Marinka Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Aimez_moi :loveu: - 25 złotych AgusiaP :loveu: - 60 złotych Quote
bico Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 coś pustki u Argusia:( temat Szydłowca powoli przebrzmiewa, ludzie już nowe wątki pozakłdali...ja nigdy nie zrozumiem, jak można nie zakończyć jednej sprawy i brać się za następne:(:(:( tylko paru dogomaniaków najwierniejszych tu zagląda, no ale zawsze wychodzę z założenia, że więcej warte jest towarzystwo i pomoc wypróbowanych przyjaciół, niż tabun takich, co tylko z "kwiatka na kwiatek" skaczą i lezą tam gdzie akurat dobry wiatr wieje;) Marinko, czy u Agro, Marcela i Majora wszyscy którzy się zdeklarowali comiesięcznie lub jednorazowo płacą regularnie? Bo jeśli nie, albo nawet, gdy tylko jedna osoba "zalega", trzeba do niej pw napisać z prośbą o uregulowanie zaległości, bo z finansami kiepsko:( na co dokładnie uczulony jest Agro? Jakie leki musi brać? czy on nadal jest taki nieufny? może kłapnąć zębami ze strachu, gdy poczuje się osaczony? Muszę przygotować większy bazar na te 3 psy i zrobię to, tyko potrzebuję czasu.... Quote
Aimez_moi Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Bico Ty jestes niesamowita....:) Argus pokazujemy sie.. Quote
E-S Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='bico']coś pustki u Argusia:( temat Szydłowca powoli przebrzmiewa, ludzie już nowe wątki pozakłdali...ja nigdy nie zrozumiem, jak można nie zakończyć jednej sprawy i brać się za następne:(:(:( tylko paru dogomaniaków najwierniejszych tu zagląda, no ale zawsze wychodzę z założenia, że więcej warte jest towarzystwo i pomoc wypróbowanych przyjaciół, niż tabun takich, co tylko z "kwiatka na kwiatek" skaczą i lezą tam gdzie akurat dobry wiatr wieje;) Muszę przygotować większy bazar na te 3 psy i zrobię to, tyko potrzebuję czasu....[/QUOTE] Mam na bazarek piękny ortalionowy skafanderek z kapturkiem na yorka. Różowy. Miał iść na psy z Nowodworu ale jakoś nikt nie był zainteresowany, mogę go przekazać na bazarek i wysłać komuś foty, żeby wstawił. Do Argo pewnie sporo ludzi zagląda, tylko kurcze blade co tu pisać? Ja nie znoszę "hopać". Piszę tylko wtedy, kiedy mam coś do powiedzenia. Ewa Quote
IKA & SONIA Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='E-S'] Do Argo pewnie sporo ludzi zagląda, tylko kurcze blade co tu pisać? Ja nie znoszę "hopać". Piszę tylko wtedy, kiedy mam coś do powiedzenia. Ewa Święta prawda, ja codziennie zaglądam ... Quote
Aimez_moi Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 No ja tez... A ja sie hoopac nauczylam... Quote
E-S Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Aimez_moi']No ja tez... A ja sie hoopac nauczylam...[/QUOTE] Kurka a ja nie ;) Quote
Aimez_moi Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ale Kochana...... Wstyd sie przyznac..... no dobra przyznam sie: nic wiecej nie umiem. Quote
E-S Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Aimez_moi']Ale Kochana...... Wstyd sie przyznac..... no dobra przyznam sie: nic wiecej nie umiem.[/QUOTE] Popłakałam się ze śmiechu ... Wspaniała jesteś ! Ale żeby zbyt daleko nie odbiegać - Argo, chłopaku, mobilizuj się z tym domkiem, łapek nie memłaj, bierzemy się w garść piesek, wiosnę masz już we własnym domku spędzać. To rozkaz. Ewa Quote
E-S Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='AgusiaP']No to ja pohoopam z wami i z Argo[/QUOTE] Ja nie hopam bo nie umiem. I będę powtarzać to do znudzenia (przysłowiowy "urzyg" pewnie wytną). Bico, bierzesz ode mnie na bazarek ten nie użyty ani 1 razu różowy kombinezonik na yorka? Na utrzymanie Argo w hoteliku? Ewa Quote
bico Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='E-S'] Bico, bierzesz ode mnie na bazarek ten nie użyty ani 1 razu różowy kombinezonik na yorka? Na utrzymanie Argo w hoteliku? Ewa jasne, że biorę:) wyślij mi jego foto na [email protected] obfocę swoje fanty, pozmniejszam zdjęcia i zrobię bazarek:) Quote
bico Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Aimez_moi']Bico Ty jestes niesamowita....:) Argus pokazujemy sie..[/QUOTE] no niestety nie jestem niesamowita...zwyczajnie przeciętna jestem:( Quote
Aimez_moi Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ta. A ja znam juz pae osób, które sa innego zdania..:) Quote
Marinka Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='bico']jasne, że biorę:) wyślij mi jego foto na [email protected] obfocę swoje fanty, pozmniejszam zdjęcia i zrobię bazarek:) No proszę, jak Bico :loveu::loveu::loveu:za coś się zabierze, to przyspieszenie murowane...no ale na renomę trzeba sobie zapracować :lol::lol::lol:, a Bico :loveu::loveu::loveu: ją ma Quote
Aimez_moi Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Wlasnie o tym pisalam...... Oj Babo Babo - "zwyczajna jestem". Akurat! Quote
Marinka Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Wpływ z Bazarku - 52,68 złotych Bazarek jeszcze trwa Quote
bico Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 mam na mailu foto kubraczka dla psiaków od E-S. Kubraczek zostanie wystawiony na bazarku na pewno. Dzięki E-S:) Quote
Aimez_moi Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Super, super juz jakies pieniazki dla ARGO. Quote
AgusiaP Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Dziewczynki a ja wysłałam 29.01. moje deklarowane pieniążki na Argo . Jeszcze nie doszły? Quote
Marinka Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Marinkaa napisał(a):Aimez_moi :loveu: - 25 złotych AgusiaP :loveu: - 60 złotych AgusiaP napisał(a):Dziewczynki a ja wysłałam 29.01. moje deklarowane pieniążki na Argo . Jeszcze nie doszły? Jak widzisz dotarło już dawno:lol: - tylko Ika :loveu: przeoczyła wpływ - tak bywa - następnym razem prześlę Ice na pw Poprawka: W 1 poście jest wpłata wpisana :lol::lol::lol: Quote
E-S Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Będzie link do bazarki I hope? Argo, domu szukaj chłopaku, nie obijaj się ! Ewa Quote
Recommended Posts