_Goldenek2 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [INDENT]Pomóżcie starej chorej Bezie kupując wirtualną gwiadkę [URL="http://www.dogomania.pl/threads/1987...3#post15998923"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1987...3#post15998923[/COLOR][/URL] [/INDENT] Quote
Aimez_moi Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Argo....... co tam chlopaczku u Ciebie? Quote
mari23 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 [quote name='_Goldenek2'] [INDENT]Pomóżcie starej chorej Bezie kupując wirtualną gwiadkę [URL="http://www.dogomania.pl/threads/1987...3#post15998923"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1987...3#post15998923[/COLOR][/URL] [/INDENT][/QUOTE] chciałam pomóc, ale link mi nie działa... Marinko, własnie robię przelew na brakujące 133zł do stycznia! ;) Quote
Marinka Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 [quote name='mari23'] Marinko, własnie robię przelew na brakujące 133zł do stycznia! ;)[/QUOTE] Super, będzie zapłacone już za styczeń :) Dziękuję kochana :):):) Quote
Marinka Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Marcel i Argo mają już za styczeń opłacony hotelik. Poszły również pieniążki na szczepienia p/wściekliźnie :smile: Quote
AgusiaP Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 A czy moje pieniązki za grudzień już doszły? I nie ma na pierwszej stronie mojej wpłaty w listopadzie Quote
Marinka Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 [quote name='AgusiaP']A czy moje pieniązki za grudzień już doszły? I nie ma na pierwszej stronie mojej wpłaty w listopadzie[/QUOTE] Agusia za grudzień jest Twoja wpłata na 1 -ej stronie... [COLOR=Red][B][COLOR=Black][U]Grudzień: [/U][/COLOR][/B][/COLOR][B]Mariusz P[/B][B] -[/B] [COLOR=Red][B]10 złotych - [/B][/COLOR] - deklaracja comiesięczna[COLOR=Red] [/COLOR] [B]Ewa F.-Ch[/B] - [COLOR=Red][B]50 złotych[/B][/COLOR] [B]Kasia S - [COLOR=Red]30 złotych[/COLOR][/B] - deklaracja comiesięczna [B]dorota1[/B] - [COLOR=Red][B]10 złotych[/B][/COLOR] - deklaracja comiesięczna [B]AAGATAAB[/B] - [COLOR=Red][B]20 złotych[/B][/COLOR] [B]Beta i Czata[/B] - [COLOR=Red][B]100 złotych[/B][/COLOR] [B]SHANIA - [/B] [COLOR=Red][B]20 złotych[/B][/COLOR] [B]CajusJB[/B] - [COLOR=Red][B]40 złotych[/B][/COLOR] XI,XII [B]Marta Anna M. - [COLOR=Red]50 złotych[/COLOR][/B] - deklaracja comiesięczna [B]MOCA35[/B] -[COLOR=Red][B] 50 złotych[/B][/COLOR] [B]KMURDZ[/B] - [COLOR=Red][B]80 złotych[/B][/COLOR] Argo i Marcel za 4 mies. [B]Kakadu - [COLOR=Red]10 złotych[/COLOR][/B] z bazarku / toczek [U][B]AgusiaP[/B] - [COLOR=Red][B]60 złotych[/B][/COLOR][/U]:loveu: [B]Aleksandra G[/B] fb, [B]przez PayPal - [COLOR=Red]75 złotych[/COLOR][/B] [B]ranias[/B] - [COLOR=Red][B]40 złotych[/B][/COLOR] - deklaracja comiesięczna [B]grzenka[/B] - [COLOR=Red][B]10 złotych[/B][/COLOR] - deklaracja comiesięczna [B]Ladymonia0610 - [COLOR=Red]12 złotych[/COLOR][/B] - deklaracja comiesięczna [B]Ika &Sonia [/B]- [COLOR=Red][B]20 złotych[/B][/COLOR] - deklaracja comiesięczna [B]Katarzyna W. fb [/B]- [COLOR=Red][B]30 złotych[/B][/COLOR] - deklaracja comiesięczna [B]zachary [/B]- [COLOR=Red][B]40 złoty[/B][B]ch[/B][/COLOR] - deklaracja comiesięczna [B]Marek M.[/B] -[COLOR=Red][B] 40 złotych[/B][/COLOR] - deklaracja comiesięczna [B]AIMEZ_MOI[/B] - [COLOR=Red][B]50 złotych [/B][/COLOR]- deklaracja comiesięczna [B]Kasia S.