kora78 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 no tojeszcze na kw jest husky i astek piękne. są na stronie schronu też czekam na tel w sprawie Kachny :) dzięki Dogo! oby się udało. wreszcie się coś rusza o kaski? :) Quote
kizimizi Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 bullowatego wyslalam dziewczynom haskacza nie wkleiłam bo tak sobie pomyslslam ze ktoś po neigo pewnei przyjdzie. Po bullowatego tez a te kundle zostaną Quote
kizimizi Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='kora78'] Łaciaty ma max rok, to jeszcze dziecko, cudny, wielkości jamnika, przekochany, przytulaśny, proszący bardzo, czasami płacze :( [/QUOTE] o tym mówisz: [IMG]http://www.schronisko.walbrzych.pl/zdjecia/DSC02440.jpg[/IMG] [quote name='kora78'] Piesek nr 2 był wcześniej w domkach. Teraz wrócił na kw, nie wiem czemu. Też strasznie młody i kochany, przytulaśny Gacek to też młodzik, stoi z daleka i obszczekuje, gdy przy płocie zawzięcie walczy z kratą większy piesek.[/QUOTE] [B][IMG]http://www.schronisko.walbrzych.pl/zdjecia/DSC02423.jpg[/IMG][/B] to on był w domku a z z Gackiem co do Krakowa jechał? Quote
kora78 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 młody łącoatek się zgadza. pierwsze dwa zdania z cytatu przy szorściaku małym też ale Gacek- tam nazwałaś kolejnego psa, we wczorajszym poście. małego rudego, też młodzika. teraz g przed chwilą nie podałąś, jego fotki. a ja Tobie w mailu pisałam,że jak Gacek wygląda inny poies, taki duży szorściak ze stojącymi uszami,jakiego foto dałąś wczoraj uzupełniam w sprawie Smutasów: boks 9, pies 3 lata, od roku, od luego w schronie. nr 135 boks 15, pies 6 lat. od kwietnia 07. też w kwietniu jego wiek wyceniono na 6 lat,czyli podchodzi pod 7 już. nr 176 Quote
kora78 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 z postu 185. Rufi nazwałaś, a ja w mailu pisałąm o nim Gacek. siedzi na kw tego, co nazwałaś Gacek to jest młody szczeniak, posłąłąm ci jego inne foto chyba? siedzi w domku A. popraw seterkę na spanielkę. w szczeniakarni z łaciatkiem śpiocha nie widziałąm, chyba byłna kw. borys był wcześniej w domku A, teraz jest na kw. mam go na fotach w A z ostatniej wyprawy. a teraz w kw siedzi i ta czarnuszka też chyba na kw siedzi, taka trzęsąca się i wystraszona, pamiętasz? długowłosa Quote
kizimizi Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 ale ja sobie Gacek tak nazwałam bo on maly i uszaty, nie myślałam o tym samym co ty w meilu. Powiedz mi o tym czy dobrze dopisałam to co powiedzialas. A z ta spanielką to nie wiem co mi sie machnęło znów ;) Quote
kizimizi Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='kora78'] borys był wcześniej w domku A, teraz jest na kw. mam go na fotach w A z ostatniej wyprawy. a teraz w kw siedzi i ta czarnuszka też chyba na kw siedzi, taka trzęsąca się i wystraszona, pamiętasz? długowłosa[/QUOTE] Też tak myśle, Borys byl z Gackiem (co do Kraka jechał) i pozniej byla tam ta CZarnuszka bida. I znów na kwarantannie sa? a dlaczego? domki są pełne? Quote
kora78 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 właśnie nie są pełne. w A widziałąm 4 psiaki, B był puściutki i szczeniakarnia spanielka i łąciatek. dziwne, co?? a na chore jakieś nie wyglądały... Quote
kizimizi Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 ale chore ze schronu juz ida na izolatke a nie kearantanne Quote
kora78 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='kizimizi']ale chore ze schronu juz ida na izolatke a nie kearantanne[/QUOTE] aha.. no widzisz... więc nie wiem.. Quote
Natussiaa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [img]http://images45.fotosik.pl/240/1886060fc10352bf.jpg[/img] Macie więcej informacji o tym psiaku? ze str 9 ? Quote
kora78 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 nazywamy go tutaj Nochal. kilka stron w tył. wieku chyba nie mamy dokłądnego, wiem, że lubi stać na budzie, ostatnio na wołąnia moje z budy wyjść nie chciałi podejśc do krat. chudzinka. no i młodością nie grzeszy pewnie :( taki smutny zawsze i ponury, nie szczeka, nie biega ożywiony. łeb zawsze spuszczony i tak stoi na tej budzie. mam więcej fot jak chcesz Quote
Natussiaa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Ok,jak możesz daj więcej fotek i jakiś tekst do ogłoszeń. Poogłaszam go. Quote
kizimizi Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 tak Nochal to smutas straszny:( Quote
kora78 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 posłałam foty Nochala, zaraz jakiś tekścik zrobię na fotce jednej jedynej z boczku widzę, że Nochal ma siusiaka. jest w boskie nr 12, i na foto widac nmer stro coś. czyli pasuje z notatnika kizi, że pies z dwunastki to chłopak i trzy latka ma tylko! 3 lata to dla niego wielka szansa. ja myślałam, że on sporo starszy. i wpis u kizi szary opies kudłąty 3 lata to ten sam pies, czyli 2 wpsy o tym samym psie, czyli Nochalku :) czyli krawaciarz była panienką już wszystko jasne :) Dogo, dopiero teraz doczytałąm- różnice u Smutasów- jeden, ten starszy ma białe kreseczki na oysky i krawat duży, a ten drugi ani kreseczek ani krawata. Quote
kizimizi Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 [quote name='kora78'] czyli krawaciarz była panienką już wszystko jasne :) [/QUOTE] hehe chyba dla Ciebie ;) JA ci wysle meila z ich fotami i ty mi powiesz dokładnei który to który żeby juz tu na watku zamieszania nie robic. Quote
Markiz Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 [quote name='kizimizi']psiaki sprawdzone na dzieci mamy tylko takie (one nie sa w schronie ale sa zamieszczone na stronie, ze od oddania) [URL="http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:history.back%28%29"][IMG]http://www.schronisko.walbrzych.pl/zdjecia/timonek.jpg[/IMG][/URL] Ze względu na bardzo trudną sytuacje rodzinną oddam pilnie pieska- kundelka, koloru białego, niewielkiej wielkości. Jest bardzo towarzyski, skory do zabaw i pieszczot. Uwielbia spacery i zabawy z dziećmi. Ma książeczke zdrowia i jest zaszczepiony. [URL="http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:history.back%28%29"][IMG]http://www.schronisko.walbrzych.pl/zdjecia/DSC02376.jpg[/IMG][/URL] Do oddania w dobre ręce suczka 8 m-cy. Posiada szczepienia jest radosna i wesoła, bardzo lubi dzieci. Jesteśmy ze Świdnicy. Sprawa bardzo pilna!!!!![/QUOTE] Witam,czy te dwa śliczne psiaki ze Świdnicy mają już swój dom????? Quote
Onaa Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Smutasy nazwałam Nugat i Czaczi, to tak jakby ktoś dzwonił czy pisał w ich sprawie, żeby się nie zdziwić o jakiego psa chodzi :). Quote
kizimizi Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 [quote name='Markiz']Witam,czy te dwa śliczne psiaki ze Świdnicy mają już swój dom?????[/QUOTE] ciezko mi powiedziec bo ich zdjecia byly na stronie schroniska. nie kontaktowalam sie z tym Państwem. Quote
kizimizi Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 [quote name='Dogo07']Smutasy nazwałam Nugat i Czaczi, to tak jakby ktoś dzwonił czy pisał w ich sprawie, żeby się nie zdziwić o jakiego psa chodzi :).[/QUOTE] Dogo powiedz mi ktory to Nugat a ktory Czaczi bo ja nei wiem. Quote
Markiz Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 [quote name='kizimizi']ciezko mi powiedziec bo ich zdjecia byly na stronie schroniska. nie kontaktowalam sie z tym Państwem.[/QUOTE] Jak można się skontaktować(z kim)w sprawie suczki 8 m-cy ze Świdnicy??????????Pilne.Dziękuję za pomoc Quote
kizimizi Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 [SIZE=4][B]Markiz poprosze o meila na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] tylko powiedz dokładnie o Co chodzi. Czy to dla Ciebie miałby isc psiak?[/B][/SIZE] Quote
kora78 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ja wysłąłam Markiz ten nasz wątek polecając nasze małe psiaki ze schronu. Wczoraj. Markiz założyłą wątek w dziale przygarnę. jest ze świdnicy. wyślij jemu pm kizi jeśli chcesz. podobnego do tych 2 nic nie mamy w schronie :( kolorystycznie Markiz szuka psa do 3 lat, do dziecka małęgo,ale nie maleńkiego. do mieszkania w bloku Quote
kora78 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 aha, Markiz nie wie, jaka jest strona naszego schronu! :) Mam piękne fotki nochala sotjącego na budzie i pozującego! komu, komu? da się dodać do tamtych jesgo ogłoszeń? Nochal ma 4 lata i od 2007 jest w schronie. To pewne wreszcie Smutaski dziś: młodszy znów z budy nie chciał wyjść tylko leżał w progu. A starszy jak zwykle podleciał się głaskać ze mną. Jest w kojcu tylko z jedną kremową sunią. Było sporo krwi nakapane w kojcu. Suka miałą rostartą krew na klacie i ciut na nosie. to znaczy, że ona gryzła smutasa? powiedziałąm pracownikom,ale wywiązała się nieprzyjemna sytuacja, wg nich krwi na żadnym psie nie było. Schron oficjalnie był już zamknięty, ścięłam się z facetem i odpuściłam :( brałyśmy kachę, nie mogłąm wróćić na kojce Quote
Recommended Posts