Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mieszkac to nie, ale ich to nie ma praktycznie tylko w nocy hahah :evil_lol: A co tam w nocy - utulic dzidzie do snu i tyle. Ja mam darmową pobudkę o 8 juz, bo Krystian przychodzi :cool3:

Nie mysl, ze za darmo hahahaa

Posted

Jak to co - bawimy! :D Krystianek to jest boski, bo wie, ze nie wolno uciekac mamie i przylazic kiedy chce, ale na wszelki wypadek od razu łapki wyciaga "we mnie na rece" i mocno tula goniastą :loveu: - a ja takie stoworzonko ze lubie tulanko :D

Bedziemy miec zwierzaczki, ja bede sprzatac (hahaha), a ten ktos gotowac :D Życ nie umierac, nawet nas z Azulkowa przygarną.

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Jak to co - bawimy! :D

Bedziemy miec zwierzaczki, ja bede sprzatac (hahaha), a ten ktos gotowac :D Życ nie umierac, nawet nas z Azulkowa przygarną.[/quote]

[I]Cały dzień? :mdleje:[/I]

[I]A u kogo to? :razz: [/I]

Posted

czesc Siostra:buzi:

witajcie Wszyscy tu zgromadzeni i obecni:) mam nadzieje że wszystkim Cioteczkom bardzo mile upływa ta jakże leniwa nocka:)

przylazłam ukoić skołatane nerwy......i nacieszyc oczy oraz umartwioną duszę cudnymi, goniastymi fotencjami...........a tu kiszak aparatu..ale poczekam.....:)

w miedzyczasie przytule sie do swoich futerkowców,ucałuje Edziulę w łapki chyba:eviltong:i co [B]najwaznijesze[/B] [B]wirtualnie wytarmoszę Kropę!!!!!!!!:loveu:[/B]
a co tam u Azulki:)

Siostra mysle, ze w najblizszym czasie trzeba bedzie sie odstresować....wyleczyć...i pojechać na całe popoludnie w magiczne miejsca mojej Brygady...to chyba najlepsze rozwiązanie:)bedziemy tropić sarny,szukać gniazd ptaków "stawowych", psiaki popływają w rzece,potem wytapłają się w błocie, i zjemy cały wór studenckich oo:D

TYMCZASEM WSZELKIE SMUTKI....TAK TAK: KIESZEń:eviltong:

a jak tam przygody adasia jebutko i leona pszczoły???mówiłam,ta ksiązka rozwala:)jest tak niekonwencjonala....i pełna tak boskiego humoru..ze to cud,iż mati żyje po tym jak tyle razy wracała na jej stronice:eviltong:
a Ty tego wątrobiankowo-wątrobkowego to se nie przywłaszczaj:eviltong: ..chyba jeszcze nie musiałaś stać się keczupem w pierwszorzędnym sklepie dla kupujących gospodyń swoich męzów:eviltong: boszzzz...:D
poczekam na Twoje wrażenia po pochłonięciu całej ksiązki:d

a i mati bardzo cieszy ze goniasta ma ostatnio dobry humorrek:)chodź wiem wiem..... mati pozbierała już swoje misie....misie- pysie,misie -srisie i w ogóle:eviltong:

buziale dla Siotrzyczki i i Azulkowej:buzi:
:bluepaw:

Posted

[quote name='matinestka']czesc Siostra
witajcie Wszyscy tu zgromadzeni i obecni mam nadzieje że wszystkim Cioteczkom bardzo mile upływa ta jakże leniwa nocka
przylazłam ukoić skołatane nerwy......i nacieszyc oczy oraz umartwioną duszę cudnymi, goniastymi fotencjami...........a tu kiszak aparatu..ale poczekam.....
w miedzyczasie przytule sie do swoich futerkowców,ucałuje Edziulę w łapki chybai co [B]najwaznijesze[/B] [B]wirtualnie wytarmoszę Kropę!!!!!!!!:loveu:[/B]
a co tam u Azulki
[U]Siostra mysle, ze w najblizszym czasie trzeba bedzie sie odstresować....wyleczyć...i pojechać na całe popoludnie w magiczne miejsca mojej Brygady...to chyba najlepsze rozwiązaniebedziemy tropić sarny,szukać gniazd ptaków "stawowych", psiaki popływają w rzece,potem wytapłają się w błocie, i zjemy cały wór studenckich oo[/U]:D
TYMCZASEM WSZELKIE SMUTKI....TAK TAK: KIESZEń:eviltong:
a jak tam przygody adasia jebutko i leona pszczoły???mówiłam,ta ksiązka rozwalajest tak niekonwencjonala....i pełna tak boskiego humoru..ze to cud,iż mati żyje po tym jak tyle razy wracała na jej stronice:eviltong:
a Ty tego wątrobiankowo-wątrobkowego to se nie przywłaszczaj:eviltong: ..chyba jeszcze nie musiałaś stać się keczupem w pierwszorzędnym sklepie dla kupujących gospodyń swoich męzów boszzzz...:D
poczekam na Twoje wrażenia po pochłonięciu całej ksiązki:d
a i mati bardzo cieszy ze goniasta ma ostatnio dobry humorrek:)chodź wiem wiem..... mati pozbierała już swoje misie....misie- pysie,misie -srisie i w ogóle
buziale dla Siotrzyczki i i Azulkowej
:bluepaw:[/quote]
Duża :multi: :loveu: :loveu: :buzi:
Kiszak hihi :evil_lol: Ino coli Ci brakuje :evil_lol: KISZAKIII :loveu:
Co do fot - pewnie bym znalazla tutaj jakies zaległe, ale Azulkowe, a chcialam po kolei skonczyc kotuszkowe zeby wrzucic potem tamte - no zeby bałaganu nie robic hihi. ;) Ale ja wiem, ze jak dopadne tamte zdjecia to z pewnoscia cos sie znajdzie na umartwioną duszyczkę, choćby nawet Edziowy, ktory chce tulać - pokażę wszystko hihi
Buziaki dla szanownej Edziuli i reszty Ekipki :loveu:

