Jump to content
Dogomania

Dolnośl.zapomniane pokopalniane miasto a w nim samotne psy.Szukamy WOLONTARIATU

Recommended Posts

Posted

Ja bym tak chciała pomóc bardziej.... ALe wiesz Kora, że ja nie mogę z Tobą do schronu chodzić, to nie na moje neerwy... :(
Nawet jak mój "TZ" sobie ostatnio wkręcił ryby, raz poszłam z nim, i jak jedną złapał, to uciekłam i ryczałam......... Ehhh............. :(

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marta0731']Ja bym tak chciała pomóc bardziej.... ALe wiesz Kora, że ja nie mogę z Tobą do schronu chodzić, to nie na moje neerwy... :(
Nawet jak mój "TZ" sobie ostatnio wkręcił ryby, raz poszłam z nim, i jak jedną złapał, to uciekłam i ryczałam......... Ehhh............. :([/QUOTE]

nie rycz mała, nie rycz :)

Posted (edited)

[quote name='kora78']kizi, mam ciuchy. para butow, kilka torebek i do jednej torby jeszcz nie zagladalam. chyba ciuchy i obrusy lub apaszki. oraz kostium kapielowy.[/QUOTE]

spoko bazar skoncze dzis w nocy albo w srode i dam ci link, zrrszta link masz juz.
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226872-latnio-bluzkowo-torebkowy-bazarek-dla-tych-w-rozmiarze-38-i-nie-tylko-)do-konca-maja[/URL]
potrzebuej zebys pomierzyla mi pare rzeczy.

Z niesfotografowanych jest obrus -ale to moze isc na bazar poszewkowy lepiej i zegarek wiec poprosze cie o fothe zegarka, ok?

Edited by kizimizi
Posted

a gdzie jest zegarek? w torebce jakiejs? bo ni zagladalam...
marynarka biala napisalas, wg mnie ona ecru jest. nie jest czysta biel, jakas kosc sloniowa, czy cos.
paska zielonego chyba nie mam

jutro sie tym zajme.

Posted

[quote name='Klauzunka']a są tam takie na większe baby? czy tylko xxxs :)[/QUOTE]

[quote name='kora78']jest kilka wiekszych bluzek kr rek wiekszych, ale to po mamie.[/QUOTE]

To pewnie będą baaaaaaaaaaaaardzo modne :D:eviltong:

Posted

kizi ma baner lolka jeszcze, a juz dawno wiadomo,ze on do ds idzie. o to klauzunce chodzilo.
ja mam nadzieje, niedlugo usune parowke, ktorego nosze ze soba po swiecie juz rok.

Posted (edited)

[quote name='Klauzunka']a są tam takie na większe baby? czy tylko xxxs :)[/QUOTE]wiekszosc to

38/40 ale i spora 40 sie trafi ;)

zapraszam przy okazji:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226872-Letni-bluzkowo-torebkowy-bazarek-do-konca-maja-ZAPRASZAM?p=19072643#post19072643[/URL]

Edited by kizimizi
Posted

[quote name='kora78']kizi ma baner lolka jeszcze, a juz dawno wiadomo,ze on do ds idzie. o to klauzunce chodzilo.
[/QUOTE]

kizi pracuje od 4 tyg. srednio po 55 godz tyg a od 2 tyg szuka nowej pracy wiec jak sie w koncu sama ze soba ogarnie to i za banerki sie wezmie ;)

Co do parufczaka to kciuki trzymac. Kora a gdzie ten potencjalny ds?

Posted

hehe. kizi to cetrum, kolo empku doslownie. czyl iz tylu od razu park sobieskiego.

[B]kizi wyslij mi dowod dzis koniecznie!!!!!!!!!!!!!! dla fruzi. klauza dasz swoj na wszelki wypadek dzis mi?[/B]

Posted

szczatkowa, szybkosciowa relacja ze schronu:
doberman wydany
benki 2 wydane
kaukazka wydana
norka wydana!
bruno 2 chyba wydany

bruno, lisica i fredzia sa w kojcu nr 1.
keks mieszka z mirkiem, biszkoptem i takim rudym szorsciakiem, co juz 2 lata siedzi

kapielowka na wybiegu z dora i innymi
kojec 19 na wybiegu

nasz onek z innymi psami znow

sunia z miodowymi oczami- klon bostona pogryziona mocno, miala dupe szyta, siedzi na izolatce z 4 psami

simon w nowym kojcu znow

Posted (edited)

na razie 2 fotki tutaj dodalam i image schack odmowil posluszenstwa

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/173705-Dolnośl-zapomniane-pokopalniane-miasto-a-w-nim-samotn******-Szukamy-WOLONTARIATU/page107[/URL]

pododaje w miare wolnego czasu. inne psy. jak ten czarny mlody, z tego samego kojca, mam fotki piekne
Hiene mam 1 foto super
rubenowa mam super i jej kolege z kojca na wybiegu
czarna parowke mam wreszcie znosnie
lusi mam i bruno
keksa i mirka w przelocie
elke mam fajna
i reszte ogladowo, zeby pokazac, kto z kim teraz siedzi.

wytlumaczcie mi, co za sens byl w rozdzielaniu fruzi, uszka i miska? jak takie staruszki mogly sie gryzc i komus przeszkadzac. do nich mozna bylo dokladac lagodne mlode psy, a te trojke trzymac na zawsze razem. a teraz fruzia byla z debilami, uszki i misiek chyba razem, ale tez z debilami.
rozdzielili matke i corke 6 i 8 lat..... sa kolo siebie i siebie widza, ale p oco je bylo rozdzielac na starosc?????
keksa i dzikuske, juz tyle lat byli razem.

teraz bedzie taki sajgon, bo psy sa juz na wybiegach :DDDDDD i moze przez to tak mieszaja. bo na 1 wybieg ida 2 kojce, jak sa zgodne.

poczekamy z tydzien, az sie parowka zaaklimatyzuje. na jego miejscje jakoby jedzie fruzia. czyli 1 pies i nas 4-5? malo, dziewczyny, malo!!!!
ktory kolejny wiec i gdzie?
na pewno mlody i adopcyjny.
stawiam na mirka lub keksa. tylko ze 300zl beda obaj kosztowac miesiecznie. jeden, lub drugi. tyle samo. stonka ma chyba fajnie, ale ma pelno i mini kolejke.

Edited by kora78
Posted

kochane dziewczyny sluchajcie.

apilka pojechala i juz nie wroci. fiona niby zostaje u tej babki.
parowka w ds, o cudzie bozy. oby zostal. poczekamy tydzien, max dwa, az sie zadomowi. ja w srode go odwiedze. ale to niewazne. trzeba choc tydzien jemu tam dac.
pojechala fruzia stara na pdt.
i to tyle.

bierzemy wiec adopcyjnego psa. ale dokad???????

klauzunka rozliczyla bostona, swoje bazarki, tam tez sporo kasy jest. plus to u mnie. plus bazarki trwaja rozne przeciez. kasa sie zbiera. trzeba ją zaczac wydawac. nawet bez wielkich deklaracji stac nas wziac drugiego psa, ale nie po 400zl wiadomo.

pomozcie szukac hotelu. na ktory sie zgodzimy. ja nie zgadzam sie na kojec plus niby spacery, bo w spacery ie wierzę i jestem od neidawna ostro przeciwna hotelom kojcowym za 300zl. za kojc jestem sklonna zaplacic za karme, plus 50,max 100zl za psa. a za sredniego, 20kg psa taka karma to max 100zl miesiecznie. wiec jak kojec to za 200zl.

SZUKAMY DT/HOTELU

KIZI ZROB PORZADKI NA 1STR