Satrina Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Ja się po części zgaszam z kizi. Wydaje mi się, że najlepiej umieścić ogłoszenia na znanych portalach ogłoszeniowych, które są częśto odwiedzane.Połowa stron z pakietów to strony na które raczej mało osób wchodzi. Quote
kora78 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 kochane, ale prosze Was oglaszajcie sumiennie. niektore psy nie ialay ani jednego ogloszenia, odkad z tymi pakietami skonczylysmy. taki fredzel jeden jedyny raz w zyciu byl oglaszany przez nikaraguę. tak, jak mowilysmy, ze starymi psami, typu Kapielowka ciezko o dom i czasem zamiast czas poswiecac ich oglaszaniu to lepiej wziasc sie za mlodsze. ale te mlodsze tez nie sa oglaszane. jak pako i rico. dunaj. klauza, dasz rade jakimis sie zajac? Quote
kizimizi Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 oki to kogo mamy z nowych wogole bez tekstu i nie oglaszanego? Paco i Fredzel i ? usimy im jakies teksty sklecic i wrzucic ich na kilka stron. Ja mam problem z tym, ze nie moge duplikowac ogloszen a psy spadaja z1 na iles tam stron. Chcialam wrzucic je znow na gumtree a tu d*** . Quote
kora78 Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 dlatego ogloszenie trzeba usunac najpierw0 ja tak robie na gumtree, sekunde przed dodawaniem nowego i nie zauwazaja tego jakos :) na innych mi bardzo rzadko wychodzi, ze dubel. mozna ciut tekst zmieniac za kazdym razem i juz. ale to jest dodatkowa robota, a nie tylko- kopiuj wklej. przy parowie, ktory ma chyba z 4 teksty to jst wlasnie fajne, bo jak mi jeden nie wchodzi to wrzucam inny. kizi, zobacz 3 posty w gore. pako oglosilam! ma tekst. rico nie ma tekstu fredzel nie ma tekstu czarny duzy nie ma tekstu, bezimienny, jest zaraz pod pako i rico Quote
kora78 Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 dogo znow dziala :) jutro do dt, po Remiku, jada 2 pudelki roczne nasze. wizyte robila pod Remika wtedy Poker. wstepnie to bdt, jak sie przyjma to bedzie ds. Quote
Satrina Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 [quote name='kora78']dogo znow dziala :) jutro do dt, po Remiku, jada 2 pudelki roczne nasze. wizyte robila pod Remika wtedy Poker. wstepnie to bdt, jak sie przyjma to bedzie ds.[/QUOTE] A jak sobie z transportem poradziłaś? Niestety teraz do lata to weekendy mamy z głowy, bo TZ na budowie:-( Quote
kizimizi Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 kora na gumtree nie mozna troche tekstu zmodyfikowac bo nie przejdzie -probowalam. ok bede teraz usuwac stary przed dodabiem Quote
kora78 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 satka, przyjechala ta pani wreszcie. zamowila kuzyna z autem. wczoraj wieczorem mi dzwonila, ze kuzyn ma goraczke i nie da rady. ja juz stres. a za 10min tel, ze pozyczyli auto od kogos innego :) psiurki juz w dt :))))))) mam wisci, ze smierdza bardzo i ida do kapieli od razu, grzecznie leza w aucie. :) uff udalo sie. nie odpisalam Ci wtedy, bo myslalam,ze rano moze cos sie zmieni i rano zadzwonie. a wtedy juz p.monika dala znac, ze ma kuzyna do transportu. kizi, tak, usuwaj i od nowa. i tak po co ma byc na str 3-5. lepiej, zeby bylo na 1. mialam dzis tel o owczarke od marta1990. tak sadze, ze o nia. zza wolowa. dom z gorodem, pies do budy, do kojca. duzy, mlody pies. pani mila mi maila wyslac sms,zebym jej wyslala ksieciunio, pako i rico, ale nie wyslala..... Quote
