Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='Marinka']Kochane :) nie wiem czy zauważyłyście....ale wyszłyśmy z długów :multi::multi::multi:[/QUOTE]

Jednak popełniłam błąd w rozliczeniach :oops: (za co najmocniej przepraszam- odtwarzanie po awarii komputera jakoś dziwnie mi poszło) i trochę nam jeszcze brakuje. Mam nadzieję, że za pomocą poprzedniego i obecnego bazarku nadrobimy brakującą sumę.

Argo i Marcel mają na koncie obecnie 460,00 zł. A błąd wziął się stąd, że w ostatnim rozliczeniu dodałam wpłaty do złego formularza, który nie uwzględniał wydatku w postaci opłaty za hotel za II 2014 w wys. 680,00zł

Brakuje nam zatem 250,00zł :(
Jakieś 140,00 będzie z bazarku dla 5 ogonków i na chwilę obecną z bazarku ratunkowego jest 378,00zł = 518,00zł

Będziemy zatem na plusie 268 złotych

Edited by Marinka
Posted

[quote name='Aimez_moi']Jakos to bedzie.....przyzwyczajone jestesmy do dlugow....[/QUOTE]

Niby poinnyśmy być przyzwyczajone...ale mam, w stosunku do siebie niesmak....od początku wydawało mi się dziwne, że z 240,00zł na minusie nagle zrobiło się 990,00 na plusie....ale nie sprawdziłam....dopiero wczoraj w nocy wróciłam do tematu i znalazłam błąd...

Aimez i ranias, dziękuję ślicznie za prezencik :)
Cilit, troszkę zdeformowany przyszedł....ale dam radę :)
Z kawusią wszystko OK :)
Raz jeszcze pięknie dziękuję :)

Posted

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-khrd_jZGqL0/T6gEbNt1I5I/AAAAAAAAL3M/dgEGViiSzkg/w150-h151-no/k%2CMjYwODExMTgsNzQzMDQz%2Cf%2Cslonce.gif[/IMG] witajcie :lol: :loveu:
to czekam na ten bazarek :lol:

Posted

[quote name='Marinka']Jednak popełniłam błąd w rozliczeniach :oops: (za co najmocniej przepraszam- odtwarzanie po awarii komputera jakoś dziwnie mi poszło) i trochę nam jeszcze brakuje. Mam nadzieję, że za pomocą poprzedniego i obecnego bazarku nadrobimy brakującą sumę.

Argo i Marcel mają na koncie obecnie 460,00 zł. A błąd wziął się stąd, że w ostatnim rozliczeniu dodałam wpłaty do złego formularza, który nie uwzględniał wydatku w postaci opłaty za hotel za II 2014 w wys. 680,00zł

Brakuje nam zatem 250,00zł :(
Jakieś 140,00 będzie z bazarku dla 5 ogonków i na chwilę obecną z bazarku ratunkowego jest 378,00zł = 518,00zł

Będziemy zatem na plusie 268 złotych[/QUOTE]

nie martw się, bywało gorzej :)

40,- zachary (01.04.)
30,- Ewa A. z Wrocławia (02.04.)

Posted

[quote name='mari23']nie martw się, bywało gorzej :)

40,- zachary (01.04.)
30,- Ewa A. z Wrocławia (02.04.)[/QUOTE]

No to nasza sytuacje nieco się poprawiła :)

Marysiu poszły pieniążki za marzec 2014?

Posted

[quote name='Marinka']No to nasza sytuacje nieco się poprawiła :)

Marysiu poszły pieniążki za marzec 2014?[/QUOTE]

przez te problemy z Tiarunią to zapomniałam, choć obiecałam przecież, że już....
ale już wypisany przelew, jutro rano zaniosę do banku i poleci do funi!

Posted

[quote name='Aimez_moi']Spoko.......:) To prawie bysmy zaplacily o czasie?[/QUOTE]

o czasie, bo funia dała termin do 5-go, jutro 4.04., więc na 5.04. kasa na pewno będzie na koncie, a może i jutro nawet :)

a jak znacie jakiegoś Ryśka - to spieszcie dzisiaj z życzeniami ;)

Posted

[quote name='ranias']I co tam słychać u naszego piesia?[/QUOTE]

jak piesio w obroży ( tej wiadomej :cool3:) to pewnie nic nie słychać, siedzi cicho :eviltong:

Posted

[quote name='mari23']jak piesio w obroży ( tej wiadomej :cool3:) to pewnie nic nie słychać, siedzi cicho :eviltong:[/QUOTE]

ale obrożę nosił nasz pan Prezes....( wiadomą), Arguś też?