::multi: [quote name='matinestka']hej Sister gratuluje samych 5 , 6 i 7 z polskiego ... mati cieszy bo mati tez humanistka z piekła rodem hihihih a co do chemi to wiesz mati juz mówiła ze nie ma sie co przeuczac i wogóle... i te wagaray ... i w ogóle... hihihiih no ...... rilaksss a usprawiedliona jestes bo Pędzle nianczyłas :) więc chemia niechaj spada ooo sa wyzsze cele niz jakies pochrzanione wzory i tego rodzaju duperele TZREBA SOBIE UMIEć ODPUśCIć :) I POLUZOWAć ...NO I ......... ( MAMO NIE CZYTAJ TEGO !! ) :siara: ja jeszcze choruje grypisko ... ale juz mysle o wypadzie z Czwarta Wieśniarą i to najlepiej do lasu ooo zapytaj swojej Wieśniary co ona na to a tak wogóle to poznajecie któż to jest ???? :D skoro Aza ma w dupencji i byczy się cały dzień doma.. i nie zajmuje swoim fb ... to mati przejeła chodz na moment ster :eviltong: hihihihi także : WIEśNIARA NR 1-2-3-4- ( BO W TEJ bRYGADZIE TO WSZYSTKO ZMIENNE JEST ) fotki wyjęte z naszego wspólNego zarzeszowskiego wypadu :loveu: PROSZę PODZIWIAć [/quote] Dziekujem z gratki :buzi: Ja sie tak bardzo chemia nie przejmuje, w koncu ileż mozna zapieprzać nad tymi ksiazkami - dzien w dzien, kurdesz :shake: Bez przesady, nalezy mi sie chociaz odrobinkę luzu :eviltong: (z Dziecinka Malinka np. :loveu::loveu:) Jak sie Mati do konca wykuruje i bedzie juz smigac jak ta lala :eviltong: to mozemy jadu. Wieśniara nr 4 wyraziła własnie zgode, nawet mowi, ze weźmnie mnie ze sobą (och łaskawa :modla:) :evil_lol: Tylko wiesz Duza jak z tym lasem, tak jak goniasta mowia - bazant odfrunie, kot zwieje na drzewo, ale gorzej jak trafi sie na sarne. :eviltong: Chociaz jak Azula z Brutem bedzie polowac to mysle ze jakos to bedzie :evil_lol: Uch jak my sie cieszkamy (tfu, znaczy Azula), ze Łaciata Krówencja jest oficialnie wsrod Wiesniakow :loveu: [B]DZIĘKUJĘ ZA WSTAWIENIE FOTECZEK :multi:[/B] [quote name='matinestka'] jednooka bandytka: to się mati porządziła ... aco hihihi pozdrawiamy gorąco Azule i kochaną Goniulę :buzi: :buzi: [/quote] Bandytka :evil_lol::evil_lol: A niech sie Mati rządzi - w koncu Rodzina, to nie ma co sie krepowac :loveu: Bussi Sis :buzi: :buzi: :multi: Quote
Matusz Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [COLOR=Navy][B]a córeczka tak przez tą szkołę tak rzadko na dogo bywa??? albo po nocach:diabloti::shake:[/B][/COLOR] Quote
anetta Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Ale fajne Azowe fotosy :multi: Matinestka, podoba mi się Twój av :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]a córeczka tak przez tą szkołę tak rzadko na dogo bywa??? albo po nocach:diabloti::shake:[/B][/COLOR][/quote] A no przez szkołę... Bo w wolnym czasie to tez pasuje Azulencją się zająć, coś porobić w domku. I na dogo brakuje czasu. :shake: A tam po nocach... W koncu weekend :eviltong: [quote name='anetta']Ale fajne Azowe fotosy :multi: Matinestka, podoba mi się Twój av :loveu:[/quote] Autorstwa Siostrzyczki :loveu::loveu: Jak dostane płyteczke z fotkami to bede wrzucac i zameczac Was w nieskonczonosc - i zobaczycie jakie Siostrzyczka trzaska zajebiszczadzkie fotencje :cool1: Śliiiczny jest :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 Branocka :bye: Jutro zmykam na Targi Zoologiczne na Podpromiu, beda rzeszowskie Pędzle :loveu: No i moze uda mi sie znaleźć jakies fajne i oryginalne szeleczki dla Azulowej - jezeli nie to zamawiam na Krakvecie i kropka :evil_lol: Pa! Quote
