Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Tak...:) tak...:) Muskulatura Pakerka tak sie poprawi, ze do budki nie wejdzie....:)

Toż to by była tragedia :( Marcelek tak kocha swoją budkę, że nie przytyje zanadto :)

Posted

Mama - kiciusiowa albo wisi na oknie, albo leży na parapecie. Jak otwierasz okno,żeby weszła zazwyczaj zeskakuje i ucieka. Zamykasz okno, wisi na framudze.Otwierasz okno, ucieka ..czasem wchodzi. Czasem myślę...albo ona, albo ja.Zawsze cholera wygrywa ona:evil_lol:

Posted

Kuchnia jeszcze nie jest skończona, ale podoba mi się w takim stanie.Z Kicią jest wesoło, tylko czasem jak zawisną na tych oknach w trójkę, a każdy w innym pokoju, to mam ochotę wszystkim nakopać....Bobiś wchodzi na ławkę i zagląda przez okno- całe szczęście,że jeszcze on się nie wspina.Maercelkowi też by pewnie podobało się takie zaglądanie, zwłaszcza do kuchni, gdzie przyrządza się posiłki dla sportowców ;) wysokokaloryczne :evil_lol:

Posted

ranias napisał(a):
Kuchnia jeszcze nie jest skończona, ale podoba mi się w takim stanie.Z Kicią jest wesoło, tylko czasem jak zawisną na tych oknach w trójkę, a każdy w innym pokoju, to mam ochotę wszystkim nakopać....Bobiś wchodzi na ławkę i zagląda przez okno- całe szczęście,że jeszcze on się nie wspina.Maercelkowi też by pewnie podobało się takie zaglądanie, zwłaszcza do kuchni, gdzie przyrządza się posiłki dla sportowców ;) wysokokaloryczne :evil_lol:

Raniasku, kuchnia cudo :)
Pewnie, że Marcelino chętnie by do niej zaglądał (czytaj: przesiadywał w niej)...trochę się rozmażyłam...wiecie o czym pomyślałam....

Posted

..... pomyślałam....wiem jednak, ze to mało realne...Marcyś do dość charakterny jegomość...równie charakterny jest u Raniaska w domu...chłopaki mogliby nie dojść do porozumienia...Cóż pomarzyć fajna rzecz...trudniej jednak opada się na ziemię ....