[/B] [B]fb[/B] - [COLOR=Red][B]60 złotych[/B][/COLOR] - deklaracja comiesięczna [B]Agnieszka N. fb[/B] - [B][COLOR=Red]60 złotych[/COLOR][/B] [B]Jakub Ł fb - [COLOR=red]50 złotych[/COLOR][/B] [B]TOŚKA - Poznań - [COLOR=red]100 złotych [/COLOR][/B]- deklaracja comiesięczna [B]Marinka[/B] - [COLOR=red][B]15 złotych[/B][/COLOR] (bazarek ranias) [B]Marinka - [COLOR=red]40 złotych[/COLOR][/B] - deklaracja comiesięczna [B]Wojtuś[/B] - [COLOR=red][B]20 złotych[/B][/COLOR] dekl. XI,XII - deklaracja comiesięczna [B]Małgorzata Adrianna O.[/B] - [COLOR=red][B]200 złotych[/B][/COLOR] [B]Bazarek " Perfumy w wersji mini"[/B] - [COLOR=red][B]125 złotych[/B][/COLOR] [COLOR=black][B]Bazarek "Lego - insektoidy" - [COLOR=red]44 złote[/COLOR][/B][/COLOR] [I][B]AgusiaP[/B][/I] [I][B] bazarek (dla Argo?)[/B][/I] - [COLOR=red][I][B]22,40 złotych[/B][/I][/COLOR] 17.12. [I][B]Leyla[/B][/I] - [COLOR=red][I][B]50 złotych[/B][/I][/COLOR] - deklaracja comiesięczna [I][B]Kamila Karolina K. z Szydłowca [/B][/I] - [COLOR=red][I][B]10 złotych[/B][/I][/COLOR] (22.12.) - deklaracja comiesięczna [I][B]Szarotka[/B][/I] - [COLOR=red][I][B]10 złotych [/B][/I][/COLOR] (22.12.) [I][B]MARUDA666 -[/B][/I] [COLOR=red][I][B]10 złotych [/B][/I][/COLOR](23.12.) - deklaracja comiesięczna [I][B]Agata S. ze Skierniewic -[/B][/I] [COLOR=red][I][B]20 złotych[/B][/I][/COLOR] (23.12.) [I][B][COLOR=red]Funia opłaciła 50 złotych swojej comiesięcznej deklaracji[/COLOR][/B][/I] a co do wpłaty w listopadzie to zaraz sprawdzę dane, które mam (może nie wpisałam?)...w każdym bądź razie poproszę Mari23 o pomoc. A może wpłacałaś na konto FFA? - czyli poprzednie konto? Quote
AgusiaP Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 [quote name='Marinka']Agusia za grudzień jest Twoja wpłata na 1 -ej stronie... [COLOR=Red][B][COLOR=Black][U]Grudzień: [/U][/COLOR][/B][/COLOR][B]Mariusz P[/B][B] -[/B] [COLOR=Red][B]10 złotych - [/B][/COLOR] - deklaracja comiesięczna[COLOR=Red] [/COLOR] [B]Ewa F.-Ch[/B] - [COLOR=Red][B]50 złotych[/B][/COLOR] [B]Kasia S - [COLOR=Red]30 złotych[/COLOR][/B] - deklaracja comiesięczna [B]dorota1[/B] - [COLOR=Red][B]10 złotych[/B][/COLOR] - deklaracja comiesięczna [B]AAGATAAB[/B] - [COLOR=Red][B]20 złotych[/B][/COLOR] [B]Beta i Czata[/B] - [COLOR=Red][B]100 złotych[/B][/COLOR] [B]SHANIA - [/B] [COLOR=Red][B]20 złotych[/B][/COLOR] [B]CajusJB[/B] - [COLOR=Red][B]40 złotych[/B][/COLOR] XI,XII [B]Marta Anna M. - [COLOR=Red]50 złotych[/COLOR][/B] - deklaracja comiesięczna [B]MOCA35[/B] -[COLOR=Red][B] 50 złotych[/B][/COLOR] [B]KMURDZ[/B] - [COLOR=Red][B]80 złotych[/B][/COLOR] Argo i Marcel za 4 mies. [B]Kakadu - [COLOR=Red]10 złotych[/COLOR][/B] z bazarku / toczek [U][B]AgusiaP[/B] - [COLOR=Red][B]60 złotych[/B][/COLOR][/U]:loveu: [B]Aleksandra G[/B] fb, [B]przez PayPal - [COLOR=Red]75 złotych[/COLOR][/B] [B]ranias[/B] - [COLOR=Red][B]40 złotych[/B][/COLOR] - deklaracja comiesięczna [B]grzenka[/B] - [COLOR=Red][B]10 złotych[/B][/COLOR] - deklaracja comiesięczna [B]Ladymonia0610 - [COLOR=Red]12 złotych[/COLOR][/B] - deklaracja comiesięczna [B]Ika &Sonia [/B]- [COLOR=Red][B]20 złotych[/B][/COLOR] - deklaracja comiesięczna [B]Katarzyna W. fb [/B]- [COLOR=Red][B]30 złotych[/B][/COLOR] - deklaracja comiesięczna [B]zachary [/B]- [COLOR=Red][B]40 złoty[/B][B]ch[/B][/COLOR] - deklaracja comiesięczna [B]Marek M.[/B] -[COLOR=Red][B] 40 złotych[/B][/COLOR] - deklaracja comiesięczna [B]AIMEZ_MOI[/B] - [COLOR=Red][B]50 złotych [/B][/COLOR]- deklaracja comiesięczna [B]Kasia S.[/B] [B]fb[/B] - [COLOR=Red][B]60 złotych[/B][/COLOR] - deklaracja comiesięczna [B]Agnieszka N. fb[/B] - [B][COLOR=Red]60 złotych[/COLOR][/B] [B]Jakub Ł fb - [COLOR=red]50 złotych[/COLOR][/B] [B]TOŚKA - Poznań - [COLOR=red]100 złotych [/COLOR][/B]- deklaracja comiesięczna [B]Marinka[/B] - [COLOR=red][B]15 złotych[/B][/COLOR] (bazarek ranias) [B]Marinka - [COLOR=red]40 złotych[/COLOR][/B] - deklaracja comiesięczna [B]Wojtuś[/B] - [COLOR=red][B]20 złotych[/B][/COLOR] dekl. XI,XII - deklaracja comiesięczna [B]Małgorzata Adrianna O.