psiulka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Nieee.. Ona jest... Dzikuska! :eviltong: Ze wsi? :diabloti: Bosz I lofff ten jego fryz :roflt::loveu: Łatki mówisz? :diabloti: Ale skromna jestes :diabloti: BA! Obecne trzecie klasy to nie to samo co my, buraki :evil_lol: Stare dobre czasy echhh... Odbiło Ci? :razz: No to na co czekasz - nadrabiaj :cool1: [/quote] [I]Bry Gonia :loveu:[/I] [I]Też :eviltong:[/I] [I]Z jakiej? :lol:[/I] [I]Love to mało powiedziane :loveu: No albo paski[/I] [I]No to co się będe :evil_lol:[/I] [I]No właśnie, to takie buroczyska :shake:[/I] [I]Ni :loveu:[/I] [quote name='g_o_n_i_a']Branocka :bye: Jutro zmykam na Targi Zoologiczne na Podpromiu, beda rzeszowskie Pędzle :loveu: No i moze uda mi sie znaleźć jakies fajne i oryginalne szeleczki dla Azulowej - jezeli nie to zamawiam na Krakvecie i kropka :evil_lol: Pa![/quote] [I]Do zobaczenia :bye:[/I] [I]PS. Jak coś to może zamówimy razem :loveu:[/I] Quote
g_o_n_i_a Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='psiulka'][I]Bry Gonia :loveu:[/I] [I]Też :eviltong:[/I] [I]Z jakiej? :lol:[/I] [I]Love to mało powiedziane :loveu: No albo paski[/I] [I]No to co się będe :evil_lol:[/I] [I]No właśnie, to takie buroczyska :shake:[/I] [I]Ni :loveu:[/I] [I]Do zobaczenia :bye:[/I] [I]PS. Jak coś to może zamówimy razem :loveu:[/I][/quote] Cześć :eviltong: Domyslam sie, ze pisalas w informatyki z Panem, co go rzekomo nie lubisz (a idź Ty! :mad:) :evil_lol: A bo ja wiem.. Czekaj rajdowiec to byl ten od golebia czy ten, co do woja poszedł? :evil_lol: Juz sobie go wyobrazam :roflt: Nie boj nic, juz niedlugo oni odejda i Ty bedziesz buroczyskiem z III klasy :cool3: Do zobaczyska! ;) Quote
g_o_n_i_a Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Dzien dobry wieczór :D Zgodnie z tym, co pisałam wyżej - byłam na targach od 12 do 18 prawie i nie kupiłam szelek - bo nie było :mad: Moze uda mi sie jutro (yymm dzisiaj) wyrwać na chwile z domu na te targi, bo sprzet powinien byc wlasnie w niedziele. :p za to sobie troche posiedziałam na stoisku Kundelka opiekujac sie Tipulindą i dwoma Kropami. Potem dojechała jeszcze Czitunia i razem kwestowałysmy na schronisko :loveu: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img518.imageshack.us/img518/1200/pict0528iv4.jpg[/IMG][/URL] Miedzy czasie byłam światkiem walki miedzy Cambelkiem a Drzalka - rzucały sie groszkiem z zapiekanki :evil_lol: A potem, jak byłyśmy poraz któryś z psami na siku, to goniasta okazala sie wredotą - rzuciła trujakiem w Cambelka :evil_lol: Nawiasem mowiac to wczesniej goniłysmy za grzybami - kto pierwszy zgniotl ten lepszy :D :D No ale dobra :p Baaardzo sie cieszkam, ze moglam spotkac tylu znajomych, ktorych tak dawno nie widziałam :multi: A teraz wybaczcie... Padam na pysk :p Dobranoc Quote
ewatr Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Dziecko moje sie ujawniło na wątku nareszcie :multi::multi::multi: /nawiasem mowiąc pasujecie do siebie z Czitaczkiem / i co ja czytam groszkiem z zapiekanek :mad: ? Na drugi raz zamówie bez groszku oooooooooo :eviltong:;) Quote
Paulina_mickey Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 może sie dziś spotkamy bo ja tez jade:multi: Quote
Alicja Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witanko :multi::multi::multi: [url]http://img518.imageshack.us/img518/1200/pict0528iv4.jpg[/url] poczytałam wsio ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
g_o_n_i_a Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 [quote name='ewatr']Dziecko moje sie ujawniło na wątku nareszcie :multi::multi::multi: /nawiasem mowiąc pasujecie do siebie z Czitaczkiem / i co ja czytam groszkiem z zapiekanek :mad: ? Na drugi raz zamówie bez groszku oooooooooo :eviltong:;)[/quote] Jakie nareszcie! :eviltong:Kiedys tu bylo moje zdjecie. W sumie skoro jest takie zdjecie na stronie Kundelka, to co mi zalezy - tutaj tez mozna, bo sami swoi :evil_lol: Czitaczek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Mamusiu, a bo to te dzikuski sie rzucaly :evil_lol:Ja sie grzybami rzucalam :diabloti: [quote name='Paulina_mickey']może sie dziś spotkamy bo ja tez jade:multi:[/quote] Moze sie spotkamy, bo jak dobrze pojdzie to jadu i w dodatku Azulową. :loveu:Wiec mysle, ze sie rzucimy w oczy jak cos :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Witanko :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red][URL]http://img518.imageshack.us/img518/1200/pict0528iv4.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]poczytałam wsio ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] :multi: cześć! :evil_lol: a złociaka dla Czitaka nie wrzucilas ooo :eviltong::diabloti: Quote
drzalka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 WItaj Grubasie :loveu::loveu::loveu: A my dzisiaj wyszlysmy wczesniej i sie niespotkalysmy, a bylas wogole ? :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 [quote name='drzalka']WItaj Grubasie :loveu::loveu::loveu: A my dzisiaj wyszlysmy wczesniej i sie niespotkalysmy, a bylas wogole ? :lol:[/quote] A witaj Grubasie! :multi: Sami swoi widze :diabloti: Własnie, że miałam byc na targach, ale w ostatniech chwili rodzicielka zmieniła zdanie, bądź tu mądry :placz:A tak chcialam zrobić wies z Azową na Podpromiu. :eviltong: Rzucałyście sie dzisiaj groszkiem? Yy pewnie nie :eviltong: Quote
Pimpek Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [URL]http://img518.imageshack.us/img518/1200/pict0528iv4.jpg[/URL] Śliczne :loveu::loveu::loveu: Quote
psiulka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [I]Bry czwarta dzikusko :loveu:[/I] [quote name='g_o_n_i_a']Cześć :eviltong: Domyslam sie, ze pisalas w informatyki z Panem, co go rzekomo nie lubisz (a idź Ty! :mad:) A bo ja wiem.. Czekaj rajdowiec to byl ten od golebia czy ten, co do woja poszedł? :evil_lol: Juz sobie go wyobrazam :roflt: Nie boj nic, juz niedlugo oni odejda i Ty bedziesz buroczyskiem z III klasy :cool3: Do zobaczyska! ;)[/quote] [I]Nie lubię. :shake:[/I] [I]Rajdowiec to ten od...Kota? :evil_lol:[/I] [I]Loffe loffe :loveu:[/I] [I]Nie ce :-([/I] [quote name='g_o_n_i_a']Dzien dobry wieczór Zgodnie z tym, co pisałam wyżej - byłam na targach od 12 do 18 prawie i nie kupiłam szelek - bo nie było Moze uda mi sie jutro (yymm dzisiaj) wyrwać na chwile z domu na te targi, bo sprzet powinien byc wlasnie w niedziele. za to sobie troche posiedziałam na stoisku Kundelka opiekujac sie Tipulindą i dwoma Kropami. Potem dojechała jeszcze Czitunia i razem kwestowałysmy na schronisko Miedzy czasie byłam światkiem walki miedzy Cambelkiem a Drzalka - rzucały sie groszkiem z zapiekanki A potem, jak byłyśmy poraz któryś z psami na siku, to goniasta okazala sie wredotą - rzuciła trujakiem w Cambelka Nawiasem mowiac to wczesniej goniłysmy za grzybami - kto pierwszy zgniotl ten lepszy No ale dobra Baaardzo sie cieszkam, ze moglam spotkac tylu znajomych, ktorych tak dawno nie widziałam A teraz wybaczcie... Padam na pysk Dobranoc[/quote] [I]Nie dwoma kropami tylko Dwukropem i Złam Serem, o! :mad:[/I] [I]No tak, dzieci pokazały z jakiej to one wiochy :eviltong: Ludzie się gapili :evil_lol:[/I] [I]Dzikie zabawy pokręconych nastolatek :lol:[/I] [I]Ja też, ja też :multi:[/I] Quote
psiulka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']A witaj Grubasie! :multi: Sami swoi widze :diabloti: Własnie, że miałam byc na targach, ale w ostatniech chwili rodzicielka zmieniła zdanie, bądź tu mądry :placz:A tak chcialam zrobić wies z Azową na Podpromiu. :eviltong: Rzucałyście sie dzisiaj groszkiem? Yy pewnie nie :eviltong:[/quote] [I]Wieś to już wczoraj przyszła :eviltong:[/I] [I]A wiesz co ta Paulina zrobiła? Wlazła bez biletu o! :lol:[/I] [I]Nie rzucałyśmy się bo nie mieliśmy sponsora :roflt: Żartuje :evil_lol:[/I] [I]Dobranoc :bye:[/I] Quote
