g_o_n_i_a Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']goniu a jak jest twoją ślicznotką pod względem obronnym?bo mnie nie raz zdarzyło się słyszeć, że dalmatynczki to bardzo obronne psy :cool3: ani złodziej ani nic obcego nie wejdzie :lol:[/QUOTE] Madziuniu, witaj w naszych skromnych progach. :multi: Czy mozemy odwiedzic Ciebie i Gajunię? Nasza Łatka to z pewnoscia nie pies obronny. :cool3: Fakt, wiele slyszlam juz, ze dalmatynczyki to agresywne psy, ale nie moj Azorka. Jezeli chodzi o wejscie obcego na nasz teren - Aza jest cala w skowronkach, merda ogonkiem, skacze po tej osobie i nie odstepuje na krok. Zazwyczaj ten obcy bardzo panikuje, bo rzekomo "Aza to grozny pies! On przeciez tak dziwnie patrzy!", co Łatkę jeszcze bardziej pobudza do hopania... :evil_lol: To samo dotyczy psow - psi kolega/kolezanka podchodzi pod brame, a Azulka mało co radarka nie zgubi. :evil_lol: :evil_lol: Gorzej, jak piesio odchodzi, to Azorek smuci sie i szczeka. :diabloti: Przewiduje, ze dzis ok. poludnia beda fotki - Edwarda, Papy i Azy.:p Quote
Daisunia Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Madziuniu, witaj w naszych skromnych progach. :multi: Czy mozemy odwiedzic Ciebie i Gajunię? Nasza Łatka to z pewnoscia nie pies obronny. :cool3: Fakt, wiele slyszlam juz, ze dalmatynczyki to agresywne psy, ale nie moj Azorka. Jezeli chodzi o wejscie obcego na nasz teren - Aza jest cala w skowronkach, merda ogonkiem, skacze po tej osobie i nie odstepuje na krok. Zazwyczaj ten obcy bardzo panikuje, bo rzekomo "Aza to grozny pies! On przeciez tak dziwnie patrzy!", co Łatkę jeszcze bardziej pobudza do hopania... :evil_lol: To samo dotyczy psow - psi kolega/kolezanka podchodzi pod brame, a Azulka mało co radarka nie zgubi. :evil_lol: :evil_lol: Gorzej, jak piesio odchodzi, to Azorek smuci sie i szczeka. :diabloti: Przewiduje, ze dzis ok. poludnia beda fotki - Edwarda, Papy i Azy.:p[/quote] hehehe a moja daisyś to dalaby sie z meblami wynieść :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 Daisunia, jak ją upiliście to co sie dziwisz... :evil_lol: ;-) Moja to taki obronny, ze ho ho ho :evil_lol: Ale i tak teraz jest lepiej. Dawniej bylo tak, ze jakis obcy i dodatkowo nawiedzony wchodzil do nas, to bramke zostawial otwratą i Łaciata kilka razy zwiała. Ale od pewnego czasu, no juz ponad pol roku, Mala woli obcego niz drogę wolną. Jaki postep :cool3: Quote
Daisunia Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Daisunia, jak ją upiliście to co sie dziwisz... :evil_lol: ;-) [/quote] ;) ....... Quote
madzia20sosnowiec Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Madziuniu, witaj w naszych skromnych progach. :multi: Czy mozemy odwiedzic Ciebie i Gajunię? [/quote] no ależ oczywiścieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :multi: a wogole to czzesc i czołem :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [B][COLOR=purple]Tak czytam o "obronnosci " Waszych psów i musze przyznac, ze mój w tej roli spisuje się zdecydowanie lepiej :P[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]Jak ktos obcy wkroczy na jego teren to szczeka ile sił w gardle :lol: :lol: i czasem doskakuje do spodni jak to nie skutkuje haha.[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]Takiego oto obronnego psa mam :cool3: :cool3:[/COLOR][/B] Quote
Daisunia Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][B][COLOR=purple]Tak czytam o "obronnosci " Waszych psów i musze przyznac, ze mój w tej roli spisuje się zdecydowanie lepiej :P[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]Jak ktos obcy wkroczy na jego teren to szczeka ile sił w gardle :lol: :lol: i czasem doskakuje do spodni jak to nie skutkuje haha.[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]Takiego oto obronnego psa mam :cool3: :cool3:[/COLOR][/B][/quote] :lol: ja czasem mowie "uwaga mam psa i nie zawacham sie go użyć" :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Daisunia']:lol: ja czasem mowie "uwaga mam psa i nie zawacham sie go użyć" :lol:[/quote] [B][COLOR=purple]My nie musimy nic mówić, Oskar odpowiada zam za siebie :lol: :lol: :lol:[/COLOR][/B] Quote
