sylwiaskalska Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Ja mam takiego sędziego czyli szybko chyba wejdę na ring [QUOTE] [SIZE=1][COLOR=#005633][B]Piotr Król (PL) [/B] Bichon Frise [B]Brabantczyk (Small Brabant Griffon) [/B] Chiński grzywacz (Chinese Crested Dog) Coton de Tulear Gryfoniki (Griffons) Maltańczyk (Maltese)[/COLOR][/SIZE] [/QUOTE] Quote
Martach1 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 mAM PYTANKO. Wyszły problemy z dojazdem niestety. czy mogłabym się z kimś ze szczecina zabrać na wystawe w sobote? Oczywiście dożycam się do paliwa. Quote
sylwiaskalska Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 [quote name='Martach1']mAM PYTANKO. Wyszły problemy z dojazdem niestety. czy mogłabym się z kimś ze szczecina zabrać na wystawe w sobote? Oczywiście dożycam się do paliwa.[/quote] Ja jadę niestety pociagiem w sobotę i zostaje tam do niedzieli. Quote
Martach1 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 kurcze szkoda bo ja niemoge zostać do niedzieli:-( jak zawsze cierpie na notoryczny brak czasu Quote
sylwiaskalska Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Ja jadę dzień przed bo połaczenia pociągi sa tragiczne jest jeden bezposredni ale jesteś w Sopocie o 10;40 a dla mnie to za późno. Quote
Asta Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Marta jeszcze zobaczę, może ktoś ze znajomych będzie miał miejsce w drogę powrotną ;) Quote
bonia Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 [quote name='Martach1']mAM PYTANKO. Wyszły problemy z dojazdem niestety. czy mogłabym się z kimś ze szczecina zabrać na wystawe w sobote? Oczywiście dożycam się do paliwa.[/quote] Martach ja jade w sobote Quote
Martach1 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 O to super bonia.:lol: Ratujesz mi życie:multi: Quote
Asta Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Marta, pamiętaj że my Cię zabieramy do Sopotu :lol: ale w drogę powrotną z tego co widzę wrócisz z bonią :) Quote
sylwiaskalska Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 U mnie w młodzieży jestem ja + [COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]Brabantczyk, pies, młodzieży - TATOSHA IT'S SVERANA[/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]Ide poszperać w necie jak on wyglada :) [/SIZE][/FONT][/COLOR] [FONT=Arial][/FONT] [URL="http://www.zkwp.pl/wyst06pl/sopot_wykaz.rtf"]http://www.zkwp.pl/wyst06pl/sopot_wykaz.rtf[/URL] Quote
Florka_xyz Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Ja w klasie jestem sam w jamnkiach długowłosych :) A u bokserkow pregowanych mam w klasie jeszcze 3/4 suki. Życze Wszystkim Wygranych :):):):):):) ! ! ! Quote
Asta Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Florka Tobie to dobrze :cool3: My may "tylko" 8 psów w klasie, nie licząc B.J...:mad: Ale cóż, na JH trzeba coś zdobyć :razz: Quote
Florka_xyz Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote name='Asta']Florka Tobie to dobrze :cool3: My may "tylko" 8 psów w klasie, nie licząc B.J...:mad: Ale cóż, na JH trzeba coś zdobyć :razz:[/quote] No no włsnie czeka jeszcze nas JH . . . :cool3: Ale nie wiem jeszce czy pojde ?? :roll: Quote
Asta Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 No to witaj w klubie dużych stawek :lol: Ale liczy się jakość, a nie ilość ;) Quote
góral Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Ważna informacja o wystawie w Sopocie [U][url]http://www.zkwp.pl/wyst06pl/sopot.html[/url][/U] Quote
Asta Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Nie wiem jak Wy, ale ja już nie mogę doczekać się wystawy :D Quote
paulinka13 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 to myslimy tak samo Astuniu!! a ja siedze w górach... ja chce juz do Sopotu!! :) Quote
Asta Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Radzę Ci ćwiczyc przed Sopotem "na sucho", jak na występie "przede mną" nawalisz mocno (według umowy) nie dostaniesz B.J, ale to najczarniejszy scenariusz Quote
paulinka13 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 na sucho tz?? jak na razie to w wolnych chilach teorie czytam:) mam nadzieje ze wszystko bedzie ok:] Quote
Asta Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Po prostu ćwicz, ale bez psa :lol: Przyda się trochę wyobraźni Quote
Paaati_93 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 To jest najlepsze... ja tak ćwiczyłam przed moim debiutem ;) Jo-Jo czy mogłabyś mi odpsiać na PW ! to ważne.. Quote
paulinka13 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 to pobiegam po halach z pocztówka podhalana:P:P ale cale szczescie ze mam ze soba ringówke:) Quote
Asta Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Masz ćwiczyć i bez dyskusji zbędnych mi tu bardzo proszę :evil_lol: Quote
Recommended Posts