Alicja Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 [B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zabójcza fota [IMG]http://images4.fotosik.pl/284/7363880fc83d8b47.jpg[/IMG] [/I][/B]
Mi. Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 [B][I]o ja cie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bomba:evil_lol:[/I][/B] [IMG]http://images4.fotosik.pl/284/7363880fc83d8b47.jpg[/IMG] [B][I]a kto ci robił ten cudnaśny bannerek?:cool3:[/I][/B]
beria Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 W piątek zepsuł się mój laptop :placz: A ponieważ jest jeszcze na gwarancji pojechaaaaał do serwisu :placz: Dopiero przed chwilą uruchomiłam połączenie z internetem na starym, sypiącym się kompie z zaje**** systemem operacyjnym Windows 98 :diabloti: i pamięcią coś około 1 GB :diabloti: Nawet nie próbowałam jeszcze wrzucać na niego zdjęć :evil_lol: Ale przynajmniej coś działa :cool3: Byle jak, ale działa :evil_lol: Pozdrawiam wszystkich i uciekam teraz spać, a jutro spróbuję nadrabiać zaległości :hand:
Alicja Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='beria']W piątek zepsuł się mój laptop :placz: A ponieważ jest jeszcze na gwarancji pojechaaaaał do serwisu :placz: Dopiero przed chwilą uruchomiłam połączenie z internetem na starym, sypiącym się kompie z zaje**** systemem operacyjnym Windows 98 :diabloti: i pamięcią coś około 1 GB :diabloti: Nawet nie próbowałam jeszcze wrzucać na niego zdjęć :evil_lol: Ale przynajmniej coś działa :cool3: Byle jak, ale działa :evil_lol: Pozdrawiam wszystkich i uciekam teraz spać, a jutro spróbuję nadrabiać zaległości :hand:[/quote]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[B][I]wszelki duch.......Gosiu witaj wśród żywych:multi::multi::multi:[/I][/B]
Vectra Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 win 98 - i wszystko jasne :evil_lol: :evil_lol:
Pysia Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='Vectra']win 98 - i wszystko jasne :evil_lol: :evil_lol:[/quote] On zawsze wie lepiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
mila_2 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 laptop chyba dalej w naprawie:cool3::cool3::cool3: a win98 nie wpuscza nam Berii na dogo...
beria Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Win98 ostał się w domu :eviltong: A ja jestem na wyjeździe :diabloti: [SIZE="5"]Pozdrowienia[/size]:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: [SIZE="5"]ze szkolenia !!![/SIZE] :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Pysia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='beria']Win98 ostał się w domu :eviltong: A ja jestem na wyjeździe :diabloti: [SIZE=5]Pozdrowienia[/SIZE]:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: [SIZE=5]ze szkolenia !!![/SIZE] :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:[/quote] No to idę prosić Magde aby się potem Twoim leczeniem zajęła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Alicja Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='beria']Win98 ostał się w domu :eviltong: A ja jestem na wyjeździe :diabloti: [SIZE=5]Pozdrowienia[/SIZE]:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: [SIZE=5]ze szkolenia !!![/SIZE] :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:[/quote]:razz:witaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fajne szkolenie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
PIKA Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Dlugie to szkolenie :hmmmm: Ty wracaj, bo za mądra bedziesz :evil_lol:
Pysia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Temat to jak pić aby wypić jak najwięcej :diabloti:
leemonca Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Pysia']Temat to jak pić aby wypić jak najwięcej :diabloti:[/quote] i się nie przewrócić :cool3: :cool3: :cool3: !!! cześć :lol:
beria Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Pysia']Temat to jak pić aby wypić jak najwięcej :diabloti:[/QUOTE] Ciekawe czemu widziałam Cię na filmie instruktażowym :diabloti: :eviltong: Nadal nie mam swojego komputera :placz: Zdjęć też nie będzie, bo karta pamięci w cyfrówce ma chyba większą pojemność niż twardy dysk w kompa z którego piszę :evil_lol: Mam problemy z przeglądaniem forum, bo strony ładują mi się koszmarnie długo :shake: Gertruda i Blue żyją, szaleją i miewają się dobrze. Pozdrawiam wszystkich :loveu:
Hanna R. Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 O rany, Małgosiu ! od 17 stycznia naprawiają Ci laptopa ??? :shake:
Alicja Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [B][I]Gosiu ......poproś może zajączka o nowy kompik:cool3:[/I][/B]
beria Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Po mojej interwencji :mad: :diabloti: dostałam uprzejme powiadomienie, że nie mają części do mojego laptopa i proszą o cierpliwość :angryy: W normalnej sytuacji kupiłabym sobie już nowego, ale przez tą budowę szkoda mi kasy :shake: Tyle mamy wydatków :eek2:
Vectra Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Gosia to było walczyć by dali ci nowego :mad: jeśli usterka nie jest z twojej winy ,a oni nie mają części (hahaha w to nie wierze , domniemam że fachowcy dojść nie mogą co się spsuo ;) ) Przeczytaj w gwarancji ile czasu jest na naprawe jeśli po tym czasie nie wywiązują się z umowy to mają zasrany obowiązek dać ci drugi komp
Alicja Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [I][B]:cool1:Gosiu , sprawdź wersję Vectry ....bo mi się też wydaje że jest chyba miesiąć na naprawę[/B][/I]
Pysia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Na naprawe jest raczej 4 tyg. Jak będziesz chciała Małgosiu pomocy w walce zb naprawą gwarancyjną to mam praktyke ;) Zaangażowałam nawet rzecznika spraw konsumenckich ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mój tel. jest na mojej stronie w kontaktach jakby co ;)
beria Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Akurat w tym wypadku nie mam ochoty na robienie zadymy.:roll: Mój komputer nie jest "czysty" :razz: jeśli wiecie co mam na myśli :razz:
Recommended Posts