fidekangela Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 u mojego sznaucia jest jeszcze ytlko jeden pies w klasie z tego co widze .. Quote
saJo Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 My standardowo sami w klasie :lol: chociaz "awansowalismy" juz do posredniej. Maliniakow sztuk 5....duuuuuzo ;) Quote
Paaati_93 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Czy komuś mogę pomóc wystwić psa w sobotę ? bo w ten dzień jestem cała wolna :( Quote
LAURA Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 wiesz co Pati - myslę,ze troche przesadzacie z tymi ogłoszeniami o handlingu...jak ktos potszebuje handlera to go szuka,a wy sie przeciez udzielacie w wątku JH,macie swoje [url]www..[/url]... Więc,ze tak powiem - przystopujcie bo to sie robi troszeczke nachalne :):) Pozdr. :* mam nadzieje,ze sie spotkamy w Sopocie...poznasz Neli i wogole..:D Quote
Florka_xyz Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [quote name='LAURA']wiesz co Pati - myslę,ze troche przesadzacie z tymi ogłoszeniami o handlingu...jak ktos potszebuje handlera to go szuka,a wy sie przeciez udzielacie w wątku JH,macie swoje [url]www..[/url]... Więc,ze tak powiem - przystopujcie bo to sie robi troszeczke nachalne :):) Pozdr. :* mam nadzieje,ze sie spotkamy w Sopocie...poznasz Neli i wogole..:D[/QUOTE] Jestem tego samego zdania co Laura :lol: Trzeba wiedzec kiedy skonczyc z tymi ogłoszeniami o handlingu :lol: Wiec nie miejcie nam za złe,ze to piszemy :lol: Mam nadzeje,ze sie poznamy w Sopocie :) Pozdrawiam :lol: Quote
Agasia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Ci ktorych sędziować będzie Luis Pinto Teixeira mogę prosić o zdanie mi relacji z jego sędziowania? Ów sedzia sędziuje mojego psa na światowej, a więc informacja będzie dla mnie bardzo przydatna. Czy móglby ktoś zwrócić uwagę jak traktuje psy użytkowe? Quote
Florka_xyz Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [quote name='Agasia']Ci ktorych sędziować będzie Luis Pinto Teixeira mogę prosić o zdanie mi relacji z jego sędziowania? Ów sedzia sędziuje mojego psa na światowej, a więc informacja będzie dla mnie bardzo przydatna. Czy móglby ktoś zwrócić uwagę jak traktuje psy użytkowe?[/quote] Agasia po Sopocie zdam Ci relacje jak sedzuje bo moich znajomych bedze sedzowac 2 razy w Sopocie wiec mi powiedza na co patrzy itp. a znajomi zajm,uja sie kynologia wiec wszystko od A do Z mi powiedza a ja Tobie :) Pozdrawiam :) Quote
Agasia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [quote name='Florka_xyz']Agasia po Sopocie zdam Ci relacje jak sedzuje bo moich znajomych bedze sedzowac 2 razy w Sopocie wiec mi powiedza na co patrzy itp. a znajomi zajm,uja sie kynologia wiec wszystko od A do Z mi powiedza a ja Tobie :) Pozdrawiam :)[/QUOTE] Z gory dzieki :) Quote
jovanna Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [quote name='talut']u nas 6 suczek w klasie :) standartowo :)[/quote] u mnie 16 ,malo standartowo :-( chociaz jak na Sopot to norma... Quote
Paaati_93 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Laura ale ja nie mam www/ a raczej jest nei dokończona :/ Ja się tylko pytam, ja się pierwszy raz zapytałam na tym forum !! Quote
talut Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [quote name='jovanna']u mnie 16 ,malo standartowo :-( chociaz jak na Sopot to norma...[/quote] ja pierwszy raz spotykam się z sytuacją, kiedy w otwartej jest więcej psów niż w młodzieży ;) Quote
Agasia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 beaglowe dziewczyny nie marudzic tylko do roboty i z 1 lokatą wracać! Nie wazne czy na 2, 5 czy 16! Quote
jovanna Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 wiśta wio łatwo powiedzieć, na 2 mi się udało i na 5 też, ale na 16 nie sadzę ;(...ja bym tylko nie chciała na szarym końcu być... ale racja szkoda marudzić lepiej wziąść się za sunię i z nią ćwiczyć ...mamy tydzień.... Quote
Agasia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Nie tyle cwiczyc a uwierzyc w siebie! Ilosc nie oznacza jakosci! :) Quote
jovanna Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 yy ja to panikara jestem, stad to moje marudzenie.... z jednej strony przeraza mnie ta ilosc suń zgloszonych a z drugiej jestem szczesliwa ze to bedzie porzadna konkurencja, bo im wiecej uda sie w tym momencie osiagnac tym lepiej to wyglada przy takiej ilosci... ale faktycznie ilosc nie oznacza jakosc....co ma byc to bedzie ....to ma byc zabawa....;) Quote
talut Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 no ja mam nadzieję z Monulcem zająć jakąś lokatę ;) dzisiaj ćwiczyłyśmy pokazywanie ząbków i jest na pewno lepiej niż poprzednio :) jutro weźmiemy się za stanie, a bieganie na końcu, bo w sumie wychodzi nam najlepiej ;) Quote
Agasia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Podszkolilabys ojczulka co do tego biegania co :D? Quote
Gazuś Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 [quote name='Paaati_93']Laura ale ja nie mam www/ a raczej jest nei dokończona :/ Ja się tylko pytam, ja się pierwszy raz zapytałam na tym forum !![/quote] Pati, tutaj chodziło też troszkę może o skłąd wypowiedzi - zabrzmiało to jak "Ja chce wystawić komuś psa - da mi ktoś?" i jest to tak troche odbierane jak "Noooo dajcie mi wystawić :-( " Lepiej by brzmiało np. "Z racji tego, że w Sobotę jestem wolna, to jesli ktoś szukałby handlera dawać znać ;)" I nie brzmi to ak nachalnie ;) No, ale to tylko moje zdanie ;) Pati, i nikt na Ciebie się nie wścieka przecież, Laura tylko grzecznie zwróciła uwagę ;) Quote
Gazuś Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Co do beagielki - nie wiadomo, czy "moja" dojedzie :-( A bym chciała, bo to cudowna sunia :-( Quote
sylwiaskalska Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Dostaliście juz może zgłoszenia pocztą ? a tutaj plan sedziowania ja juz wchodze na ring o 10:40 według rozpiski :) [URL="http://www.zkwp.pl/wyst06pl/sopot_plan.rtf"]http://www.zkwp.pl/wyst06pl/sopot_plan.rtf[/URL] Quote
Florka_xyz Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Dostaliście juz może zgłoszenia pocztą ? a tutaj plan sedziowania ja juz wchodze na ring o 10:40 według rozpiski :) [URL="http://www.zkwp.pl/wyst06pl/sopot_plan.rtf"]http://www.zkwp.pl/wyst06pl/sopot_plan.rtf[/URL][/quote] Ja ze swoim Jamnkiem Długowłosym Standart wchodze o 13.40 :-? A Setera Irlandzkiego wystawiam o 10.50 znaczy sie zaczyna sie sedzowanie :) W niedzele boksie zaczynaja sie o 10.00 a jest ich 59 ;/ Pozdrawiam :) Quote
sylwiaskalska Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 [quote name='Florka_xyz']Ja ze swoim Jamnkiem Długowłosym Standart wchodze o 13.40 :-? A Setera Irlandzkiego wystawiam o 10.50 znaczy sie zaczyna sie sedzowanie :) W niedzele boksie zaczynaja sie o 10.00 a jest ich 59 ;/ Pozdrawiam :)[/quote] No ja na boksie na pewno przyjdę :) Quote
Florka_xyz Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 [quote name='sylwiaskalska']No ja na boksie na pewno przyjdę :)[/quote] No napewno :) A Ty chyba masz boksia . . . ?? Quote
Recommended Posts