[/B] - [COLOR=red][B]200 złotych[/B][/COLOR] [B]Bazarek " Perfumy w wersji mini"[/B] - [COLOR=red][B]125 złotych[/B][/COLOR] [COLOR=black][B]Bazarek "Lego - insektoidy" - [COLOR=red]44 złote[/COLOR][/B][/COLOR] [I][B]AgusiaP[/B][/I] [I][B] bazarek (dla Argo?)[/B][/I] - [COLOR=red][I][B]22,40 złotych[/B][/I][/COLOR] 17.12. [I][B]Leyla[/B][/I] - [COLOR=red][I][B]50 złotych[/B][/I][/COLOR] - deklaracja comiesięczna [I][B]Kamila Karolina K. z Szydłowca [/B][/I] - [COLOR=red][I][B]10 złotych[/B][/I][/COLOR] (22.12.) - deklaracja comiesięczna [I][B]Szarotka[/B][/I] - [COLOR=red][I][B]10 złotych [/B][/I][/COLOR] (22.12.) [I][B]MARUDA666 -[/B][/I] [COLOR=red][I][B]10 złotych [/B][/I][/COLOR](23.12.) - deklaracja comiesięczna [I][B]Agata S. ze Skierniewic -[/B][/I] [COLOR=red][I][B]20 złotych[/B][/I][/COLOR] (23.12.) [I][B][COLOR=red]Funia opłaciła 50 złotych swojej comiesięcznej deklaracji[/COLOR][/B][/I] a co do wpłaty w listopadzie to zaraz sprawdzę dane, które mam (może nie wpisałam?)...w każdym bądź razie poproszę Mari23 o pomoc. A może wpłacałaś na konto FFA? - czyli poprzednie konto?[/QUOTE] Sorki chyba jestem ślepa :lol: Właśnie sprawdziłam pieniążki za listopad wpłaciłam na to samo konto co za grudzień ;) Quote
Marinka Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 [quote name='AgusiaP']Sorki chyba jestem ślepa :lol: Właśnie sprawdziłam pieniążki za listopad wpłaciłam na to samo konto co za grudzień ;)[/QUOTE] W takim razie zabieram się za sprawdzanie swoich danych :) Quote
AgusiaP Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 [quote name='mari23']a ja podam najnowsze wpłaty: 60,-zł dn.1.12. AGUSIAP :loveu: 75,- od Aleksandry G. wpłaciła Anna Agnieszka B. :loveu: 40,- ranias za grudzień:loveu: 10,- dn.2.12. grzenka:loveu: Razem 185 złotych :cool3:[/QUOTE] Jest ;) to moja wpłata za listopad. Pieniążki wysłałm 29.11.10 więc zaksięgowałyście na grudzień. A za grudzień wysłałam 23.12.10. Moze te pieniążki jeszcze nie doszły Quote
Marinka Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 [quote name='AgusiaP']Jest ;) to moja wpłata za listopad. Pieniążki wysłałm 29.11.10 więc zaksięgowałyście na grudzień. A za grudzień wysłałam 23.12.10. Moze te pieniążki jeszcze nie doszły[/QUOTE] Ale i tak muszę to uporządkować :) Mari23 była dziś w banku, to zapewne wzięła wyciągi i wieczorem poda wpłaty :) Quote
Aimez_moi Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Argo nieswiadomy z tego co szykuja Cioteczki pewnie sie ugania za Panienkami......:):) Quote
Marinka Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Uwaga, ten film jest bardzo drastyczny:( [video=facebook;1602918911342]http://www.facebook.com/video/video.php?v=1602918911342&oid=126920476166&comments#!/video/video.php?v=1602918911342&oid=126920476166&comments[/video] Quote
ranias Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Nasz piesio coś ostatnio zajęty, nic nam nie odpowiada..... Quote
Aimez_moi Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 [quote name='ranias']Nasz piesio coś ostatnio zajęty, nic nam nie odpowiada.....[/QUOTE] Wykorzystuje ostatnie dni ....... w pelnym rynsztunku......:) Quote
ranias Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='Aimez_moi']Wykorzystuje ostatnie dni ....... w pelnym rynsztunku......:)[/QUOTE] Właśnie, pewnie Marcelek się wygadał, bo on przecież wróżka i wszystko wie...;) Quote
Aimez_moi Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 E... moze nie..... Argo pewnie nieswiadomy....... Quote
Recommended Posts