Co u Azulkowej? Procz tego, ze wczoraj chciala mnie zabic to nic szczegolnego :eviltong:

Czy w te plany jakże wspaniałego popołudnia Mati wcisnęła także mnie i Azulkową? :-o

Smutki lepiej w kieszen spodni (bądź spódnicy :diabloti: ) schowac, a potem wyprać uprzednie nieopróźniając kieszonek. I smutki znikają, bo zapewne zaliczają się do 50 najczęstszych plam:eviltong:

Ja nie wiem czy tak szybko oddam Adasia Jebutko :loveu: Kocham go :multi: :oops: :evil_lol: :eviltong: Leona Pszczołe też. :loveu:

Przywlaszczac? NIIII... Nie zeby mowila, ze wąrtobiankowy swiat to moj wymysl, bo zaznaczam od razu, ze pomysl ten wywodzi sie od Szanownego AJ :loveu: Zreszta wątrobiankowy swiat to nijaki, szary - nie nie szary, jest koloru nieokreślonego - a wiec takie cos jak u mnie hihi, a potem moge sie wybic (podobnie jak bohater) gdzies w Wielkim Mieście :eviltong: i dopiero potem potem, gdy zwolni mnie Thomas F... (lub podobna osobowość buhahah) stac sie ketchupem w sklepiku i wyglaszac formulke jaki to ze mnie boski produkt. :evil_lol: Wszystko przede mną Sis.

Czas zeby gonia pozbierala swoje misie?

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Duża
Kiszak hihi Ino coli Ci brakuje :evil_lol: KISZAKIII :loveu:
Co do fot - pewnie bym znalazla tutaj jakies zaległe, ale Azulkowe, a chcialam po kolei skonczyc kotuszkowe zeby wrzucic potem tamte - no zeby bałaganu nie robic hihi. Ale ja wiem, ze jak dopadne tamte zdjecia to z pewnoscia cos sie znajdzie na umartwioną duszyczkę, choćby nawet Edziowy, ktory chce tulać - pokażę wszystko hihi
Buziaki dla szanownej Edziuli i reszty Ekipki :loveu:

Co u Azulkowej? Procz tego, ze wczoraj chciala mnie zabic to nic szczegolnego :eviltong:

Czy w te plany jakże wspaniałego popołudnia Mati wcisnęła także mnie i Azulkową? :-o

Smutki lepiej w kieszen spodni (bądź spódnicy :diabloti: ) schowac, a potem wyprać uprzednie nieopróźniając kieszonek. I smutki znikają, bo zapewne zaliczają się do 50 najczęstszych plam:eviltong:

Ja nie wiem czy tak szybko oddam Adasia Jebutko :loveu: Kocham go :oops: :evil_lol: :eviltong: Leona Pszczołe też. :loveu:

Przywlaszczac? NIIII... Nie zeby mowila, ze wąrtobiankowy swiat to moj wymysl, bo zaznaczam od razu, ze pomysl ten wywodzi sie od Szanownego AJ :loveu: Zreszta wątrobiankowy swiat to nijaki, szary - nie nie szary, jest koloru nieokreślonego - a wiec takie cos jak u mnie hihi, a potem moge sie wybic (podobnie jak bohater) gdzies w Wielkim Mieście :eviltong: i dopiero potem potem, gdy zwolni mnie Thomas F... (lub podobna osobowość buhahah) stac sie ketchupem w sklepiku i wyglaszac formulke jaki to ze mnie boski produkt. :evil_lol: Wszystko przede mną Sis.

Czas zeby gonia pozbierala swoje misie?[/quote]

ad.1.)
KISZAK buhahahaha!!!nie ma to jak dobry,poczciwy,przepyszny [U]kiszak[/U] w takim doborowym towarzystwie:)

ad.2.)
mati na foty czeka czekaa to że mati cierpliwa..to wiadomo:eviltong:

ad.3.)
dziekujemy za :buzi::buzi: :loveu:

ad.4.)
niechaj Azula tylko spróbuje:eviltong:...to pysznej kosteczki już nigdy nigdy:evioltong:wtedy to już ostanę się sierotą na maksa...:(

ad.5.)
to po ca ja tyle się spisałam o tych planach hmm???o tak oo????boszzzzz:shake:

ad.6.)

oj TY.. szarości to TY bedziesz miała i bez AJ, jak siostra przygrzmoci przez łacza (alternatywne pośrednie metody wychowawcze:eviltong: )...bycie boskkim keczupem..no tak to już trochu więcej niż wątrobianka..ach marzenia:eviltong:

ad.7.)
gonia zbieraj miśki idziemy se resoraki sprawić:eviltong:

:buzi::buzi:

p.s.własnie pralka skończyła prać:D
:bluepaw:

Posted

[quote name='matinestka']
[B][COLOR=red]KISZAK buhahahaha!!!nie ma to jak dobry,poczciwy,przepyszny [U]kiszak[/U] w takim doborowym towarzystwie:)[/COLOR] [/B]

[B]ad.2.)[/B]
[B]mati na foty czeka czekaa to że mati cierpliwa..to wiadomo:eviltong: [/B]

[B]ad.3.)[/B]
[B]dziekujemy za :buzi::buzi: :loveu:[/B]

[B]ad.4.)[/B]
[COLOR=blue][B]niechaj Azula tylko spróbuje:eviltong:...to pysznej kosteczki już nigdy nigdy:evioltong:wtedy to już ostanę się sierotą na maksa...:([/B][/COLOR]

[B]ad.5.)[/B]
[COLOR=purple][B]to po ca ja tyle się spisałam o tych planach hmm???o tak oo????boszzzzz:shake:[/B][/COLOR]

[B]ad.6.)[/B]

[COLOR=darkorange][B]oj TY.. szarości to TY bedziesz miała i bez AJ, jak siostra przygrzmoci przez łacza (alternatywne pośrednie metody wychowawcze:eviltong: )...bycie boskkim keczupem..no tak to już trochu więcej niż wątrobianka..ach marzenia:eviltong:[/B][/COLOR]

[B]ad.7.)[/B]
[B]gonia zbieraj miśki idziemy se resoraki sprawić:eviltong: [/B]

[B]:buzi::buzi:[/B]

[B]p.s.własnie pralka skończyła prać:D[/B]
[B]:bluepaw:[/B][/quote]

[COLOR=red][B]Uch masz racje, nie ma to jak zajadać sie kiszakami domowej roboty w takim towarzystwie :evil_lol: Biesiada na całego :loveu: Czyżby w pon. byla powtóreczka? Bedą kiszaki? [/B][/COLOR]

[B]Będą, a jak juz beda to bedzie wieeelki wysyp hihi [/B]

[COLOR=blue][B]Siostra, nie boj nic, Azulkowa ma takie napady milosci zabojczej na Pancie, zyje jak na razie cale 3 lata pod dachem z tym potworem i zyc zamierzam nadal. Azisko juz ma oczy jak kociak z Shreka na wspomnienie o owej kosteczce :eviltong:[/B][/COLOR]

[COLOR=#0000ff][B][COLOR=purple]Fakt, ze tak nad glowka mi sie zaroweczka zapalila i bylo "Mati ma tez na mysli NAS", ale moja wrodzona skromnosc (i wątrobiankowość) kazala delikatnie zapytac czy napewno nas Mati widzi w tym wszystkim hihi :oops:[/COLOR] [/B][/COLOR]

[COLOR=darkorange][B]A własnie Siostra, jak sie miewają łącza?[/B][/COLOR]

[B][COLOR=#ff8c00][COLOR=black]Misie pozbierane, mozemy isc na podboj resorakow :eviltong:[/COLOR] [/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]Słyszałam ten charakterystyczny dźwięk skonczonego prania - dryń :evil_lol: Pa pa smutki :p [/COLOR][/B]

Posted

A łykne sobie w kącie, co się będę :pepsi::pepsi:i kiszakiem przegryze hahah :evil_lol:

Wyprałam własnie smutki, wiec powinnam cieszyc... Będę cieszyć tak! Doskonałe założenie, byleby tylko sie go ostro trzymać, nie dać się pociągnać w dół jakiejś żmiji, ktora trzyma mnie za kostkę i przytulic sie do Adasia Jebutko. :pepsi:

Posted

przyszłyśmy tu naaa ostaaatki :siara: :hand:
witajcie króweczki :laola:
a jak tam kociambry? :cool3:
miziamy futrzaki...:) a od Zuzanki macie cmokala słodkiego w uszko :loveu:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
Jako iż nie dysponuje fotkami wlasnego zwierzyńca, pokażę Wam mojego schroniskowego ulubienca (tak, tak, ich liczba z czasem wzrosła :D)
Moj Gronisław :loveu: :loveu:
[url]http://img151.imageshack.us/img151/5760/99964774lq1.jpg[/url][/quote]
Groniu :mad: Jak ja go nie mogę... :mad: Za kazdym razem chce mnie zjeść :mad: Bezczelne stworzenie :placz::placz::placz:

Gonia ja wszystko wiem, ktoś mu powiedział że niedobra ciotkę z Grodziska trzeba straszyć, tylko kto hmmm? :cool3:

Posted

[quote name='basia2202']przyszłyśmy tu naaa ostaaatki :siara: :hand:
witajcie króweczki :laola:
a jak tam kociambry? :cool3:
miziamy futrzaki... a od Zuzanki macie cmokala słodkiego w uszko :loveu:[/quote]
Basiu, jakie ostatki? Jak ja sobie wczoraj lyknelam i poszlam strzepnąc żmije :shake: - swoja droga prawie sie udalo, dzieki Adasiu Jebutko :loveu: :evil_lol:
Moj kotuch siedzi wlasnie w pokoju na parkiecie i brzucha chłodzi, Burkowa pewnie w stodole u siasiada siedzi. A wczoraj wieczorkiem byla, pomrumrala mi cos na uszko i zwinela sie do spania. :loveu:
Zuzuanka :loveu: :loveu:

[quote name=':: FiGa ::']Groniu :mad: Jak ja go nie mogę... :mad: Za kazdym razem chce mnie zjeść :mad: Bezczelne stworzenie :placz::placz::placz:

Gonia ja wszystko wiem, ktoś mu powiedział że niedobra ciotkę z Grodziska trzeba straszyć, tylko kto hmmm? :cool3:[/quote]
Odczep sie od Gronislawa Młotku :mad: :mad:
Toż to takie spokojne i slodkie stworzonko, a tu tutaj jakies goopoty wpisujesz! :shake: :niedowia:

Dzieci schroniskowych nie angażuje w sprawy prywatne, ze tak powiem. :???:

[quote name=':: FiGa ::']Wow 700 :multi: :pepsi:[/quote]

[quote name='matusz5']gratki 700 strony !! :crazyeye:

:multi::multi::multi:[/quote]

Dzięki! :multi:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
Odczep sie od Gronislawa Młotku :mad: :mad:
Toż to takie spokojne i slodkie stworzonko, a tu tutaj jakies goopoty wpisujesz! :shake: :niedowia:

Dzieci schroniskowych nie angażuje w sprawy prywatne, ze tak powiem. :???:[/quote]
Ależ ja do Gronia nic nie mam, gdziez bym smiała :lol::cool3: Choc w sumie teraz i tak jest to bez znaczenia :-(

No jasssssne spokojne stworzonko :placz::placz:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ależ ja do Gronia nic nie mam, gdziez bym smiała :lol::cool3: Choc w sumie teraz i tak jest to bez znaczenia :-(
No jasssssne spokojne stworzonko :placz::placz:[/quote]
No ja mysle, gdziez bys smiala miec cos do mojego Skarbeczka:mad:
Spokojne, cudowne, grzeczne, kochane, slodkie, milusie.... w ogole cudne :loveu: Jak i reszta Pędzli :loveu:
Bez znaczenia?

Łaaa jutro sie zobacze z Łobuzami hihi :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='psiulka'][I]Bry Goniasta :multi: Ty to maż tu stałych widzów, za niedługo będzie 1000 :multi:[/I][/quote]
A bry
Chwalę sobie Dobre Towarzystwo, z ktorym da sie pokonwersować i w ogole :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']No ja mysle, gdziez bys smiala miec cos do mojego Skarbeczka:mad:
Spokojne, cudowne, grzeczne, kochane, slodkie, milusie.... w ogole cudne :loveu: Jak i reszta Pędzli :loveu:
Bez znaczenia?

Łaaa jutro sie zobacze z Łobuzami hihi :multi: :multi: :multi:[/quote]Nie szczeka, nie warczy... oaza spokoju :lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Nie szczeka, nie warczy... oaza spokoju :lol:[/quote]
Szczekać tak, ale warczeć? Pff on tylko tak sobie warkota, ale kreci dupencja z radosci. :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Moje słoneczko hihi :loveu: