Iljova Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 A ja powiem tak: flaczki - pychota szpinak - niedobry najlepsze są rybki, warzywa i owoce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I to nie tylko ja tak sądzę taki jeden znajomy psiak też ! Jak zabrałam go jednego roku do Bydgoszczy to czuł się jak w raju kąpiele w Wiśle, a wogóle na początek chciał wypić Wisłę, tak się przyssał no całe mnóstwo rybek świeżo złowionych przez znajomego wędkarza. Ciekawe czy Arguś i Marcelek też chcieliby jeść takie rybki ? :-) Quote
mari23 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='ranias']Kurcze, a jednak jest coś czego nie lubię.To szpinak. Acha i jeszcze flaczki. Nawet Marcel mnie na to nie namówi...:cool3:[/QUOTE] dokładnie tak, jak ja! Quote
Aimez_moi Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Swieze rybki?.......Mysle, ze chlopaki dadza rade rybciom....... Quote
Marinka Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Widzę, że szpinaczek odpowiada tylko Aimez_moi...no cóż w mojej rodzinie też tak było...kiedy go przyrządzałam i jadłam reszta domowników z obrzydzeniem na twarzy opuszczała kuchnię. A dobrze przyrządzony jest na prawdę pyszny :) Quote
Iljova Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Powiem tak moja mamusią robiła szpinaki zawsze jadła go ona i moja siostra, mnie nikt nigdy nie przekonał i nie przekona do szpinaku :) Quote
mari23 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 [quote name='Marinka']Widzę, że szpinaczek odpowiada tylko Aimez_moi...no cóż w mojej rodzinie też tak było...kiedy go przyrządzałam i jadłam reszta domowników z obrzydzeniem na twarzy opuszczała kuchnię. A dobrze przyrządzony jest na prawdę pyszny :)[/QUOTE] może i pyszny, ale mnie to przypomina coś nie jadalnego, nie napiszę, co... ;) Quote
Marinka Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 [quote name='Kamila Proc']nie musisz pisac, mnie tak samo[/QUOTE] Trudno ... nie będę Was przekonywała :cool3: ... najwyżej będziecie słabe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kamila Proc Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 e, to bajki o tym napakowanym marynarzyku Quote
Aimez_moi Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Szpinak jest spoko.....ale obok mieska....... Marinka.....nikt nie pyta nawet o naszego lovelasa? Quote
Marinka Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 [quote name='Aimez_moi']Szpinak jest spoko.....ale obok mieska....... Marinka.....nikt nie pyta nawet o naszego lovelasa?[/QUOTE] Niestety panuje martwa cisza :( Quote
ranias Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Czy to znaczy,że niektórym- ja do nich też należę- szpinak kojarzy się z [SIZE="1"]kooooopą[/SIZE]:-o Quote
Marinka Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Jeśli macie mocne nerwy przeczytajcie, jakie gówno na Ziemia nosi: [URL]http://www.se.pl/wydarzenia/kronika-kryminalna/powiesiem-te-suki-bo-sie-puszczay_131424.html[/URL] Quote
ranias Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [quote name='Marinka']Jeśli macie mocne nerwy przeczytajcie, jakie gówno na Ziemia nosi: [URL]http://www.se.pl/wydarzenia/kronika-kryminalna/powiesiem-te-suki-bo-sie-puszczay_131424.html[/URL][/QUOTE] Ja tylko przeczytałam początek i myślę, że Twoje określenie jest delikatne. Nazwanie go gooo.... to i tak zbyt wiele.Wierzę,że spotka go coś złego, bo musi za to co zrobił. Quote
Iljova Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [quote name='mari23']może i pyszny, ale mnie to przypomina coś nie jadalnego, nie napiszę, co... ;)[/QUOTE] * [quote name='Kamila Proc']nie musisz pisac, mnie tak samo[/QUOTE] Chyba myślimy o tym samym... :-) * [quote name='Marinka']Trudno ... nie będę Was przekonywała :cool3: ... najwyżej będziecie słabe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Jakoś bez tego szpinaku nie brak mi siły wręcz przeciwnie mam jej dużo. ******************************** [quote name='Marinka']Jeśli macie mocne nerwy przeczytajcie, jakie gówno na Ziemia nosi: [URL]http://www.se.pl/wydarzenia/kronika-kryminalna/powiesiem-te-suki-bo-sie-puszczay_131424.html[/URL][/QUOTE] Nie mogłam tego przeczytać nie byłam w stanie. Ryczałam przy przeczytaniu tylko początku i musiałam przestać. Brak słów... :-( Quote
Kamila Proc Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 [quote name='Marinka']Jeśli macie mocne nerwy przeczytajcie, jakie gówno na Ziemia nosi: [URL]http://www.se.pl/wydarzenia/kronika-kryminalna/powiesiem-te-suki-bo-sie-puszczay_131424.html[/URL][/QUOTE] kurcze, ja nie powinnam czytac tego Quote
Marinka Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Najgorsze jest to, że znając podejście sędziów najprawdopodobniej dostaną wyrok w zawiasach :mad::mad::mad: Ja to ścierwo powolutku topiłabym w szambie...niech nasycą się smakiem zanim zdechną :p Quote
ranias Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 [quote name='Iljova']Arguś ? Szaleje ... :-)[/QUOTE] Dzisiaj chyba w śniegu.U mnie biało.... Quote
Recommended Posts