Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ranias']w Anglii to chyba dzień jak każdy inny...[/QUOTE]
Tu prawie kazda klinika weterynaryjna pracuje 24 godziny na dobe przez siedem dni non stop........

Posted

[quote name='Aimez_moi']Tu prawie kazda klinika weterynaryjna pracuje 24 godziny na dobe przez siedem dni non stop........[/QUOTE]

i tak być powinno.....

Posted

[quote name='Kamila Proc']ale ceny tez sa pewnie odpowiednie[/QUOTE]
Zobaczymy......wizyta kosztuje 30 funtow......sama jestem ciekawa co wchodzi w zakres takiej wizyty. W tamtym roku za szczepienie na slimaki zaplacilam 20 funtow. A wscieklizne tutaj szczepia raz na trzy lata.......koszt 35 funtow.

Posted

Nie wiem jak to się ma do zarobków w Anglii...U nas leczenie zwierzaków jest drogie, za ostatnie leczenie Ciaposława zapłaciłam ponad 400zł- antybiotyki w zastrzykach plus osłonowe, witaminy....

Posted

Nie wiem czy duzo.......ja mam tak okolo 300-320 funtow tygodniowo...... zalezy od godzin. Ale sa ktorzy zarabiaja naprawde sporo......mam znajomego na budowie ktory bierze okolo 700 funtow na tydzien. Jest co prawda Project Menager ale zawsze.......

Posted

[quote name='mari23']dotarło 620 złotych od ranias z bazarku ratunkowego, a do funi poszło 700 złotych na kwietniowe koszty chłopaków naszych[/QUOTE]

Jesteśmy więc na plusie po opłaceniu kwietnia:

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD][COLOR=#FF0000]Saldo:[/COLOR][/TD]
[TD][COLOR=#000000]
[/COLOR][/TD]
[TD][B][COLOR=#FF0000]270,00 zł[/COLOR][/B][/TD]
[/TR]
[/TABLE]