kora78 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 mialam dzis kilka telefonow!!! jeden o migdalka, ale malo obiecujacy, krotki. dziewczyna nie wiedziala, jakie on ma imie, mowila o jamnikach w liczbie mnogiej, itp. drugi o kreske. pani 60lat z mama 80lat. 4pietro bez windy. pani za 10lat nie bedzie mogla kreski nosic, bo nie moze dzwigac. a kreska to parowka, niskopodlogowiec i 4pietro bez windy to troche nie bardzo dla niej. pani mysli, ale watpie, ze sie namysli. ale bardzo fajna pani. trzeci o pako. do strozowania, zaklad pracy, sklep z glazura. kojec i od 18stej buszowanie po terenie. ekipa strozy stala od lat, prozwierzeca. mieli tam ramzesa jakiegos 16lat i wczoraj umarl, pan sie zacial na dluzsza chwile, jak o tym mowil. pan w ogole jest dyrektorem tego sklepu. weta maja raz w miesiacu. pies je suche i puskzi, a pracownicy zawsze rarytaska z domu przyniosa. pan ma goldena po tresurze, bo ma syna uposledzonego. kojec z drewniana podloga, zadaszony, buda ocieplona z koldrami. 5arow, czy czegos tam tego terenu. pies siedzi w strozowce ze strozem w nocy. pan dojedzie po pako bez problemu. odbierze tez osobe na wizyte pa. zaklad na ul popielskiej? cos od popiela... boczna opolskiej... a pan mieszka na gaju, wiec jak mowilam,ze dziewczyny chetne do wizyt w okolicy gaju mieszkaja to mowil,ze moze je zabrac ze soba autem i tam zawiezc ze soba. Nikaragua jest chora, matrix w ciazy wizyt juz nie robi. [B]czyli terierfanka, tak nika?[/B] pisac do terierfanki? Quote
kora78 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 [quote name='Nikaragua']wysłałam Ci PW[/QUOTE] dziekuje za wskazowki :) terierfanka zrobi wizyte prawdopodobnie jutro. pani od Ksieciunia napisala, ze wybrala innego psa ze swojego schroniska. wiec musimy zmienic jemu tekst z tego litosciwego, gryzionego pieska, na psa stroza i oglaszac na cito, jak chcemy, zeby nie poszedl pod igle! Quote
Satrina Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Kurcze fajnie by było jakby Kreseczka poszła do domu, myślisz, że jak się zestarzeje to nie wejdzie po schodach???? Quote
kora78 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 4p dla niskopodlogowca cale zycie wg mnie to zabojstwo. poszukajmy, jak juz sie wzielysmy, domu optymalnego. nie dosc, ze jej stawy siada juz teraz w mlodym wieku, a na starosc suni, pani bedzie starsza tez i nie bedzie jej nosic. nie chce meczyc tak kreski. pomozcie z aprilka, bo z reka w nocniku zostaniemy. Quote
kora78 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 wizyta dla Pako wyszla bardzo dobrze, robiona przez Uru, dziekujemy :) zadzwonilam do schroniska zaklepac Pako, a jego nie ma!!!! szukam i szukam jego nr wg katalogu na stronie schronu i jego nie ma. pani patrzy w psach wydanych i tam on jest..... to zonk niezly, co? no i riko tez nie ma w katalogu schronu w necie, a byl. wiec chyba tez wydany- NIE OGLASZAC. zadzwonilam do pana, przeprosilam, zaoferowalam ksieciunia. i pan sie zgodzil :) w sobote o 10rano bedzie w schronie :) trzymac kciuki! Quote
Satrina Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='kora78']4p dla niskopodlogowca cale zycie wg mnie to zabojstwo. poszukajmy, jak juz sie wzielysmy, domu optymalnego. nie dosc, ze jej stawy siada juz teraz w mlodym wieku, a na starosc suni, pani bedzie starsza tez i nie bedzie jej nosic. nie chce meczyc tak kreski. pomozcie z aprilka, bo z reka w nocniku zostaniemy.[/QUOTE] no ale co tu jeszcze możemy zrobić z April??Ogłoszenia już ma, nawet wyróżnione. Ja ją mogę na tablicy wyróżnić na dolnośląskie. Quote
