Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Cześć gaduło :-P Ja tylko przyszłam powiedzieć że jestem, pilnuje czasamiu Azulkowej galerii gdy już reszta wysiądzie :eviltong:[/QUOTE]
co ty babo robiłaś o 5 nad ranem na Dogo? :cool3: :-o

Posted

Czeeeśc wpadłam sie przywitać i popilnować troszke.
Niemogłam Ci dzisiaj odpisać na smska dlatego teraz to nadrobie :D
heheh... 1 dzień sql nawet spoko, tak sie dzisiaj uśmiałam ze szok. Stęskniłam sie za moimi klasowymi goooopkai :D
Zostałam dzisiaj nazwana przez moją "kochaną" wychowawaczynie "Nietomną Edytką " wrrr... :angryy: ależ ta baba jest wredna...

[quote name='g_o_n_i_a']Skakałyśmy po czterech galeriach -> mojej, Twojej, Sylwii i Edyty. W zyciu w jeden wieczor nie napisalam ponad 100 postów. :o[/quote]

a mi często zdarza się pisać po 100 albo i wiecej... czasem to nawet 500 jednego wieczora :evil_lol: ale 500 zdarzylo mi sie raz...

Posted

[quote name='Paulina_mickey']a ja nie ide jutro do szkoły:evil_lol:[/quote]
A to dlaczego sie do szkoly nie chodzi? :mad: :p

[quote name=':: FiGa ::']Cześć gaduło :-P Ja tylko przyszłam powiedzieć że jestem, pilnuje czasamiu Azulkowej galerii gdy już reszta wysiądzie :eviltong:[/quote]
Hej :multi: Tak, jasne :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='justys95']co ty babo robiłaś o 5 nad ranem na Dogo? :cool3: :-o[/quote]
Ta baba ma o 5:00 pobudkę :eviltong: Ktos do szkoly musi iść :diabloti:

[quote name='_ChiQuiTa_']Czeeeśc wpadłam sie przywitać i popilnować troszke.
Niemogłam Ci dzisiaj odpisać na smska dlatego teraz to nadrobie :D
heheh... 1 dzień sql nawet spoko, tak sie dzisiaj uśmiałam ze szok. Stęskniłam sie za moimi klasowymi goooopkai :D
Zostałam dzisiaj nazwana przez moją "kochaną" wychowawaczynie "Nietomną Edytką " wrrr... :angryy: ależ ta baba jest wredna...
a mi często zdarza się pisać po 100 albo i wiecej... czasem to nawet 500 jednego wieczora :evil_lol: ale 500 zdarzylo mi sie raz...[/quote]
Edytko :placz: Jak moglas mi nie odpisac :placz: :placz:

Posted

[quote name='justys95']A ty Edytko co mi o 11 w nocy sygnały puszczasz :diabloti: a ja ci odpuściłam...:roll: (:evil_lol:)[/quote]
Edyta! Jej puszczasz sygnalki, a mi na eska nie chcesz odpisac? :x:obrazic:

Posted

Wpadłam rozświetlić ciemności tej galerii... [COLOR=white]Dlaczego tym badziewem nigdy nie wyjdą mi fajne zdjęcia :placz:[/COLOR]
[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images22.fotosik.pl/2/ad62dc0c5bd13ae1.jpg[/IMG][/URL]

Ewelinko, powaga? :cool3:
Moj numer juz tyle razy przewalał się na dogo, ale... Na PWP :evil_lol:

Posted

Ależ moj numer tel. to żadna tajemnica. :cool3: Tylko BŁAGAM piszcie sms'y, bo do mnie ludzie też dzwonią w sprawie psów z naszego schroniska.
[COLOR=white]Podajem ^^ 888500134[/COLOR]

Posted

Mykam :bye:
Pochwalę się, ze na nowy semetsr mam już piękną szósteczkę z polskiego :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
A jutro... Jutro jest klasówka z matmy... Ale bedzie dobrze, MUSI BYC DOBRZE. :kciuki:

[B][U][COLOR=red]BRANOCKA KOCHANI :calus:[/COLOR][/U][/B]

Posted

[CENTER][SIZE=6][COLOR=blue][B]:multi: DZIEN DOBRY! :multi:[/B][/COLOR][/SIZE] [/CENTER]

[quote name='Paulina_mickey']lampion?:cool3:[/quote]
Łii, brawo, to taki fajny świeczniczek. :cool3:

[quote name='Samturia']też tak sądze... jak Paulinka
A mój nr. to 663022395... ONLY SMS[/quote]
Spisalam sobie Twoj numer ;)

[quote name='justys95']a w czym macie dziewczyny? Ja w POP-ie...:)[/quote]
Ja oczywiscie w Heyah :cool3: