Aimez_moi Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Tak...:) tak...:) Muskulatura Pakerka tak sie poprawi, ze do budki nie wejdzie....:) Quote
Marinka Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Aimez_moi napisał(a):Tak...:) tak...:) Muskulatura Pakerka tak sie poprawi, ze do budki nie wejdzie....:) Toż to by była tragedia :( Marcelek tak kocha swoją budkę, że nie przytyje zanadto :) Quote
Iljova Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Mam nadzieję że nie powiększy swoich rozmiarów za bardzo :evil_lol: Quote
funia Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 doszła obroza Kiltix .Bardzo dziekuje Ranias!! Quote
Aimez_moi Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 No Grubasku.....:) ciekawe czy sie zmiescisz....... Quote
ranias Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 no właśnie, ciekawe czy mój chłopak szyję do obróżki wsadzi :razz: cioteczki , wysyłam Wam zdjęcie mojej kuchni , kolejny etap to chyba lato, bo wtedy stolarz obiecał nowe okno Uploaded with ImageShack.us Quote
Aimez_moi Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Slicznie....ladnie...pieknie...a gdzie lodowka? Quote
ranias Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 jest, tylko trudno zdjęcie zrobić bo kuchnia duża i nie wiadomo jak ja uchwycić w całości Uploaded with ImageShack.us na parapecie mama-kiciusiowa Quote
Aimez_moi Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 A jest.....:) blisko stlu i okna....super...super....:):) Mama kiciusiowa to chyba spi? Quote
ranias Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Mama - kiciusiowa albo wisi na oknie, albo leży na parapecie. Jak otwierasz okno,żeby weszła zazwyczaj zeskakuje i ucieka. Zamykasz okno, wisi na framudze.Otwierasz okno, ucieka ..czasem wchodzi. Czasem myślę...albo ona, albo ja.Zawsze cholera wygrywa ona:evil_lol: Quote
ranias Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Marcelku, słyszałes jak ta ciocia Aimez cię nazwała?:razz: Quote
Aimez_moi Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 ranias napisał(a):Marcelku, słyszałes jak ta ciocia Aimez cię nazwała?:razz: Jak? Puszysty Slodziak? Quote
Aimez_moi Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 A faktycznie.......Grubasny Slodziak.....:) To takie mile przeciez....:) Quote
ranias Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Marcelek mówi, że jest umięśniony nie grubaśny :razz: Quote
Iljova Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Ranias kuchnia obłędna :-) Z kicią masz wesoło :-) a Marcelek jak nie zwiększył swoich rozmiarów to się zmieści ;-) Quote
ranias Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Kuchnia jeszcze nie jest skończona, ale podoba mi się w takim stanie.Z Kicią jest wesoło, tylko czasem jak zawisną na tych oknach w trójkę, a każdy w innym pokoju, to mam ochotę wszystkim nakopać....Bobiś wchodzi na ławkę i zagląda przez okno- całe szczęście,że jeszcze on się nie wspina.Maercelkowi też by pewnie podobało się takie zaglądanie, zwłaszcza do kuchni, gdzie przyrządza się posiłki dla sportowców ;) wysokokaloryczne :evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Kurcze.......Tluscioszkowi fajnie by tam bylo........ Quote
Iljova Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Aimez_moi napisał(a):Kurcze.......Tluscioszkowi fajnie by tam bylo........ Idealnie by było ;-) Quote
Marinka Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 ranias napisał(a):Kuchnia jeszcze nie jest skończona, ale podoba mi się w takim stanie.Z Kicią jest wesoło, tylko czasem jak zawisną na tych oknach w trójkę, a każdy w innym pokoju, to mam ochotę wszystkim nakopać....Bobiś wchodzi na ławkę i zagląda przez okno- całe szczęście,że jeszcze on się nie wspina.Maercelkowi też by pewnie podobało się takie zaglądanie, zwłaszcza do kuchni, gdzie przyrządza się posiłki dla sportowców ;) wysokokaloryczne :evil_lol: Raniasku, kuchnia cudo :) Pewnie, że Marcelino chętnie by do niej zaglądał (czytaj: przesiadywał w niej)...trochę się rozmażyłam...wiecie o czym pomyślałam.... Quote
Marinka Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 ..... pomyślałam....wiem jednak, ze to mało realne...Marcyś do dość charakterny jegomość...równie charakterny jest u Raniaska w domu...chłopaki mogliby nie dojść do porozumienia...Cóż pomarzyć fajna rzecz...trudniej jednak opada się na ziemię .... Quote
ranias Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Marcelkowe łapki ściskam i pycholka cmokam:loveu: Quote
Recommended Posts