kora78 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 poszukac hotelu-dt. platne, czy darmowe. byle nie za 400zl miesiecznie. bo to pies sredni, 20kg. mialam tel o dunaja. kolo opola wies, wielki dom, bez ogrodzenia ogrod. chlopak dzwonil dosc mlody. mezczyzna mlody raczej. szuka w sumie duzego psa, chyba wrecz wiekszego, spytal mnie o podobne, wieksze :( niby mysla do jutra, ale chyba sie nie namysla :( kot w domu, dzieci niet, jeszcze. a po rufim kolejny domek wzial innego kudlacza :) juz 2 domki rufi oddal. kto by pomyslal. Quote
Satrina Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Jak myslicie sprawdzi się???? [URL]http://www.walbrzyszek.com/news,single,init,article,14128[/URL] Quote
kora78 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 nie sprawdzi sie. zwykly pijak, jak jest w amoku pijackim, jak sie wkurzy na psa, bo mu cos obsika, to w nerwach go bije i katuje. nie mysli- pojade autobusem na dzielnice taka i taka i tam go wsadze. bo jezcze mandat w autobusie dostanie za jazde bez biletu, bo mu sie nie chce, bo cos tam. w takie okienko wsadzi psa ktos normalny, komu na psie zalezy. a kazdy komu jako tako zalezy, sam odwiezie do schronu lub podrzuci pod schron. info o takim okienku powinno byc na kazdym slupie w patologicznej dzielnicy, zeby pijaki wiedzialy o jego istnieniu. oni internetu nie maja i nie czytaja. Quote
Klauzunka Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 ostatnio dużo mówią o tych "oknach" - z tego co słyszałam, to gdzieś tam otworzyli, chyba w Warszawie, wcześniej było też w innym mieście ale otworzyli i zamknęli, bo nie było pieniędzy na finansowanie. Poza tym teraz jest sezon zbierania 1 %.... Quote
kora78 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 no wlasnie... otworza to i co dalej z psem? do schronu? wiec na co ten 1proc??? mam maila odnosnie dunaja. dom z suczka jakas mala, mieszkanie, ludzie pracujacy. na arzie 2 maile. trzymajcie kciuki Quote
Klauzunka Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [QUOTE]mam maila odnosnie dunaja. dom z suczka jakas mala, mieszkanie, ludzie pracujacy. na arzie 2 maile. trzymajcie kciuki[/QUOTE] trzymamy, trzymamy !!!!! zapomniałam napisać - ja kilka dni temu poodświeżałam Dunaja i dorobiłam troszkę. Quote
kkanarekk Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 a ja z małym spamem:) [url]http://www.dogomania.pl/threads/224706-Moja-dru%C5%BCyna-G!-Czyli-Gacek-Gapcio-i-Gunia-%29?p=18840616#post18840616[/url] galeria moich potworów zapraszam ! Quote
kora78 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [quote name='kkanarekk']a ja z małym spamem:) [url]http://www.dogomania.pl/threads/224706-Moja-dru%C5%BCyna-G!-Czyli-Gacek-Gapcio-i-Gunia-%29?p=18840616#post18840616[/url] galeria moich potworów zapraszam ![/QUOTE] my jestesmy spoko laski, a nie zadne skarzypyty, jak pare osob na dogo, to nas spamy nie ruszaja i nigdzie nie naskarzymy :D spoko wodza! Quote
terierfanka Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 [quote name='kora78']wizyta dla Pako wyszla bardzo dobrze, robiona przez Uru, dziekujemy :) zadzwonilam do schroniska zaklepac Pako, a jego nie ma!!!! szukam i szukam jego nr wg katalogu na stronie schronu i jego nie ma. pani patrzy w psach wydanych i tam on jest..... to zonk niezly, co? no i riko tez nie ma w katalogu schronu w necie, a byl. wiec chyba tez wydany- NIE OGLASZAC. zadzwonilam do pana, przeprosilam, zaoferowalam ksieciunia. i pan sie zgodzil :) w sobote o 10rano bedzie w schronie :) trzymac kciuki![/QUOTE] hej, i co? poszedł księciunio do domu? Quote
kora78 Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 tak, pojechal dzis!!! :)))))) kizi, usun go z 2 str i pako tez. riko zostaw na w razie w. Quote
terierfanka Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 no to super, że kolejny opuścił schron :) Quote
Recommended Posts