malagos Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Wczoraj w każdych wiadomosciach pokazywali psa i jatkę, jaką zrobił hycel i Straz Miejska, próbujac złapać psa w windzie i na klatce schodowej w jednym z bloków w Olsztynie. Powiedziano, ze pobity pies trafił na obserwacje do schroniska w Olsztynie. Jaki jest jego stan? Quote
anciaahk Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Ja nic o tym nie słyszałam, musiałaby się wypowiedzieć Jagódka lub Ania :( Quote
Ania_i_Kropka Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 [FONT=Tahoma]Psu nic nie jest. Jest zdrowy. Miał naderwany wilczy pazur i niegroźną ranę języka ( stąd ta krew) [/FONT] [FONT=Tahoma]Media jak zwykle wszystko ubarwią i dodadzą trochę od siebie.[/FONT] [FONT=Tahoma]Pies czuje się dobrze, niestety jego właściciel nie chce go odebrać.:shake: [/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] Quote
Jagoda1 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Bo ludzie boją się obcych psów w windzie... Quote
malagos Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Ten własciciel to pijaczek, nawet nie otworzył drzwi policjantom. Nie dbał o psa. Ale czy go ktoś zechce, taki zwykły kundelek.... Quote
Ania_i_Kropka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='malagos']Ten własciciel to pijaczek, nawet nie otworzył drzwi policjantom. Nie dbał o psa. Ale czy go ktoś zechce, taki zwykły kundelek.... Psiak strasznie tęskni za Panem. :-(Mam nadzieje, że znajdzie prawdziwy, kochający dom. Psiak jest bardzo ładny Quote
anciaahk Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Pies do końca wierny :(. Może lepiej, że go właściciel nie chce, skoro to TAKI człowiek. Trzymamy kciuki za psinę, by domek się kochający znalazł. Quote
magenka1 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Dziewczyny codziennie jeżdżę do pracy przez całą bałtycką i grunwaldzką i tam często widzę pana pchającego taki wózek ze śmieciami a obok dwa małe jasne psy, tak myslę, że to jakiś bezdomny czy może ktoś z Was też tego pana widział i coś wie? Głównie przy rejonie Caritasu Quote
malagos Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Żeby tylko ten człowiek docenił to, ze ma psa.... Quote
madcat1981 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 magenka1 napisał(a):Dziewczyny codziennie jeżdżę do pracy przez całą bałtycką i grunwaldzką i tam często widzę pana pchającego taki wózek ze śmieciami a obok dwa małe jasne psy, tak myslę, że to jakiś bezdomny czy może ktoś z Was też tego pana widział i coś wie? Głównie przy rejonie Caritasu MAgenko, też tamtędy jeżdżę, zwróce na niego uwagę. Tam bywa mnóstwo bezdomnych i biednych ludzi (obok jest paskudne pełne błota targowisko zwane przez nas... woodstockiem :roll:) ale z psaasmi jeszcze nikogo nie widziałam. Niech zgadnę, te wózek to pewnie taka torba na stelażu z kółkami... tam wszyscy takie mają...:sad: Quote
Recommended Posts