g_o_n_i_a Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Ech, zeby to bylo wszystko takie latwe. :placz: A tu nijak dostać się do weta... :placz: Brat ma zbyt napiete zycie zeby jescze nas na godzine wepchac. Nie mamy kagańca, wiec nijak autobusem pojchać. Ale ze mnie goopek :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Bry! :multi: Jutro będzie spotkanko dwóch kropek :multi: Azulasta spotka sie z Figutkiem Sylwii. :multi: A co do zdrowka - Azulka lepiej sie czuje. Do weta idziemy w poniedzialek, niestety, tylko wtedy mamy mozliwosc. :( Quote
madziasto4 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Azulka wracaj do zdrowia i nie martw Pańci :multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Bry! :multi: Jutro będzie spotkanko dwóch kropek :multi: Azulasta spotka sie z Figutkiem Sylwii. :multi: A co do zdrowka - Azulka lepiej sie czuje. Do weta idziemy w poniedzialek, niestety, tylko wtedy mamy mozliwosc. :([/quote] nooo to życze udanej zabawy :) Quote
g_o_n_i_a Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']nooo to życze udanej zabawy :)[/quote] Aż wstyd sie przyznać, jak strasznie bojam sie tego spotkanka. :shake: :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Dobranoc Kochane Loodki :-) Jutro wieczorkiem wstawiamy sie z foteczkami dwoch kropków. :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Hej Kochani... Samturia, Arystokratka, witamy u nas. :multi: I zapraszamy jak najczęściej. :-) Już po spacerku. Figutek wstydal się Azulastej. :( Azulka dawała kilka zaproszeń do Figi na zabawę, a ona z poważną minką nie dala się przekonać. Oprócz tego, ze Aza uznała, ze z Figi jest niezła laska :evil_lol:, to Aza zwiała za czymś. ;-) A ja zaczęlam niepotrzebnie panikowac, bo przeciez wrocilaby na łąkę. :shake: Ale ja sie dopiero ucze... :( Tak na zachęte dwie foteczki. Niech mi ktos powie dlaczego Azulkowe kropki wstydzą się pokazac tak jak u Figutkowej? :loveu: Razem.. [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images11.fotosik.pl/57/ef705594e8dc5e20.jpg[/IMG][/URL] Ona ma ładniejsze kropeczki... [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/64/9b6d75e480792b08.jpg[/IMG][/URL] Quote
Alicja Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [B][I]no marudo ...Azulka ma subtelne kropeczki i w takich jej ładnie;)[/I][/B] Quote
g_o_n_i_a Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 :evil_lol: Ale takie są miedzy nimi różnice... :loveu: A najlepsze jest to, ze Figutek taki drobny jest, Azulka to ma mocniejszą budowe ciała i wiecej tłuszyku od Figi... Przy drobnej suczce wygladala jak pies. :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Witaj Gosiu :multi: Na początek bardzo bardzo dziękuję Wam za spacerek, 3 godziny w Waszym towarzystwie to przyjemność :multi: Proszę mi tu kropeczek Azulki NIE KRYTYKOWAĆ bo nie wiem czy wiesz ale miałam możliwość przyjżenia sie im z bliska i wierz mi że są super :razz: Już Ci z resztą kiedyś to pisałam - Azulka jest jedyna w swoim rodzaju, a Figutka taka monotonna jak wszystkie inne łaciate, powinnaś się tym faktem cieszyć :razz: Poza tym, Azulka nadrabia charakterem :loveu: To najbardziej całuśny [poza Czabem :evil_lol:] pies jakiego spotkałam :loveu: CHarakter ma bossski nie to co Figowa - cały czas czaiła tylko kiedy będziemy wracać, zero zabawy, 100% powagi :roll: Zrobiła z siebie buraka przed Azą i tyle :cool3: Jeszcze raz dziękuję :calus: P.S. Usłyszę jeszcze jedno przepraszam... :mad: Quote
Samturia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Wieeem... Azulkowa to ta z bladszymi łatkami? :) Quote
barbara.h Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 ojej ile kropek :lol::lol::lol: [IMG]http://images11.fotosik.pl/57/ef705594e8dc5e20.jpg[/IMG] i wszystkie ładne :multi::multi: Quote
Dalmatynkaa Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Ale miałyście fajny spacerek :cool3: Mi pozostaje tylko na fotki czekać :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Fotki będą jutro, bo jakies znowu są usterki z kompem. :shake: Dziekujemy za odwiedzinki... :multi: I Figusiowej dziekujemy za spacerek. :multi: Quote
:: FiGa :: Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Czekamy na fotki :multi: :calus: :calus: :calus: Quote
g_o_n_i_a Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Hmm... Ale one są brzydkie. :shake: Quote
psiulka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']:evil_lol: Ale takie są miedzy nimi różnice... :loveu: A najlepsze jest to, ze Figutek taki drobny jest, Azulka to ma mocniejszą budowe ciała i wiecej tłuszyku od Figi... Przy drobnej suczce wygladala jak pies. :evil_lol:[/quote] Podobno przeciwieństwa się przyciągają :razz: Jak magnez :D Gosia dawaj tu te zdjęcia, bo inaczej...:mad: :cool3: Quote
KaRa_ Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [IMG]http://images11.fotosik.pl/57/ef705594e8dc5e20.jpg[/IMG] Teraz to faktycznie dobrze widać,że Azunia przy Figusi ma jasniutkie kropeczki;) Ale obie dogomaniackie dalmatynki sa przecudne :loveu: Ja chce wiecej zobaczyc zdjec z waszego spacerku;) Quote
g_o_n_i_a Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Zaraz postaram sie o fotki :-) Quote
:: FiGa :: Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Zaraz postaram sie o fotki :-)[/quote] Więc? :mad: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Teee no gdzie te foty... widze jedną ale i tak przepiękną :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 To nie moja wina, ze tu jest taki net, ze ciagle kaputy zaliczam. :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Bylismy przed chwila u weta. Az wstyd sie przyznawac jaki Azula dała popis przy obcinaniu pazurów - jeden wielki krzyk. :shake: Mamy tabletki na odrobaczenie, Azulasta dostanie wieczorkiem zeby jutro pancia miala mozliwosc przerazenia sie ile "tego czegos" w niej siedzi. Quote
Recommended Posts