Jump to content
Dogomania

Sopot CACIB 12-13.08.2006 r.

Recommended Posts

Posted

Ja mam takiego sędziego czyli szybko chyba wejdę na ring
[QUOTE]
[SIZE=1][COLOR=#005633][B]Piotr Król (PL)
[/B] Bichon Frise
[B]Brabantczyk (Small Brabant Griffon)
[/B] Chiński grzywacz (Chinese Crested Dog)
Coton de Tulear
Gryfoniki (Griffons)
Maltańczyk (Maltese)[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]

• Replies 765
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martach1']mAM PYTANKO. Wyszły problemy z dojazdem niestety. czy mogłabym się z kimś ze szczecina zabrać na wystawe w sobote? Oczywiście dożycam się do paliwa.[/quote]

Ja jadę niestety pociagiem w sobotę i zostaje tam do niedzieli.

Posted

[quote name='Martach1']mAM PYTANKO. Wyszły problemy z dojazdem niestety. czy mogłabym się z kimś ze szczecina zabrać na wystawe w sobote? Oczywiście dożycam się do paliwa.[/quote]
Martach ja jade w sobote

Posted

U mnie w młodzieży jestem ja + [COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]Brabantczyk, pies, młodzieży - TATOSHA IT'S SVERANA[/SIZE][/FONT][/COLOR]

[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]Ide poszperać w necie jak on wyglada :) [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial][/FONT]
[URL="http://www.zkwp.pl/wyst06pl/sopot_wykaz.rtf"]http://www.zkwp.pl/wyst06pl/sopot_wykaz.rtf[/URL]

Posted

[quote name='Asta']Florka Tobie to dobrze :cool3: My may "tylko" 8 psów w klasie, nie licząc B.J...:mad: Ale cóż, na JH trzeba coś zdobyć :razz:[/quote]

No no włsnie czeka jeszcze nas JH . . . :cool3: Ale nie wiem jeszce czy pojde ?? :roll:

Posted

Radzę Ci ćwiczyc przed Sopotem "na sucho", jak na występie "przede mną" nawalisz mocno (według umowy) nie dostaniesz B.J, ale to najczarniejszy scenariusz