g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Skakałyśmy po czterech galeriach -> mojej, Twojej, Sylwii i Edyty. W zyciu w jeden wieczor nie napisalam ponad 100 postów. :o Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Madziu, kilka stron wczesniej są Azulkowe i Edziulkowe zdjęcia - baaardzo dużo. :cool3: My już zmykamy, jutro trzeba iść do szkoły... :( Dobranoc :bye: Quote
Paulina_mickey Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Madziu, kilka stron wczesniej są Azulkowe i Edziulkowe zdjęcia - baaardzo dużo. :cool3: My już zmykamy, jutro trzeba iść do szkoły... :( Dobranoc :bye:[/quote] a ja nie ide jutro do szkoły:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Cześć gaduło :-P Ja tylko przyszłam powiedzieć że jestem, pilnuje czasamiu Azulkowej galerii gdy już reszta wysiądzie :eviltong: Quote
Bewarka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Cześć gaduło :-P Ja tylko przyszłam powiedzieć że jestem, pilnuje czasamiu Azulkowej galerii gdy już reszta wysiądzie :eviltong:[/QUOTE] co ty babo robiłaś o 5 nad ranem na Dogo? :cool3: :-o Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Czeeeśc wpadłam sie przywitać i popilnować troszke. Niemogłam Ci dzisiaj odpisać na smska dlatego teraz to nadrobie :D heheh... 1 dzień sql nawet spoko, tak sie dzisiaj uśmiałam ze szok. Stęskniłam sie za moimi klasowymi goooopkai :D Zostałam dzisiaj nazwana przez moją "kochaną" wychowawaczynie "Nietomną Edytką " wrrr... :angryy: ależ ta baba jest wredna... [quote name='g_o_n_i_a']Skakałyśmy po czterech galeriach -> mojej, Twojej, Sylwii i Edyty. W zyciu w jeden wieczor nie napisalam ponad 100 postów. :o[/quote] a mi często zdarza się pisać po 100 albo i wiecej... czasem to nawet 500 jednego wieczora :evil_lol: ale 500 zdarzylo mi sie raz... Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='justys95']co ty babo robiłaś o 5 nad ranem na Dogo? :cool3: :-o[/quote] buszowała po galeriach :diabloti: Quote
Bewarka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 A ty Edytko co mi o 11 w nocy sygnały puszczasz :diabloti: a ja ci odpuściłam...:roll: (:evil_lol:) Quote
g_o_n_i_a Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='Paulina_mickey']a ja nie ide jutro do szkoły:evil_lol:[/quote] A to dlaczego sie do szkoly nie chodzi? :mad: :p [quote name=':: FiGa ::']Cześć gaduło :-P Ja tylko przyszłam powiedzieć że jestem, pilnuje czasamiu Azulkowej galerii gdy już reszta wysiądzie :eviltong:[/quote] Hej :multi: Tak, jasne :evil_lol: :evil_lol: [quote name='justys95']co ty babo robiłaś o 5 nad ranem na Dogo? :cool3: :-o[/quote] Ta baba ma o 5:00 pobudkę :eviltong: Ktos do szkoly musi iść :diabloti: [quote name='_ChiQuiTa_']Czeeeśc wpadłam sie przywitać i popilnować troszke. Niemogłam Ci dzisiaj odpisać na smska dlatego teraz to nadrobie :D heheh... 1 dzień sql nawet spoko, tak sie dzisiaj uśmiałam ze szok. Stęskniłam sie za moimi klasowymi goooopkai :D Zostałam dzisiaj nazwana przez moją "kochaną" wychowawaczynie "Nietomną Edytką " wrrr... :angryy: ależ ta baba jest wredna... a mi często zdarza się pisać po 100 albo i wiecej... czasem to nawet 500 jednego wieczora :evil_lol: ale 500 zdarzylo mi sie raz...[/quote] Edytko :placz: Jak moglas mi nie odpisac :placz: :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='justys95']A ty Edytko co mi o 11 w nocy sygnały puszczasz :diabloti: a ja ci odpuściłam...:roll: (:evil_lol:)[/quote] Edyta! Jej puszczasz sygnalki, a mi na eska nie chcesz odpisac? :x:obrazic: Quote
ewelinabuck Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 ejjj ja tez chce sygnalki puszczac :eviltong: :eviltong: :eviltong: proszze o numerek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: Quote
Samturia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 mi też sygnałka puście lub SMS! lepiej SMS bo potem nie wiem kto jest kto... :P nr. dostępny na gg lub priv :) Quote
g_o_n_i_a Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Wpadłam rozświetlić ciemności tej galerii... [COLOR=white]Dlaczego tym badziewem nigdy nie wyjdą mi fajne zdjęcia :placz:[/COLOR] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images22.fotosik.pl/2/ad62dc0c5bd13ae1.jpg[/IMG][/URL] Ewelinko, powaga? :cool3: Moj numer juz tyle razy przewalał się na dogo, ale... Na PWP :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Dorzucam zagadkę - co to? :cool3: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images22.fotosik.pl/2/cfb108900321a0cb.jpg[/IMG][/URL] Quote
Bewarka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 A ja cie nie mam...jak będziesz to możesz mi podać na gg gosiu? :) Quote
g_o_n_i_a Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Ależ moj numer tel. to żadna tajemnica. :cool3: Tylko BŁAGAM piszcie sms'y, bo do mnie ludzie też dzwonią w sprawie psów z naszego schroniska. [COLOR=white]Podajem ^^ 888500134[/COLOR] Quote
g_o_n_i_a Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Mykam :bye: Pochwalę się, ze na nowy semetsr mam już piękną szósteczkę z polskiego :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: A jutro... Jutro jest klasówka z matmy... Ale bedzie dobrze, MUSI BYC DOBRZE. :kciuki: [B][U][COLOR=red]BRANOCKA KOCHANI :calus:[/COLOR][/U][/B] Quote
Paulina_mickey Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Dorzucam zagadkę - co to? :cool3: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images22.fotosik.pl/2/cfb108900321a0cb.jpg[/IMG][/URL][/quote] lampion?:cool3: Quote
Samturia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 też tak sądze... jak Paulinka A mój nr. to 663022395... ONLY SMS Quote
Bewarka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 a w czym macie dziewczyny? Ja w POP-ie...:) Quote
g_o_n_i_a Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 [CENTER][SIZE=6][COLOR=blue][B]:multi: DZIEN DOBRY! :multi:[/B][/COLOR][/SIZE] [/CENTER] [quote name='Paulina_mickey']lampion?:cool3:[/quote] Łii, brawo, to taki fajny świeczniczek. :cool3: [quote name='Samturia']też tak sądze... jak Paulinka A mój nr. to 663022395... ONLY SMS[/quote] Spisalam sobie Twoj numer ;) [quote name='justys95']a w czym macie dziewczyny? Ja w POP-ie...:)[/quote] Ja oczywiscie w Heyah :cool3: Quote
ewelinabuck Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 no to macie do mnie 515577247 ja mam w popie;) cekam na smsy o kadej pore dnia i nocy:eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Łii ^^ Ja jestem dobre dziecko i ludzi po nocach nie budze :evil_lol: Quote
Recommended Posts