Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kamila Proc']jest na pewno ciezko, do tego sie czlowiek nigdy nie przyzwyczai[/QUOTE]

tak..i niebo dzisiaj też płacze...ponuro.....

Posted

[quote name='ranias']Mari musi być dzielna, bo tam całe stado Jej potrzebuje...[/QUOTE]

staram się, choć skutek marny :(

[quote name='Kamila Proc']jest na pewno ciezko, do tego sie czlowiek nigdy nie przyzwyczai[/QUOTE]

oj, to prawda, nie przyzwyczai się człowiek i nie oswoi sie z myślą, że "staruszki mogą się posypać", jak powiedziała do mnie wetka - i przewidziała chyba :( dzisiaj od rana źle jest z Biedusiem :(

podam wplaty, zanim znów się posypię ja sama ....

50,- Marta Anna M. z Celestynowa dla Argo(30.04.)
10,- Dorota1 dla ARGO (05.05.)
40,- ranias (05.05.)
40,- Marek M. (05.05.)
50,- Aimez_Moi (05.05.)
10,- grzenka (06.05.)
40,- zachary (06.05.)
30,- MariuszPP - Argo za IV,V,VI (07.05.)
50,- mtf zalesie (12.05.)

Posted

Mam już maila :)
Dziś robię bazarek :)
Myślę, że zostawimy Tiarunię
[*], bo choć sunieczka biega już po zielonych łąkach....to pozostał dług u weta. Choć trochę pomożemy go spłacić

Posted

[quote name='mari23']staram się, choć skutek marny :(

oj, to prawda, nie przyzwyczai się człowiek i nie oswoi sie z myślą, że "staruszki mogą się posypać", jak powiedziała do mnie wetka - i przewidziała chyba :( dzisiaj od rana źle jest z Biedusiem :(

podam wplaty, zanim znów się posypię ja sama ....

50,- Marta Anna M. z Celestynowa dla Argo(30.04.)
10,- Dorota1 dla ARGO (05.05.)
40,- ranias (05.05.)
40,- Marek M. (05.05.)
50,- Aimez_Moi (05.05.)
10,- grzenka (06.05.)
40,- zachary (06.05.)
30,- MariuszPP - Argo za IV,V,VI (07.05.)
50,- mtf zalesie (12.05.)[/QUOTE]

co z tym Biedusiem?

Posted

[quote name='Marinka']Mam już maila :)
Dziś robię bazarek :)
Myślę, że zostawimy Tiarunię
[*], bo choć sunieczka biega już po zielonych łąkach....to pozostał dług u weta. Choć trochę pomożemy go spłacić[/QUOTE]

jak najbardziej....

Posted

Bazarek prawie gotowy, prawie bo ImageShack odmówił mi posłuszeństwa....mam nadzieję, że niebawem wstawię zdjęcia:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/253049-XiX-edycja-dla-5-ogonk%C3%B3w-SMAK-ZAPACH-i-CO%C5%9A-JESZCZE-%29-27-05-g-20-30?p=22137539#post22137539"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/253049-XiX-edycja-dla-5-ogonk%C3%B3w-SMAK-ZAPACH-i-CO%C5%9A-JESZCZE-%29-27-05-g-20-30?p=22137539#post22137539[/URL]

Posted

Bazarek prawie gotowy, prawie bo ImageShack odmówił mi posłuszeństwa....mam nadzieję, że niebawem wstawię zdjęcia:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/253049-XiX-edycja-dla-5-ogonków-SMAK-ZAPACH-i-COŚ-JESZCZE-)-27-05-g-20-30?p=22137539#post22137539[/URL]

Posted

Z Biedusiem nie jest dobrze....a ja się tak dzisiaj przestraszyłam, Brodzio nie wybiegł mnie przywitać, jak wróciłam z pracy...myślałam,że coś się stało, a tu Brodzio zwyczajnie się zdrzemnął...:lol:

Posted

[quote name='ranias']Z Biedusiem nie jest dobrze....a ja się tak dzisiaj przestraszyłam, Brodzio nie wybiegł mnie przywitać, jak wróciłam z pracy...myślałam,że coś się stało, a tu Brodzio zwyczajnie się zdrzemnął...:lol:[/QUOTE]

Kochana......:) TY nie wymagaj od Niego za duzo.....cieplo sie zrobilo ....ma chlopak tyle na glowie. Cale gospodarstwo ogarnac i jeszcze bronic.