kora78 Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 a wielce miłe i zyczliwe panie z fb nie chcą udzielić nam pomocy... jakieś chore ego wygrywa. żenada. Quote
kora78 Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Słonica zostala zabrana na dt i ogolona :) A jak wynika z opisu na fb, juz po 2 dniach jest spuszczana ze smyczy, skrajna nieodpowiedzialnosc i brak profesjonalizmu. Ale coz. Trzymam kciuki, jak przy kazdej takiej akcji, a byla juz niejedna, oby wszystko sie udalo i nikt nie ucierpial. Quote
kora78 Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Nie miałam weny, a radosna nowina, że doszło nam do Skarpety 140zl z bazaru robionego przez Dominike84, ale to juz było w czerwcu :) Takie miałam zawirowania z osobistym kontem, że dopiero teraz doszłam do tej wpłaty. No i zostało mi z tego 122zl, bo szacowny bank wzial sobie taka prowizje za utrzymywanie zamknietego juz konta, dziady cholerne. Ale trudno, moja strata. Quote
marta0731 Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 To kiedy w takim razie Skarpeta wezmie jakiegoś psa ze schronu...? Quote
kora78 Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 moze byc teraz. tylko ja w tym tyg nie mam czasu tam jechac. Quote
kizimizi Posted October 21, 2014 Author Posted October 21, 2014 najpierw musimy wybrac i kase zebrac Quote
kora78 Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Bono I jego czarny, starszy kolega, bezimienny Tu znajome twarze, koleżanka Tajgera i ujadające czarne, stare cuś Elka ma 5lat. z 2 samcami agresywnymi. Elka przytyła, kawał psa Quote
kora78 Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Gandalf i Rudzik, w kojcu jest też Infinity I takie, nieduże, sznaucerowate, z bielmem na 1 oczku Quote
kora78 Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 watek Tajgera, dla ktorego szukamy dt http://www.dogomania.com/forum/topic/144144-tajger-zbiera-na-nowe-%C5%BCycie-od-szczeniaka-w-schronisku/ Quote
kizimizi Posted November 22, 2014 Author Posted November 22, 2014 Ej a moze ELka ciezarna? Ona byla ciachana? to szare w budzie to ja pamietam! I to co lapka drapie prze drzwiach tez pamietam Quote
kora78 Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Akurat nie :) odwrotnie :) bo czarny z prawej jest stary i dlugowlosy z lewej jest od dawna, a ja tamtych 2 nie znam. elka po sterylce, bankowo Quote
kizimizi Posted November 28, 2014 Author Posted November 28, 2014 Oki, szukamy dt teraz. Dominika moze? Quote
yolanovi Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Kochani, szukamy osoby do wizyty przedadopcyjnej w Sadach Górnych (okolice Wałbrzycha) dla psa z tego wątku http://www.dogomania.com/forum/topic/131618-gry%C5%9B-zagin%C4%85%C5%82-wyci%C4%85gn%C4%99li%C5%9Bmy-podobnego-biedaka-ze-szczyt%C3%B3w-pomocy-brakuje-deklaracji-na-hotel/page-74#entry15934050 Bardzo prosze o pomoc. Szczegółowe info prześlę na priv. Quote
kora78 Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Sprawdziłam, gdzie to jest, bo pierwszy raz te nazwe slysze. Jak dla mnie to za daleko, żeby jechac. Jakas mala wiocha kolo Bolkowa, trzeba autem jechac. yolanowi, pisz do dogomanki Satrina, lub na fb do Adoptuj psa- z wałbrzycha. Poza nimi, blizej Bolkowa nikt z dogo nie mieszka. A jak mieszka to sie nie ujawnia albo nie dziala na rzecz bezdomniakow. Quote
kizimizi Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 Bolkow to nei tez tak daleko od Swidnicy, a tam jest wiecej ciotek na dogo, poszukaj tam Quote
yolanovi Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Do Satriny próbowałam napisać ale chyba ma zapchaną skrzynkę :( , ale szukamy. Dzięki za podpowiedzi Quote
kora78 Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 A w Swidnicy prężnie działą TOZ, lecz to głównie starsze panie. Pisz może do TOZu na fb. Quote
kora78 Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 A dlaczego ja mam tylko 3str watkow? gdzie reszta, starszych? co oni wymyslili jak tak zmieniali tutaj????????// mam maila od czacziego :) poza zyczeniami, glownie, by jak najwiecej psow domy znajdowalo to: Nasz Pies Czaki ma się świetnie. Mam nadzieję, że wspomnienia schroniska pozostały tylko w zakamarkach pamięci. Jest zdrowym, silnym psem. Biega po naszych Beskidach, oraz łąkach w okolicy. Jesienią spędzał czas z nami na grzybobraniach. Jest szczęśliwym osobnikiem, nie ma z nim żadnych problemów, jest posłuszny, nie odbiega na spacerach i wędrówkach, opiekuńczy do dzieci i zwierząt. W domu ma kociego kompana 5 letniego Kacpra IV Szczęściarza (znajda, którą do domu przyniosła nasz córka). Oczywiście kot miał około 3-4 tygodni jak do nas przyszedł. Teraz pies i kot stanowią świetną parę razem śpią, jedzą nawzajem ze swoicj misek ;-). Doszedł im jeszcze jeden zwierzak - mały maltańczyk Benio, którego właścicielką jest Synowa. Benek ma 8 tygodni i jak narazie wszystkie nasze zwierzaki przed nim uciekają. Maluch ma sporo energii i mleczne ząbki ostre jak szpilki. Żeby Czaki go zauważył Benek gryzie go po nogach i ogonie, oraz szczeka co wprawia naszego dużego psa w zakłopotanie i zdezorientowanie. Kacper radzi sobie lepiej bo syczy i warczy!!!, tak że Beenek nie podchodzi do kota. Quote
marta0731 Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 No miodzio po prostu :) :) :) I jeszcze sami napisali bez pytania Super mu się udało, naprawdę :D Quote
kora78 Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 chcialabym, zeby wszyscy tak pisali do mnie co swieta :) pani... nie pamietam, basia chyba... co roku do mnie pisze zyczenia i wiesci krotkie. mam tez jednych ludzi, ktorzy nimfe ode mnie adoptowali, wykupiona z pizzerii, tez co roku zyczenia skladaja i co kilka mcy zdjecia wysylaja. ale mamy i takich, ktorzy tel nie odbieraja, albo numer tel zmienili i nie ma z nimi kontaktu :( a pani od lakiego wysylala smsy co okazja i juz przestala. Quote
NikaEla Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Czy macie w schronisku suczkę podobna do takiej? Mari23 szuka identycznej do dobrego domu. Quote
kora78 Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 oj, nie kojarze. ale ja tam rzadko bywam i w expresie. nie pomoge. nie wiem,czy mamy taka. a jechac teraz nie moge. napisz na fb do adoptuj psa, ona tam chodzi to bedzie wiedziec Quote
kora78 Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 ja myślę, żeby teraz wziąć psa,który siedzi długo i jest stary.będzie czekał jak keks i Simon, z rok, ale nie mamy żadnego innego,wiec może uciagniemy. Tylko na spokojnie żeby stałych uzbierać więcej,niż u tajgera. Mam PM od faith z zielonej gory,która ma dt domowe i swojego jednego psa.bierze 11zl za dobę,ale bardzo prawdopodobne ze nic za karmę,preferuje psy mnale i średnie. A Marta kupiła sobie PSIOWOZ :) Quote
Recommended Posts