Marinka Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [quote name='ranias']Piesiu, nie choruj nam....:-([/QUOTE] Argo dostał leki, jeśli do jutra nie zadziałają będziemy robić badania Quote
Marinka Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [quote name='Aimez_moi']o kurcze.....:([/QUOTE] ...tydzień po kastracji...skąd ta gorączka, brak apetytu i niechęć do spacerów?...Bardzo się martwię :(:(:( Quote
ranias Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [quote name='Marinka']...tydzień po kastracji...skąd ta gorączka, brak apetytu i niechęć do spacerów?...Bardzo się martwię :(:(:([/QUOTE] Może coś się przyplątało, jakieś powikłania...Oby nic groźnego... Quote
Aimez_moi Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Miejmy nadzieje, ze jutro juz bedzie lepiej...... Quote
funia Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Boje sie pisać ....Więc tfu ,tfu ,tfu bo czasmi po nagłym polepszeniu robi sie jeszce gorzej ...., Wiec Argo o 19 sam podszedł i zjadł cała mmiskke kolacji ,napił sie i prosił o wyjscie .Pobiegał a włsciwie pochodził ,podsikał i .......machał cały czas do mnie ogonkiem .Kochana psina tylko w oczach taki bidny ....Do jutra oby przyniosło dla Argunia poprawe . Quote
ranias Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [quote name='funia']Boje sie pisać ....Więc tfu ,tfu ,tfu bo czasmi po nagłym polepszeniu robi sie jeszce gorzej ...., Wiec Argo o 19 sam podszedł i zjadł cała mmiskke kolacji ,napił sie i prosił o wyjscie .Pobiegał a włsciwie pochodził ,podsikał i .......machał cały czas do mnie ogonkiem .Kochana psina tylko w oczach taki bidny ....Do jutra oby przyniosło dla Argunia poprawe .[/QUOTE] Będziemy mocno trzymać za piesia kciuki.... Quote
Marinka Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [quote name='funia']Boje sie pisać ....Więc tfu ,tfu ,tfu bo czasmi po nagłym polepszeniu robi sie jeszce gorzej ...., Wiec Argo o 19 sam podszedł i zjadł cała mmiskke kolacji ,napił sie i prosił o wyjscie .Pobiegał a włsciwie pochodził ,podsikał i .......machał cały czas do mnie ogonkiem .Kochana psina tylko w oczach taki bidny ....Do jutra oby przyniosło dla Argunia poprawe .[/QUOTE] Nie wiem co napisać...tyle już napisałam i skasowałam, bo wszystko brzmiało tak głupio... Quote
piove Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 wracaj do zdrowia, machaj dalej ogonkiem swym kruszynko! Quote
AgusiaP Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Arguniu wracaj do zdrówka, ale się wystraszyłam. Mam nadzieję, że jutro będzie już znacznie lepiej Quote
Iljova Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Argusiu mam nadzieję że dzisiaj już będzie poprawa i z każda chwilą coraz lepiej. Nadal trzymam kciuki! Quote
Szarotka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Czytalam na f.b. ze jest chory............ Quote
Iljova Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Czy coś już wiadomo co z Argusiem? Zaczynam się martwić Quote
Aimez_moi Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 [quote name='funia']Wieczorem napisze wiecej . jest lepiej[/QUOTE] O Boziu.......aby tylko tak zostalo.......:) Quote
Marinka Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Przeciwko nowej Ustawie O Ochronie Zwierząt. [URL]http://www.wiadomosci24.pl/artykul/protest_przeciwko_nowej_ustawie_o_ochronie_zwierzat_169092.html[/URL] Quote
Iljova Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Aż mi ulżyło! I niech jest całkiem dobrze i tak zostanie. Quote
funia Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Argo ma sie dobrze ,ale jego worek jest zbyt twardy nadal.....Dzwonił wet i podjał decyzje ,ze jednak jutro zrobi mu wyciecie tej ziarniny jak okreslił a moze i tkanki ,która mogła zrosty tworzyc . Nie ma co czekac bo boi się ,zeby sie to nie pogłębiło .Nie ma gwarancji ,ze leki to rozgonia .Jak tak to dobrze a jak nie to po kilku dniach minie działanie leków i moze byc nie wesoło . Jutro o 9 kolejny zabieg ......Powiedział mi ze narkoza bedzie płytka .....Zabieg krótki i nieskomplikowany ...Znowu mam stresa. Quote
Recommended Posts