Jump to content
Dogomania

Gerda & DeeDee bure suki dwie i Blue kocia panienka ;)

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B][I]o ja cie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bomba:evil_lol:[/I][/B]
[IMG]http://images4.fotosik.pl/284/7363880fc83d8b47.jpg[/IMG]

[B][I]a kto ci robił ten cudnaśny bannerek?:cool3:[/I][/B]

Posted

W piątek zepsuł się mój laptop :placz: A ponieważ jest jeszcze na gwarancji pojechaaaaał do serwisu :placz: Dopiero przed chwilą uruchomiłam połączenie z internetem na starym, sypiącym się kompie z zaje**** systemem operacyjnym Windows 98 :diabloti: i pamięcią coś około 1 GB :diabloti:
Nawet nie próbowałam jeszcze wrzucać na niego zdjęć :evil_lol:
Ale przynajmniej coś działa :cool3: Byle jak, ale działa :evil_lol:
Pozdrawiam wszystkich i uciekam teraz spać, a jutro spróbuję nadrabiać zaległości :hand:

Posted

[quote name='beria']W piątek zepsuł się mój laptop :placz: A ponieważ jest jeszcze na gwarancji pojechaaaaał do serwisu :placz: Dopiero przed chwilą uruchomiłam połączenie z internetem na starym, sypiącym się kompie z zaje**** systemem operacyjnym Windows 98 :diabloti: i pamięcią coś około 1 GB :diabloti:
Nawet nie próbowałam jeszcze wrzucać na niego zdjęć :evil_lol:
Ale przynajmniej coś działa :cool3: Byle jak, ale działa :evil_lol:
Pozdrawiam wszystkich i uciekam teraz spać, a jutro spróbuję nadrabiać zaległości :hand:[/quote]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[B][I]wszelki duch.......Gosiu witaj wśród żywych:multi::multi::multi:[/I][/B]

Posted

Win98 ostał się w domu :eviltong:
A ja jestem na wyjeździe :diabloti:

[SIZE="5"]Pozdrowienia[/size]:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
[SIZE="5"]ze szkolenia !!![/SIZE] :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

[quote name='beria']Win98 ostał się w domu :eviltong:

[SIZE=5]Pozdrowienia[/SIZE]:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
[SIZE=5]ze szkolenia !!![/SIZE] :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:[/quote]
No to idę prosić Magde aby się potem Twoim leczeniem zajęła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='beria']Win98 ostał się w domu :eviltong:

[SIZE=5]Pozdrowienia[/SIZE]:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
[SIZE=5]ze szkolenia !!![/SIZE] :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:[/quote]:razz:witaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fajne szkolenie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Temat to jak pić aby wypić jak najwięcej :diabloti:[/QUOTE]

Ciekawe czemu widziałam Cię na filmie instruktażowym :diabloti: :eviltong:

Nadal nie mam swojego komputera :placz: Zdjęć też nie będzie, bo karta pamięci w cyfrówce ma chyba większą pojemność niż twardy dysk w kompa z którego piszę :evil_lol: Mam problemy z przeglądaniem forum, bo strony ładują mi się koszmarnie długo :shake: Gertruda i Blue żyją, szaleją i miewają się dobrze.
Pozdrawiam wszystkich :loveu:

Posted

Po mojej interwencji :mad: :diabloti: dostałam uprzejme powiadomienie, że nie mają części do mojego laptopa i proszą o cierpliwość :angryy: W normalnej sytuacji kupiłabym sobie już nowego, ale przez tą budowę szkoda mi kasy :shake: Tyle mamy wydatków :eek2:

Posted

Gosia to było walczyć by dali ci nowego :mad: jeśli usterka nie jest z twojej winy ,a oni nie mają części (hahaha w to nie wierze , domniemam że fachowcy dojść nie mogą co się spsuo ;) )
Przeczytaj w gwarancji ile czasu jest na naprawe jeśli po tym czasie nie wywiązują się z umowy to mają zasrany obowiązek dać ci drugi komp

Posted

Na naprawe jest raczej 4 tyg. Jak będziesz chciała Małgosiu pomocy w walce zb naprawą gwarancyjną to mam praktyke ;) Zaangażowałam nawet rzecznika spraw konsumenckich ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mój tel. jest na mojej stronie w kontaktach jakby co ;)

Posted

Akurat w tym wypadku nie mam ochoty na robienie zadymy.:roll: Mój komputer nie jest "czysty" :razz: jeśli wiecie co mam na myśli :razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...