Daisunia Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][B][COLOR=purple]My nie musimy nic mówić, Oskar odpowiada zam za siebie :lol: :lol: :lol:[/COLOR][/B][/quote] :lol: :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']no ależ oczywiścieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :multi: a wogole to czzesc i czołem :buzi:[/quote] Witam, witam! :diabloti: Sourisku, pisalam wczesniej, ze aparatu nie mam. A zdjecia, ktore zamieszczam sa w wiekszosci archwialne. A inne, to robie "po sąsiedzku" jak pojde do kogos, bo aparaciku, to nikt nie chce pozyczyc, a Gajunia - no niestety, pies podworkowy, ulicy panicznie sie boi... :-( Dagusia ma psa morderce!! :-o :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 no tak tak późno chodzą spać a potem śpią cały dzień i fotek nie dają :shake: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 DOBRANOC [img]http://img117.imageshack.us/img117/1369/tndscn30008gz.jpg[/img] ps.fot jak nie było tak nie ma :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Proszę o wybaczenie i zrozumienie... :-( Szkoła!! :-( Wstawiam na razie jedna fotke, z archiwum. Postararam sie w czwartek zrobic maly wypad na spacer i powinny byc zdjecia. Quote
g_o_n_i_a Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 [IMG]http://img239.imageshack.us/img239/769/edek2g4fe.jpg[/IMG] To co tygryski lubią najbardziej... :evil_lol: Quote
Magda Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'][IMG]http://img239.imageshack.us/img239/769/edek2g4fe.jpg[/IMG] To co tygryski lubią najbardziej... :evil_lol:[/quote] W domu zimno to kot musi sie grzac na kaloryferze:evil_lol::evil_lol: A jaka minka zadowolona:lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Potwor śpi... :evil_lol: [IMG]http://img158.imageshack.us/img158/4993/azahi1cn.jpg[/IMG] A teraz się żegnam i nie bijcie, ze to nie nowe... Staram się jakos nadrabiac dgm (tez Psy w Potrzebie), ale cięzko trochę... :shake: Buziaki :calus: Quote
g_o_n_i_a Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 [quote name='Magda_Miki']W domu zimno to kot musi sie grzac na kaloryferze:evil_lol::evil_lol: A jaka minka zadowolona:lol:[/quote] Taaaak... :evil_lol: :evil_lol: Wlasnie Edward siedzi niedaleko mnie i robi doslownie to samo, co na zdjeciu. :diabloti: Quote
Magda Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Taaaak... :evil_lol: :evil_lol: Wlasnie Edward siedzi niedaleko mnie i robi doslownie to samo, co na zdjeciu. :diabloti:[/quote] No to w takim razie prosze go ucalowac w morduche od cioci Madzi:loveu: Quote
KaRa_ Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [IMG]http://img158.imageshack.us/img158/4993/azahi1cn.jpg[/IMG] Co Ty jej zrobilas:lol: :lol: :lol: Jakos do twarzy bylo jej w czrnych plamkach na bialym tle:lol: Quote
Daisunia Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='KaRa_TC'][IMG]http://img158.imageshack.us/img158/4993/azahi1cn.jpg[/IMG] Co Ty jej zrobilas:lol: :lol: :lol: Jakos do twarzy bylo jej w czrnych plamkach na bialym tle:lol:[/quote] foto świetne ale wole Azuche w normalnych kolorkach ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [B][COLOR=purple]Cześc Gonia, ale swietne zdjecie wygrzewajacego sie kotka na kaloryferze :lol: :lol: a Azulka i mnie w normalnym wydaniu podoba się bardziej :eviltong:[/COLOR][/B] Quote
g_o_n_i_a Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Mowilam, ze to potwor, a nie Łatek :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Mowilam, ze to potwor, a nie Łatek :evil_lol:[/quote] Ona nie jest potworkiem:mad: :mad: :mad: Przeciez widac,ze to taki anioleczek jest:loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 [quote name='KaRa_TC']Ona nie jest potworkiem:mad: :mad: :mad: Przeciez widac,ze to taki anioleczek jest:loveu:[/QUOTE] :cool3: Jakis taki łobuzerski ten aniołeczek... :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts