ranias Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 Brakuje rozliczeń mari, bo wtedy wiadomo na czym stoimy Quote
ranias Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Zaglądam do Prezesunia z wyrazami szacunku.... Quote
ranias Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Jak my stoimy finansowo? Na początku maja trzeba pomyśleć o puszkach dla Marcelka. Z bazarku dla chłopaków będzie ok. 270zł. Jeżeli dołożyłabym 10zł, to miałby 48 puszek. Może wtedy deklaracje wystarczyłyby na pokrycie hotelowania Argusia. To takie moje głośne myślenie. Quote
funia Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 Jutro jade z Dziadulem do weta .Zauwazyłąm znaczne pogorszenie stanu siersci .Dzisiaj zawiozłam zdęcia do wetki .Wylada jej to na problem z tarczyca .Ogon zrobił się jak u szczura a siersc pod szyja wypada kępami .Skóra sucha z płatami jakby taki gruby łupiez .Ma miec pobrana krew na badania .Krew bedzie za dwa dni bo odsyłaja gdzies w POlske . Za to apetyt ma ogromny ,I duzo pije , WIększosc czasu przesypia albo siedzi na pupie DLatego myslałąm ze ten ogon taki odgnieciony .ALe chyba to nie to .No nic .Dam znac rano przed 9 jutro jedziemy . Moze by mu od razu porobic inne badania z krwi ?jak uwazacie ? Wiem ,ze to kolejne koszty ,,, Quote
ranias Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 Trzeba Marcelkowi porobić badania. Staruszek kochany. Pieniądze z bazarku będą, ja zasponsoruję mu puszki. Oby to nie było nic poważniejszego, no ale w takim wieku można się spodziewać niejednego. Quote
Aimez_moi Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 Trzeba zrobić wszystkie badania Funiu wszystkie profile.....musimy wiedzieć co się dzieje. Quote
Aimez_moi Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Nie ma żadnych wieści? Funiu..... co z Prezesem? Quote
AgusiaP Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Tez co jakiś czas zagladam, czy sa jakies wiadomości. Quote
Marinka Posted April 26, 2016 Author Posted April 26, 2016 Badania w Polskę idą, więc pewnie trochę to potrwa. Oby wszystko było w miarę dobrze.... Quote
funia Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 Wyniki wlasnie przyszły . Problem ktory wysunął sie na czołówkę to wątroba ... Jest z nią ewidentne problem . Potem pokaże wyniki bo rozmawiałam przez tel z wetka . Po wyniki musze pojechać na miejsce . TarcZyca niby Ok , ale wetka mowi ze jesli po kąpielach leczniczych skóra sie nie poprawi to mimo wszystko dostanie na stałe leki na nią . DZisiaj jadę z nim do psiego fryzjera gdzie koleżanka pozwoliła mi skorzystać z wanny i suszarki . Sama go tam wykąpie specjalnym szamponem . Te kąpiele bede musiała powtórzyć bo skóra jest w złym stanie . Sierść masakra . Stercząca , sztywna z łuskami . Quote
funia Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 Teraz wiem czemu tak stęka często .. Po prostu wątroba daje mu pewnie w kość . Podstawa to dieta . Koniec z animonda i innymi tłustymi rzeczami . On moze tylko karmy lecznicze typowo na wątrobę . Wzięłam mu trzy foremki 300 G od wetki sle to dla niego pikus . Za te trzy sztuki jest 30 zł do zapłaty . Trzeba ogarnąć na necie puszki ba wątrobę lub sucha. Hepatil czy cos w tym stylu . Biedaczysko Quote
funia Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 Sa tez chyba jakies tańsze z innych firm ale to juz wetka mi powie . I jeszcze na wątrobę leki musi przyjmować na stałe Quote
Aimez_moi Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 Funiu jakie leki ma Marcel wypisane na watrobe. A On chętnie je sucha karmę czy puszki wątrobowe trzeba kupić? Quote
ranias Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Zdjęcia Marcelka mam, to później poproszę Agusię,żeby wstawiła. Puszki dla Marcelka poleciały, skoro nie może takich jeść to może inne psiaki zjedzą. Quote
AgusiaP Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Sucha karma pewnie by wyszła taniej niż puszeczki. Nic czekamy co napisze funia. Renatko, jak cos to ślij maila. Quote
funia Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Oczywiscie ze dziadek woli puszki .Na watrobe to moze dzisiaj coś kupie bo nie mam jak pojechac do wetki .To drugi koniec miasta.Zadzwonie i pójde do apteki . Fryzjerka psia patrzac na jego skóre mówi ,ze jej to wyglada na zespół Cushinga .... Quote
ranias Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 Kochany Prezesunio, starutek poczciwy. Dostałam info od kuriera,że puszki doleciały. Jeżeli Marcelek musi mieć inne jedzonko, to zadysponuj funiu tymi puszkami, bo potrzeby zawsze są. Siedziałam trochę wczoraj w internecie, znalazłam przede wszystkim suchą karmę dla wątrobowców. Marcelek ząbków nie ma w komplecie,więc pewnie łatwiej by mu było jeść mokrą karmę, ale jaką? Może wetka coś podpowie. Funiu, daj znać Quote
Recommended Posts