Jump to content
Dogomania

Gerda & DeeDee bure suki dwie i Blue kocia panienka ;)

Recommended Posts

Posted

Jeszcze nie próbowałam robić zdjęć w ciągu dnia przy dobrym świetle :oops:
A jeża Gerda nie zauważyła, bo zajęta była badaniem jakichś śmieci wyrzuconych w lesie. :diabloti: Zaraz zapięliśmy ją na smycz :roll:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A Szelma chciała sie zapoznac z jeżem a on nie kciał....Wiec zdenerwowała sie złymi manierami osobnika i wzieła go w dwie przednie łapy i wywaliła za płot :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Kurcze tylko martwie sie czy on to przezył bo leciał ze 3 metry i potem tak bekło :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No tak Gosiu - to teraz jaK ZAWODOWIEC będziesz fotografować . A my będziemy trwać w niemym podziwie :p :p :p a potem, jak już która nazbiera na sprzęt, to się wykruszymy... Ale i tak TY BĘDZIESZ ZAWSZE Z NAMI .:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czy życzysz sobie tego czy nie :diabloti:[/QUOTE]

Haniu, zanim uszy Gertrudy wyjdą mi choć w połowie tak dobrze na zdjęciu, jak uszy Gezia, duuuuużo wody upłynie :roll:

Posted

[IMG]http://images1.fotosik.pl/117/28b159174022f3af.jpg[/IMG]
Jaka usmiechnieta Gerdunia;) A spacerki jej switne organizujecie tu troszke sie pochlapie tam na skalkach;)

Posted

Kara, bo to jedyny w ciągu dnia, porządny, długi spacer, na którym może się wyszaleć :roll:
Mieszkamy w bloku, nie ma możliwości, żeby wybiegała się na osiedlu :shake:

Posted

[I][B]:razz:oo jeszcze zielono
[IMG]http://images1.fotosik.pl/117/e3f457de091e2f2e.jpg[/IMG]

śliczne fotki
jeżyk też :p
Popróbuj fotki w dzień , bo mi nie wychodzą wszystkie jakieś prześwietlone ale na twiom powinno wyjść ok
[/B][/I]

Posted

[IMG]http://images1.fotosik.pl/116/470e074fe0a86635.jpg[/IMG]

zasponsorował sprzęcicho i na klęczkach pozuje ?:evil_lol:

Foty z nowego aparaciku superanckie.:multi:

Posted

najlepiej się wypoczywa do góry kołami :loveu: :loveu: :loveu:

czemu tych fot jest tak mało :razz: :mad: :mad:

a wogóle to cześć :p :p

Posted

[quote name='Vectra']najlepiej się wypoczywa do góry kołami :loveu: :loveu: :loveu:

czemu tych fot jest tak mało :razz: :mad: :mad:

a wogóle to cześć :p :p[/QUOTE]

Cześć :p :p :p
Fot mało, bo jezdem leń :evil_lol:
Poza tym zajrzałam do Ali R i idę na zakupy, bo zachciało mi się zjeść coś extra :razz:

Posted

[quote name='beria']Cześć :p :p :p
Fot mało, bo jezdem leń :evil_lol:
Poza tym zajrzałam do Ali R i idę na zakupy, bo zachciało mi się zjeść coś extra :razz:[/QUOTE]
no tak po wizycie u Ali R człowiek się jakoś dziwnie głodny robi :roll:

Posted

Chciałam się pochwalić zdjęciem, bo ładne było :cool3: Ale po zmniejszeniu się spaskudziło :placz:
Wiem już co to przesłona i czas migawki :grins: :sg168:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images3.fotosik.pl/109/6c24f3faa263d559.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='beria']
Wiem już co to przesłona i czas migawki :grins: :sg168: [/quote]
to Ty juz mondra jesteś :lol:
a zdjęcie bardzo ladne :razz:

Posted

[quote name='malawaszka']ale to chyba nie to co się spaskudziło??? :hmmmm:[/QUOTE]

To się spaskudziło :placz: Każdą dachóweczkę było dokładnie widać :placz:
A ten kościół z pół kilometra albo dalej, od mojego balkonu jest :cool3:

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: WOW jaki tam masz zoom???? 12x?[/QUOTE]

Kurczę, w tym aparacie nie ma zoomu (albo nie wiem, że jest :oops:) zbliżenia robi się obiektywem :razz:

Posted

czym zmiejszasz fotki ???
zamydla ci dlatego nie widać szczegułów :razz: :razz:
po zmniejszeniu trzeba fotke wyostrzyć lekko

tak , tak teraz taka mądra jestem :evil_lol: :evil_lol:

Posted

W jakimś programie debilnym zmniejszam :diabloti:

A na dobranoc opowiem bajeczkę o moim sąsiedzie, niejakim J., ciekawym osobniku, o którym pisałam u Ali Tuffikowej, aby Ala R nie myślała, że tylko jej przypisują bujną wyobraźnię :p
Słońce mi pod wieczór ostro po oknach dawało, cały dzień przed komputerem przesiedziałam i główka mnie rozbolała. Wykombinowałam, że zdrzemnę się chwilkę i znowu przed klawiaturą zasiądę. Tak też zrobiłam :p
Nagle wybudziło mnie głośne trzaskanie drzwiami, J. wrócił :razz: Humorek mu dopisywał, bo wykonywał autorską wersję "Małgośki" Marysli Rodowicz :cool3: Wprawdzie ograniczał się do powtarzania pierwszego wersu, ale wstawiał też swoje wokalizy :diabloti: Leciało to tak:
"To był maj hooohooohoooooo, to był maj hooohooohoooooo "
i tak w kółko :evil_lol:
Żona pana J. nie odniosła się widocznie z entuzjazmem do tego wykonania, bo usłyszałam jego odpowiedź na krytykę :diabloti:
Słowa wulgarne ocenzurowane :p
"Ty [U]***[/U] [U]***[/U] jak ci [U]***[/U]w łeb [U]***[/U] to się [U]***[/U]. Mnie w bloku [U]***[/U] wszyscy szanują, nie tak jak ciebie [U]***[/U] [U]***[/U]. [U]***[/U] [U]***[/U] do matki."
Tu włączyłam radio, żeby J. zagłuszyć :mad:
Dobranoc i kochajcie sąsiadów :loveu:

Posted

oczywiście że kochamy sąsiadów :p :p może nie wszystkich tą samą miłością ,ale zawsze coś.
Mój sąsiad ma na imie Dionizy :eviltong: :eviltong:
Pan J strasznie elokfenty jest i wygadany i ta polszyzna :roll: :evil_lol:

Posted

[I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja zaśpiewam inaczej;)
[COLOR=RoyalBlue],, Jak dobrze mieć sasiada.......'':p[/COLOR]
[/B][/I]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...