g_o_n_i_a Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 [quote name='Pimpek'][URL]http://img518.imageshack.us/img518/1200/pict0528iv4.jpg[/URL] Śliczne :loveu:[/quote] Uch jak ja bym chciala, zeby moja rodzicielka zgodzila sie na drugiego psa... I zeby tym drugim psem byl wlasnie Czitaczek :loveu: Moze cos z tego wyjdzie, na razie trwają negocjacje. Chociaz wiadomo jak to bywa - dzisiaj tak, a jutro wyleci z tekstem "chyba zgłupiałaś" :evil_lol: [quote name='psiulka'][I]Bry czwarta dzikusko :loveu:[/I] [I]Nie lubię. :shake:[/I] [I]Rajdowiec to ten od...Kota? :evil_lol:[/I] [I]Loffe loffe :loveu:[/I] [I]Nie ce :-([/I] [I]Nie dwoma kropami tylko Dwukropem i Złam Serem, o! :mad:[/I] [I]No tak, dzieci pokazały z jakiej to one wiochy :eviltong: Ludzie się gapili :evil_lol:[/I] [I]Dzikie zabawy pokręconych nastolatek :lol:[/I] [I]Ja też, ja też :multi:[/I][/quote] O! Grubas :eviltong: No jeszcze zobaczymy. :evil_lol: Kota? Uch to zdjecie z kotem... To ten co do woja poszedl jezeli jestesmy przy kocie :evil_lol: Dasz rade buraku, ja dalam, to co Ty nie dasz :eviltong: Ja sie matwie teraz o mature :evil_lol: [quote name='psiulka'][I]Wieś to już wczoraj przyszła :eviltong:[/I] [I]A wiesz co ta Paulina zrobiła? Wlazła bez biletu o! :lol:[/I] [I]Nie rzucałyśmy się bo nie mieliśmy sponsora :roflt: Żartuje :evil_lol:[/I] [I]Dobranoc [/I][/quote] Kropy! :loveu: A mi sie spodobało to, że już padła prozpozycja zeby wioche zrobić na miedzynarodowce. :evil_lol: Tylko obowiazkowo musi być Lenkowa, bo bez niej to kiepska wiocha (Lenkowa sie wkreci w wolontariat i bedzie smigac na kwesty zawodowo :cool1:). Najlepsze to wczoraj bylo z tym kołkiem hahaha :evil_lol: I w ogole zajebiscie wczoraj bylo :eviltong::loveu: Jakich pokreconych nastolatek - dzikusek a nie :eviltong: [B][I]Halo? KIEDY IDZIEMY NA GRZYBY?[/I][/B] :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Dobranocka :bye: Weekendzik szybko minął, nie dokońca tak jak planowałam, ale zawsze to coś. :multi: Jutro mam tylko 5 lekcji /w tym spr. w matmy :placz:/ a po południu z Mamcią do schronu jadu. :loveu: Pa :cool3: Quote
psiulka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']O! Grubas :eviltong: No jeszcze zobaczymy. :evil_lol: Kota? Uch to zdjecie z kotem... To ten co do woja poszedl jezeli jestesmy przy kocie :evil_lol: Dasz rade buraku, ja dalam, to co Ty nie dasz :eviltong: Ja sie matwie teraz o mature :evil_lol: Kropy! :loveu: A mi sie spodobało to, że już padła prozpozycja zeby wioche zrobić na miedzynarodowce. :evil_lol: Tylko obowiazkowo musi być Lenkowa, bo bez niej to kiepska wiocha (Lenkowa sie wkreci w wolontariat i bedzie smigac na kwesty zawodowo :cool1:). Najlepsze to wczoraj bylo z tym kołkiem hahaha :evil_lol: I w ogole zajebiscie wczoraj bylo :eviltong::loveu: Jakich pokreconych nastolatek - dzikusek a nie :eviltong:[/quote] [I]Pff, ja jestem kołek! :lol:[/I] [I]Nie dawno dowiedziałam się, że zakazał zmieniać na kompach tapety, a ja zmieniłam już wcześniej, mwahah :diabloti:[/I] [I]Blee, weź mi nawet nie mów, ja sobie pójdę jeszcze raz to foto zobaczyć :lol:[/I] [I]Mylcz! Nie mów mi nic o maturze :shake:[/I] [I]Jestem bardzo za :diabloti: Pamiętajcie o tym, że to dwudniowa :loveu: Wczoraj było no tak wieśniacko :loveu: :loveu:[/I] Quote
psiulka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Dobranocka :bye: Weekendzik szybko minął, nie dokońca tak jak planowałam, ale zawsze to coś. :multi: Jutro mam tylko 5 lekcji /w tym spr. w matmy :placz:/ a po południu z Mamcią do schronu jadu. :loveu: Pa :cool3:[/quote] [I]Stój! [/I] [I]Zapiszesz mnie na sobotę? :eviltong:[/I] Quote
Recommended Posts