Jump to content
Dogomania

Argo z Szydłowca - na DT u Murki - potrzebne wsparcie na opłaty i szukanie domu

Recommended Posts

Posted

coś pustki u Argusia:( temat Szydłowca powoli przebrzmiewa, ludzie już nowe wątki pozakłdali...ja nigdy nie zrozumiem, jak można nie zakończyć jednej sprawy i brać się za następne:(:(:(
tylko paru dogomaniaków najwierniejszych tu zagląda, no ale zawsze wychodzę z założenia, że więcej warte jest towarzystwo i pomoc wypróbowanych przyjaciół, niż tabun takich, co tylko z "kwiatka na kwiatek" skaczą i lezą tam gdzie akurat dobry wiatr wieje;)

Marinko, czy u Agro, Marcela i Majora wszyscy którzy się zdeklarowali comiesięcznie lub jednorazowo płacą regularnie? Bo jeśli nie, albo nawet, gdy tylko jedna osoba "zalega", trzeba do niej pw napisać z prośbą o uregulowanie zaległości, bo z finansami kiepsko:(

na co dokładnie uczulony jest Agro? Jakie leki musi brać?

czy on nadal jest taki nieufny? może kłapnąć zębami ze strachu, gdy poczuje się osaczony?

Muszę przygotować większy bazar na te 3 psy i zrobię to, tyko potrzebuję czasu....

Posted

[quote name='bico']coś pustki u Argusia:( temat Szydłowca powoli przebrzmiewa, ludzie już nowe wątki pozakłdali...ja nigdy nie zrozumiem, jak można nie zakończyć jednej sprawy i brać się za następne:(:(:(
tylko paru dogomaniaków najwierniejszych tu zagląda, no ale zawsze wychodzę z założenia, że więcej warte jest towarzystwo i pomoc wypróbowanych przyjaciół, niż tabun takich, co tylko z "kwiatka na kwiatek" skaczą i lezą tam gdzie akurat dobry wiatr wieje;)
Muszę przygotować większy bazar na te 3 psy i zrobię to, tyko potrzebuję czasu....[/QUOTE]

Mam na bazarek piękny ortalionowy skafanderek z kapturkiem na yorka. Różowy. Miał iść na psy z Nowodworu ale jakoś nikt nie był zainteresowany, mogę go przekazać na bazarek i wysłać komuś foty, żeby wstawił.

Do Argo pewnie sporo ludzi zagląda, tylko kurcze blade co tu pisać? Ja nie znoszę "hopać". Piszę tylko wtedy, kiedy mam coś do powiedzenia.
Ewa

Posted

[quote name='E-S']

Do Argo pewnie sporo ludzi zagląda, tylko kurcze blade co tu pisać? Ja nie znoszę "hopać". Piszę tylko wtedy, kiedy mam coś do powiedzenia.
Ewa
Święta prawda, ja codziennie zaglądam ...

Posted

[quote name='Aimez_moi']Ale Kochana......
Wstyd sie przyznac..... no dobra przyznam sie: nic wiecej nie umiem.[/QUOTE]
Popłakałam się ze śmiechu ...
Wspaniała jesteś !
Ale żeby zbyt daleko nie odbiegać - Argo, chłopaku, mobilizuj się z tym domkiem, łapek nie memłaj, bierzemy się w garść piesek, wiosnę masz już we własnym domku spędzać. To rozkaz.
Ewa

Posted

[quote name='AgusiaP']No to ja pohoopam z wami i z Argo[/QUOTE]
Ja nie hopam bo nie umiem.
I będę powtarzać to do znudzenia (przysłowiowy "urzyg" pewnie wytną).
Bico, bierzesz ode mnie na bazarek ten nie użyty ani 1 razu różowy kombinezonik na yorka? Na utrzymanie Argo w hoteliku?
Ewa

Posted

[quote name='E-S']
Bico, bierzesz ode mnie na bazarek ten nie użyty ani 1 razu różowy kombinezonik na yorka? Na utrzymanie Argo w hoteliku?
Ewa

jasne, że biorę:) wyślij mi jego foto na [email protected]

obfocę swoje fanty, pozmniejszam zdjęcia i zrobię bazarek:)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Bico Ty jestes niesamowita....:)
Argus pokazujemy sie..[/QUOTE]

no niestety nie jestem niesamowita...zwyczajnie przeciętna jestem:(

Posted

[quote name='bico']jasne, że biorę:) wyślij mi jego foto na [email protected]

obfocę swoje fanty, pozmniejszam zdjęcia i zrobię bazarek:)

No proszę, jak Bico :loveu::loveu::loveu:za coś się zabierze, to przyspieszenie murowane...no ale na renomę trzeba sobie zapracować :lol::lol::lol:, a Bico :loveu::loveu::loveu: ją ma

Posted

Marinkaa napisał(a):
Aimez_moi :loveu: - 25 złotych
AgusiaP :loveu: - 60 złotych

AgusiaP napisał(a):
Dziewczynki a ja wysłałam 29.01. moje deklarowane pieniążki na Argo . Jeszcze nie doszły?

Jak widzisz dotarło już dawno:lol: - tylko Ika :loveu: przeoczyła wpływ - tak bywa - następnym razem prześlę Ice na pw

Poprawka: W 1 poście jest wpłata wpisana :lol::lol::lol: