Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

Posted

[quote]
[B][COLOR=red]MAMI - CZYTAJ UWANIE :evil_lol:(patrz jaka sie patologia wytworzyla w naszej rodzince hahahah)[/COLOR][/B]

[COLOR=black]Witaj Zbłąkana Owco :evil_lol:czyli dziecko biedne i bez podręczników szkolnych. :loveu:[/COLOR]
Na spacerro sie wybieramy jak petycje z Mateuszem napiszemy do słonka, co by sie tak nie wstydało i troche cieplej było :placz:
Ilonek - nie pasujesz do nas - do ludzi z big stopą :evil_lol::mad:

Cieszem sie ze fotencje sie podobaja ^^[/quote]

[I]Odrzucasz mnie? :placz:[/I]
[I]No jeszcze mi trzech tylko brakuje :shake:[/I]
[I]No to ja się pod nią podpisuję :p[/I]
[I]A ja to niby rozmiar 25? :evil_lol:[/I]

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='psiulka'][I]Odrzucasz mnie? :placz:[/I]
[I]No jeszcze mi trzech tylko brakuje :shake:[/I]
[I]No to ja się pod nią podpisuję :p[/I]
[I]A ja to niby rozmiar 25? :evil_lol:[/I][/quote]
A gdzież tam, ja nikogo nie odrzucam, moge byc i matką ino zebys z mojej kofanej Mamusi babci nie robila!! :x
Mi jakis 10 moze wiecej :evil_lol:
[B]Mateusz!! POTRZEBUJEMY PETYCJI DO SŁONKA :multi:[/B]
Ale nie jestes taka big jak my :eviltong:

[quote name='ewelinabuck']:cool3::cool3::cool3:bry wieczorek :cool3::cool3:[/quote]
Bry :loveu:

Posted

Oj Goniasta u Was to jest co pooglądać i na czym oko zawiesić.
Normalnie Twoje fotki są boskie. A ta niunia mała jaka fajna :iloveyou:
Wiesz co proszę się na mnie nie obrazić ale kompletnie nie wiem co zacytować :(

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Goniasta czeeeść :) wpadłam do was w końcu cieszycie się? lece wstecz pooglądać foteczki :)[/quote]
Hej :multi:A pewnie, że się cieszymy :buzi:

[quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]Wieczornie witamy ;-)[/B][/COLOR][/quote]
Witanko :p

[quote name='_ChiQuiTa_']Oj Goniasta u Was to jest co pooglądać i na czym oko zawiesić.
Normalnie Twoje fotki są boskie. A ta niunia mała jaka fajna :iloveyou:
Wiesz co proszę się na mnie nie obrazić ale kompletnie nie wiem co zacytować :([/quote]
Dziekuję :oops::loveu::loveu:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Heloooł :D
A gdzie foteczki jakieś? ja jestem spragniona Twoich zdjęć... a właściwie Azulkowej.
No ale Twoje też by się przydały ^^[/quote]
Heeej :p
Jestem w separacji z moim bratem, jak fochnął na mnie w sobote tak jest do dziś, wiec nie wolno mi dotykac jego kompa, gdzie są moje rzeczy w tym fotencje :roll: Ale pewnie w weekend bedziemy w pokoju, wiec moze cos sie uda :lol:
Pogoda taka paskudna, ze zdjęc sie nie chce robic. Zreszta czym jest lampa błyskowa przy naturalnym oświetleniu :shake::evil_lol:

Ale bardzo mi miło słyszec takie słowa :loveu:

[quote name='Werka'][COLOR=royalblue]Bry wieczór Goniasta:):hand:[/COLOR][/quote]
Bry :multi:
O ludzie, bede musiala niedlugo do Was wpasc i nadrabiac zaleglosci. Mam nadzieje, ze jest tam duuuuzo zdjęc :loveu:

Żegnam się na razie, musze napisac juz trzecie dzisiaj wypracowanie (jedno pisałam w szkole na warszatatach dziennikarskich, teraz skonczylam drugie po 1,5h i zabieram sie za trzecie :p) Wpadne jeszcze powiedziec dobranoc :D

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']musze napisac juz trzecie dzisiaj wypracowanie (jedno pisałam w szkole [B][COLOR=darkorchid]na warszatatach dziennikarskich[/COLOR][/B], teraz skonczylam drugie po 1,5h i zabieram sie za trzecie :p) Wpadne jeszcze powiedziec dobranoc :D[/quote]

Ale to moje dziecko bedzie mądre :eviltong: juz prawie jak dziennikarz :evil_lol:;)

Ty Corus oczywiscie pracujesz nad tym zeby koło południa sie u matki zjawic w sobote ???? Tylko mi czasem nie pisz ze jeszcze nie wiesz bo :mad:

Posted

[quote name='Iwona1984']Goniasta w media własnie rekalmuja lustereczko canona

tylko [SIZE=5]89,95 [SIZE=1][COLOR=white]przez 20 miesiecy:mad::mad:[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=5][COLOR=white]no ni[COLOR=black] jest sie czym skusic :evil_lol:[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/quote]
:roflt::roflt: Skusic to faktycznie jest sie czym, tylko kto mi bedzie dawal przez 20 miesiecy tylko 89,95? :evil_lol:

[quote name='ewatr']Ale to moje dziecko bedzie mądre :eviltong: juz prawie jak dziennikarz :evil_lol:;)

Ty Corus oczywiscie pracujesz nad tym zeby koło południa sie u matki zjawic w sobote ???? Tylko mi czasem nie pisz ze jeszcze nie wiesz bo :mad:[/quote]
Ta dziennikarz :evil_lol: Ale mam taka dziwna babe od polskiego, ze na 2 i pol strony moich wypocin dała mi +4 (I ZAMIERZAM TO POPRAWIC A CO :diabloti:), a nie mialam zadnego bledu stylistycznego, ortograficznego ani interpunkcyjnego. :roll: No i zgodnie z tematem było napisane. Głupia krowa jakaś. Wszyscy tak mówią. A najlepiej śmielismy z dziewczyny z klasy, bo babka jej powiedziała, ze przepisała cały artykuł do zeszytu (a powtórzyła tylko kilka słów) :roflt:biedna Jusynka :evil_lol:

Yyymmm... No wiesz... Ostrrrrrro pracuje jak widac :eviltong: Nie no, ale tak powaznie to postaram sie wpaść :razz:

[quote name='Iwona1984']a wybieracie sie na wystawkę do przemyślą kibicować nam :razz::razz:[/quote]
A kiedy? Co? Jak? Gdzie? :pA my jestesmy skromne dzieci i jakos tak... :oops:

[quote name='_ChiQuiTa_']OU to nie dobrze że jesteście w separacji
Ja myśle że jednak szybko się pogodzicie :)
u nas masz troszke zaległości, i jakiś fotki też siom ;][/quote]
Mi sie do niego nie spieszy, jemu tez do mnie nie. Ale jak przyjdzie co do czego - piatkowe zakupy z tym burakiem - to sie bede musiala zaczac odzywac. Masakra :roll:
Zaległosci oczywiscie nadrobie - w weekend. :oops:

[quote name=':: FiGa ::']
Gonia fotki! :mad:[/quote]
Ni ma :shake:

Posted

A tak w ogole to nie wiem dlaczego, ale jakas głupawka się mnie chwyciła. :shake: Prawdopodobnie jest to zapowiedź mega doła, ale co tam. Na razie smieje ze wszystkiego :evil_lol: Nawet smialam z biednego goscia, ktory ujawnil sie na pewnej licytacji w ostatnich minutach, a ja go przelicytowalam o 2 złote w ostatniej sekundzie aukcji :roflt: :roflt: Ja to zdolna jestem :roflt: Facet sie nieźle musiał wkurzyć.

Ide przepisywac 2 wypracowania do zeszytu i matme robić. Prosze sie opiekowac naszym FB, bo jutro mam 9 lekcji i jak wroce to pewnie padne na pysk :evil_lol:
Dobranocka :bye:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
Ide przepisywac 2 wypracowania do zeszytu i matme robić. Prosze sie opiekowac naszym FB, bo jutro mam 9 lekcji i jak wroce to pewnie padne na pysk :evil_lol:
Dobranocka :bye:[/quote]

9 lekcji :-o:-o:-o:-o:crazyeye::crazyeye:

to co to za szkoła tyle trzyma :placz::mad:

a mo moj facet powiedzial ze sie zastanowi nad tymi 89,95:evil_lol:

Posted

Iwona - dzieki, znajdziemy :)

Goniu tych dziewięciu lekcji to Ci współczuje :eviltong: Chociaż ja też wczoraj miałam 9, bo do ośmiu doszedł mi jeszcze dwugodzinny SKS :loveu: [w takim razie to nawet 10 lekcji :lol:], więc miałam 4 godziny wfu :evil_lol:

Emmm zapisałaś się na to kółko fotograficzne? :razz: