Klauzunka Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 ocieram pot z czoła... zgrałam wszystkie foty Bosta i posłałam... Odpisałam na kilka zapytań...i wciąż korespondowałam Mam mieszane uczucia - ale nie zniechęcam się, zobaczymy co z tego wyjdzie.... Quote
kora78 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 czemu mieszane? pisz pm i co u lola pisz pm jak nam tak ida teraz te wielkopsy to ja jeszcze 2 mam w pamieci, dotad nieoglaszane i mlode. te, ktore heidi gwalcily, takie onkowate, mlode i fajowe. kastraci juz... jak pojdzie dunaj i rozowy nos to ich zastapimy tamtymi. [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/41/sam5295l.jpg/][IMG]http://img41.imageshack.us/img41/46/sam5295l.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/837/sam5305.jpg/][IMG]http://img837.imageshack.us/img837/8083/sam5305.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] Quote
Klauzunka Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [QUOTE]czemu mieszane?[/QUOTE] mieszane, bo nie wiem co z tego wyniknie....bo to o Bosta chodzi. Gwałciciele niech jeszcze sekundę poczekają...na bank im postaram się pomóc ale najpierw Bost. A tak w ogóle to jestem wkurzona całokształtem...ale teraz to mnie wszystko wnerwia, bo o Bosta mi się rozchodzi....no i Telma bez sterylki, Maja bez sterylki, Salma bez sterylki, Pudliszonka bez sterylki....Zastanawiam się czy oni tak mogą, kurdę we wrocku psiaka można umówić na bezpłatną sterylkę nawet po adopcji.... Quote
kora78 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 to chyba z um trzeba walczyc. ze prawo takie weszlo i oni musza je stosowac. dac kase na te sterylki jakas petycje pisac. maja, pudelka i telma to byl zeszly rok. maja moja ma sterylke. pisz mi pm co z bostem, jaka to babka. gwalciciele hehe Quote
Klauzunka Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [QUOTE]pisz mi pm co z bostem, jaka to babka. [/QUOTE] nic więcej nie napiszę o czym już wiesz. Według mnie kobieta ok, zadaje normalne pytania, skąd jest to się dowiemy jak odpisze. Bosti jej się podoba. Co będzie dalej ....nikt nie zgadnie....odpowiadam na pytania....wysyłam foty....to znaczy wysłałam w 3 mailach....bo dużo tego było. Pani ma 4/5 letnie dziecko, napisałam, ze nie wiadomo jak do dzieci...zaraz skopiuje mojego maila Quote
kora78 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 a ja mam zainteresowanego remikiem na fb! dogo wydarzenie dzis zrobila i 2 osoby sie pyataja! i jeden pan z wrocka tez chce go odwiedzic!! ale dzien, masakra!!!! napisz na watku bosta o tym, niech kciuki trzymaja! Quote
Klauzunka Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Luczija dałam Twój telefon i maila odnośnie Bosta, wiesz....podziwiam Cię, ale ja po prostu nie mogę inaczej pomóc, nie jestem na miejscu....nie dam razy jechać z wrocka....Po moich mailach Pani zainteresowana. Zobaczymy czy się w ogóle odezwie.... Quote
kora78 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 super :) no, przeciez wiem. ja go znam osobiscie tez. fajnie by bylo na sobote. to jutro czekam, jak na szpilkach. dam znac, gdy zadzwoni. Quote
Klauzunka Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 wstałam już a tu nikogo....ale nuda.... Quote
Satrina Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Lucyna mam pytanie o dunaja.czy bedzie siedobrze czul w malym mieszkaniu.czy potrzebuje duzo ruchu i czy jest duzy.mozesz cos napisac na [email][email protected][/email] ja bede pozno w domu a z firmowego maila niechce slac Quote
kora78 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 ok, zaraz napisze. mialam telefon o Bolka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! masakra!!!!!!!!!!!!!!! pani bez dzieci juz, ma 2 sunie srednio mniejsze 11letnie, ze schronow, miala sunie z ligoty, wczoraj jej pies lolek na raka odszedl. mieszkanie, u mamy tez 3 psy i czesto razem jezdza na spacerki autem.jutro pani po niego przyjedzie. wizyty nie robimy, bo ma rekomendacje dziewczyn yz sdz wroclawskiej. pani byla dt dla sdz keidys. o bostona jeszcze nie dzwonili. Quote
kora78 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 o bostona wciaz cisza. a tu wydarzenie remika, zobaczcie, jakie ma branie :) fb zrobila nieoceniona Dogo07 :) wczoraj! [url]http://www.facebook.com/media/set/?set=a.241596839249138.56357.100001964716636&type=3[/url] sunie sznaucerkowate juz w dt u marako. mama i corka. fajowe sa :) poznalam je. Quote
kizimizi Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 [quote name='kora78']ok, zaraz napisze. mialam telefon o Bolka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! masakra!!!!!!!!!!!!!!! pani bez dzieci juz, ma 2 sunie srednio mniejsze 11letnie, ze schronow, miala sunie z ligoty, wczoraj jej pies lolek na raka odszedl. mieszkanie, u mamy tez 3 psy i czesto razem jezdza na spacerki autem.jutro pani po niego przyjedzie. wizyty nie robimy, bo ma rekomendacje dziewczyn yz sdz wroclawskiej. pani byla dt dla sdz keidys. o bostona jeszcze nie dzwonili.[/QUOTE] matko zartujesz sobie zce serio? Mow cos wiecej!!!!!!!!! Sluchajcie co do Dunaja to ja dostalam meila z fundacji podhalanow do ktorych pisalam. Zaraz postaram sie dowiedziec co orzekli. Przepraszam, ze za czesto mnie nie ma ale zalozyli miw pracy bana i nie mozemy juz po surfowac jak dawniej -glownie z powodu facebooka. Dzis nadrabiam co tam i wogole. To jak bolka wezma to znajde sobie inne 6 psow. Oki Quote
Satrina Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 No to witaj w klubie, nam FB zablokowali rok temu jak namiętnie graliśmy w Happy Pets, a Dogo zablokowane od tygodnia na specjalne życzenie mojej szefowej. Quote
kizimizi Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 (edited) [quote name='Satrina']No to witaj w klubie, nam FB zablokowali rok temu jak namiętnie graliśmy w Happy Pets, a Dogo zablokowane od tygodnia na specjalne życzenie mojej szefowej.[/QUOTE] a to s....! Zaloze sie ze na dogo siedzialas tylko ty z calej firmy? Ja wzialabym to baaaardzo osobiscie. No niestety mamy bana na wszelka "zaraze" z zewnątrz, tylko strony naszej firmy -buuuuu!!! Normalnie jak Koreanczycy niedlugo bedziemy ;) Jakby cos super waznego sie dzialo a mnie nie bylo to slijcie meila na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] albo [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] edit: oki biore wiec Fuksiora, Fruzie, Simona, Norke, Luci jako ze maja juz teksty gotowe. Ja poza nimi i tak psy oglaszam i odnawiam ogloszenia. Wydaje mi sie ze Ksieciunio ma tekst. Edited January 25, 2012 by kizimizi Quote
kora78 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 nie luci, tylko lusi. wbijcie sobie do glowy wreszcie, bo nie chce byc posadzana, o samouwielbienie swojego imenia i nadawanie go psom. smiesznie by bylo. ok kizi, zapisze te psy Tobie. a mi nikt nic nie blokuje na razie, choc codziennie jest mi tym grozone ;P dzis w radiu mowili,ze jak wejdzie ta acta to nagle w zakladach pracy masowe samobojstwa beda i depresje, hehe o bolku napisalam na jego watku. pani w ogole,zanim jego imie wymowila to zwlekala i zwlekala, jak to imie uslyszalam, to myslalam,ze pekne. jeszcze myslala nad malym starszym psem w dt we wrocku ,na ktorego watku jestem... kazdy przekonuje do swojego, normalne. ja mowilam,ze nasz gorzej, bo w schronie, a tamten w dt to sobie radzi. Quote
kizimizi Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 spoko ja juz wiem. Co masz na mysli "ta acta" ? Quote
kora78 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 acta, atma, cos tam, jak polska podpisze to bedzie.. w sumie nie wiem co, bo mam to gdzies, ale strasza, ze bedzie ogolna inwigilacja. odnosnie praw autorskich. juz nic sobie nie sciagniesz, nic nie napiszesz... niech madrzejsze Ci to wytlumacza. tutaj jest zadyma z tym porozumieniem miedzynarodowoym dotyczacym cenzury internetu. cos takiego. wczoraj dogo godzine nieczynne bylo, bo zrobili sobie protest. wejdz na wp i poczytaj. Quote
kora78 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 pomozcie podnosic, mi makulature na bazarku. jak nie sprzedam tych starych to ida na makulature. bilbioteka ich nie chce, bo stare roczniki... :( nie wiem, co to za kraj, za polityka [url]http://www.dogomania.pl/threads/221743-KSIEGARNIA-a-wsrod-nich-LEKTURY-na-psy-z-walbrzycha-do-10.02.?p=18474714#post18474714[/url] Quote
Klauzunka Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 czy ktoś mógłby zrobić fb dla Bostka, nie o to chodzi, że chcę się wyręczyć ale ja nie potrafię :( Quote
kora78 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 sprobowalam i juz umiem :) a jak sie foty dam dodaje? bo nie widze takiej opcji. nika, jak mam szukac znajomych tam? spoza listy z poczty. bo nie mm nigdzie, zeby wpisac imie nazwisko i zeby szukalo konkretnej osoby. mam tylko to, ze musze miec w znajomych na poczcie swojej... od dawna nie umiem tego... bylam dzis w schronie. Bolek pojechal do super ds i sie cieszyl :) relacja w jego watku. poogladalam dzis Rozowego Noska i Dunaja. niestety pani od rozowego napisala sms,ze rezygnuje wstepnie, bo jej tz sie ne zgadza :( jak go namowi to da znac.. a szkoda, bo to taki super pies. lapke wyciagal do mnie, chcial mnie wciagnac do kojca. drapal mnie po spodniach, po torebce, itp. jak wolalam dunaja to rozowy od razu podlecial,zeby jego glaskac. rozowy ma mala ranke na uchu i na nosie. dunaj ma wieksza rane na uchu i roztarta krew na bialej siersci swojej mieszkaja z takim onkowatym i kaukazka suka, ktora kiedys mega agresywna byla, a teraz sie cieszyla do mnie i zagladala w oczy, ale ja jej nie glaskam, bo nie chce reki nagle stracic, albo palca. dunaj dzis szczeknal na mnie ze 3 razy, potem poszedl kolo budy. odsuwal sie wyraznie od psow. rozowy bawil sie z tym trzecim onkowatym, tamten go lapal za leb, za noge tylna, smiesznie :) Satrina, z tych 2 mlodzikow, ten ciemniejszy, samiec, w ds. dzis poszedl. ale moze wrocic, bo babka troche dziwna byla ponoc. nie ma kudlaczki wariatki, co wszystkie psy gryzla non stop. zapomnialam zapytac, co z nia. wydany tez mix kaukaza-podhalana, mlody, ogromny, ktory byl w kojcu z Rufim kiedys i pozniej z Ksieciuniem. Ksieciunio ma w kojcu psa, ktorego nie lubi i sie szczerzyli na siebie, wiec ucieklam, zeby ich nie prowokowac a kojec milusinski moj kochany, z bolkiem, keksem, barrym i dzikuska, dzis, jak zabrali bolka to taki skupiony byl nie na mnie, tyko na zagladaniu za bolkiem! szczekali, biegali, poddenerwowani byli. za to mam fajne fotki barrego, w nowej pozycji. norka wciaz jest, babka nie odebrala jej, nawet poza mna. rudy niby jamnior szorstki jest bardzo pogryziony po glowie. bardzo ma szramy, blizny i ucho pocharatane :( on jest z takim wariatem, co kiedys Juliana meczyl i ucho mu rozwalil. mysle,ze to on. Rubenowa juz ma oczko ladne, czarne. Quote
kora78 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 dziala dziala!!!!! ze ja na to nie wpadlam! to tak oczywiste, ze az nierealne ;) Quote
Klauzunka Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [QUOTE]dziala dziala!!!!! ze ja na to nie wpadlam! to tak oczywiste, ze az nierealne ;-)[/QUOTE] to do dzieła :) Quote
Recommended Posts