Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

Posted

Ech, zeby to bylo wszystko takie latwe. :placz:
A tu nijak dostać się do weta... :placz: Brat ma zbyt napiete zycie zeby jescze nas na godzine wepchac. Nie mamy kagańca, wiec nijak autobusem pojchać. Ale ze mnie goopek :placz:

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bry! :multi:
Jutro będzie spotkanko dwóch kropek :multi: Azulasta spotka sie z Figutkiem Sylwii. :multi:
A co do zdrowka - Azulka lepiej sie czuje. Do weta idziemy w poniedzialek, niestety, tylko wtedy mamy mozliwosc. :(

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Bry! :multi:
Jutro będzie spotkanko dwóch kropek :multi: Azulasta spotka sie z Figutkiem Sylwii. :multi:
A co do zdrowka - Azulka lepiej sie czuje. Do weta idziemy w poniedzialek, niestety, tylko wtedy mamy mozliwosc. :([/quote]

nooo to życze udanej zabawy :)

Posted

Hej Kochani...
Samturia, Arystokratka, witamy u nas. :multi: I zapraszamy jak najczęściej. :-)
Już po spacerku. Figutek wstydal się Azulastej. :( Azulka dawała kilka zaproszeń do Figi na zabawę, a ona z poważną minką nie dala się przekonać. Oprócz tego, ze Aza uznała, ze z Figi jest niezła laska :evil_lol:, to Aza zwiała za czymś. ;-) A ja zaczęlam niepotrzebnie panikowac, bo przeciez wrocilaby na łąkę. :shake: Ale ja sie dopiero ucze... :(
Tak na zachęte dwie foteczki. Niech mi ktos powie dlaczego Azulkowe kropki wstydzą się pokazac tak jak u Figutkowej? :loveu:

Razem..
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images11.fotosik.pl/57/ef705594e8dc5e20.jpg[/IMG][/URL]

Ona ma ładniejsze kropeczki...
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images20.fotosik.pl/64/9b6d75e480792b08.jpg[/IMG][/URL]

Posted

:evil_lol: Ale takie są miedzy nimi różnice... :loveu:
A najlepsze jest to, ze Figutek taki drobny jest, Azulka to ma mocniejszą budowe ciała i wiecej tłuszyku od Figi... Przy drobnej suczce wygladala jak pies. :evil_lol:

Posted

Witaj Gosiu :multi:
Na początek bardzo bardzo dziękuję Wam za spacerek, 3 godziny w Waszym towarzystwie to przyjemność :multi:
Proszę mi tu kropeczek Azulki NIE KRYTYKOWAĆ bo nie wiem czy wiesz ale miałam możliwość przyjżenia sie im z bliska i wierz mi że są super :razz: Już Ci z resztą kiedyś to pisałam - Azulka jest jedyna w swoim rodzaju, a Figutka taka monotonna jak wszystkie inne łaciate, powinnaś się tym faktem cieszyć :razz:
Poza tym, Azulka nadrabia charakterem :loveu: To najbardziej całuśny [poza Czabem :evil_lol:] pies jakiego spotkałam :loveu: CHarakter ma bossski nie to co Figowa - cały czas czaiła tylko kiedy będziemy wracać, zero zabawy, 100% powagi :roll: Zrobiła z siebie buraka przed Azą i tyle :cool3:

Jeszcze raz dziękuję :calus:
P.S. Usłyszę jeszcze jedno przepraszam... :mad:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']:evil_lol: Ale takie są miedzy nimi różnice... :loveu:
A najlepsze jest to, ze Figutek taki drobny jest, Azulka to ma mocniejszą budowe ciała i wiecej tłuszyku od Figi... Przy drobnej suczce wygladala jak pies. :evil_lol:[/quote]

Podobno przeciwieństwa się przyciągają :razz: Jak magnez :D

Gosia dawaj tu te zdjęcia, bo inaczej...:mad: :cool3:

Posted

[IMG]http://images11.fotosik.pl/57/ef705594e8dc5e20.jpg[/IMG]
Teraz to faktycznie dobrze widać,że Azunia przy Figusi ma jasniutkie kropeczki;) Ale obie dogomaniackie dalmatynki sa przecudne :loveu: Ja chce wiecej zobaczyc zdjec z waszego spacerku;)

Posted

Bylismy przed chwila u weta. Az wstyd sie przyznawac jaki Azula dała popis przy obcinaniu pazurów - jeden wielki krzyk. :shake: Mamy tabletki na odrobaczenie, Azulasta dostanie wieczorkiem zeby jutro pancia miala mozliwosc przerazenia sie ile "tego czegos" w niej siedzi.