Aimez_moi Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 [quote name='Kamila Proc']to slabiutko[/QUOTE] Mhy......a Ty jak focha zapodajesz to ile Cie trzyma? Quote
ranias Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Argusia przytulam...:loveu: ciekawe czy pytał kto o niego z ogłoszeń... Quote
ranias Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 zimno u mnie, leje , wieje nawet nie chciało mi się iść na spacer.... Quote
Aimez_moi Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Ciekawa jestem jak tam nasze chlopaki na wiosne sie czuja....jak tam nastroje. Czy obroze dzialaja i czy Prezes dalej szczeka......... Quote
Marinka Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 [quote name='ranias']Argusia przytulam...:loveu: ciekawe czy pytał kto o niego z ogłoszeń...[/QUOTE] Telefon niestety milczy jak zaklęty :( Quote
Maruda666 Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Rzadko coś zaglądam do Argusia i chyba pogubiłam się z wpłatami :shake: Wg moich rozliczeń zalegam co najmniej od stycznia a w pierwszym poście w liście dłużników nie widzę się. Nie ma mnie też we wpłatach X-XII - 14 października poszło 30 zł na 3 mies ( chyba że to było do października? nie mam jak sprawdzić ). Przed chwilą poszedł przelew na cały ten rok ( 120zł). Napiszcie ile zalegam, please:) Mocne kciuki za chłopaków :) Quote
ranias Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 [quote name='Maruda666']Rzadko coś zaglądam do Argusia i chyba pogubiłam się z wpłatami :shake: Wg moich rozliczeń zalegam co najmniej od stycznia a w pierwszym poście w liście dłużników nie widzę się. Nie ma mnie też we wpłatach X-XII - 14 października poszło 30 zł na 3 mies ( chyba że to było do października? nie mam jak sprawdzić ). Przed chwilą poszedł przelew na cały ten rok ( 120zł). Napiszcie ile zalegam, please:) Mocne kciuki za chłopaków :)[/QUOTE] O! Inna buzia się pojawiła....:lol: Quote
Aimez_moi Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 Ranias......:) mozesz troszke odgruzowac skrzynke? Nic wyslac do Cie nie mozna...... Quote
Marinka Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 [quote name='Maruda666']Rzadko coś zaglądam do Argusia i chyba pogubiłam się z wpłatami :shake: Wg moich rozliczeń zalegam co najmniej od stycznia a w pierwszym poście w liście dłużników nie widzę się. Nie ma mnie też we wpłatach X-XII - 14 października poszło 30 zł na 3 mies ( chyba że to było do października? nie mam jak sprawdzić ). Przed chwilą poszedł przelew na cały ten rok ( 120zł). Napiszcie ile zalegam, please:) Mocne kciuki za chłopaków :)[/QUOTE] Kochana Ty nic nie zalegasz, a wręcz przeciwnie wpłaty masz zrobione aż do VII 2014 :) Utraciłam w związku z awarią komputera wszystkie rozliczenia i w tej chwili nie jestem w stanie napisać jaką kwotę i kiedy wpłaciłaś, ale na szczęście na wątku jest post na bieżąco aktualizowany związany a deklaracjami -> [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/173642-Argo-z-Szyd%C5%82owca-straci-DT-ze-wzgl%C4%99du-na-brak-deklaracji-%28?p=17939603#post17939603"]#5 [/URL] Na jego podstawie widać co następuje: [TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table"] [TR] [TD][B]Kto: [/B][/TD] [TD][B]Kwota deklaracji stałej:[/B][/TD] [TD][B]Kwota deklaracji jednorazowej:[/B][/TD] [TD][B]Do kiedy zapłacono:[/B][/TD] [TD][COLOR=#ff0000][B]Zaległe wpłaty za:[/B][/COLOR][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table"] [TR] [TD="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_xl67"][COLOR=#000000]Maruda66[/COLOR][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_xl69, align: right"] [COLOR=#000000]10,00 zł[/COLOR][/TD] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_xl67"][B]VII 2014 :smile:[/B][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] Za kolejną wpłatę ślicznie dziękujemy :) Kwota ta będzie wypełnieniem deklaracji do VII 2015 :) Quote
mari23 Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 [quote name='Marinka']Kochana Ty nic nie zalegasz, a wręcz przeciwnie wpłaty masz zrobione aż do VII 2014 :) Utraciłam w związku z awarią komputera wszystkie rozliczenia i w tej chwili nie jestem w stanie napisać jaką kwotę i kiedy wpłaciłaś, ale na szczęście na wątku jest post na bieżąco aktualizowany związany a deklaracjami -> [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/173642-Argo-z-Szydłowca-straci-DT-ze-względu-na-brak-deklaracji-(?p=17939603#post17939603"]#5 [/URL] Na jego podstawie widać co następuje: [TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table"] [TR] [TD][B]Kto: [/B][/TD] [TD][B]Kwota deklaracji stałej:[/B][/TD] [TD][B]Kwota deklaracji jednorazowej:[/B][/TD] [TD][B]Do kiedy zapłacono:[/B][/TD] [TD][COLOR=#ff0000][B]Zaległe wpłaty za:[/B][/COLOR][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table"] [TR] [TD="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_xl67"][COLOR=#000000]Maruda66[/COLOR][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_xl69, align: right"] [COLOR=#000000]10,00 zł[/COLOR][/TD] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_xl67"][B]VII 2014 :smile:[/B][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] Za kolejną wpłatę ślicznie dziękujemy :) Kwota ta będzie wypełnieniem deklaracji do VII 2015 :)[/QUOTE] no, no, właśnie wpływy podaję, to się okaże, jak bardzo Maruda z wpłatami nie marudzi ;) ;) 25,- Roland_DE (18.03.) 30,- Agnieszka P. z Jadowa (19.03.) 25,- Joanna S. z Łodzi (21.03.) 30,- Piove (21.03.) 200,- :crazyeye: Małgorzata Adrianna O. (24.03.) 120,- Maruda dla Argo I-XII (25.03.) Quote
Marinka Posted March 27, 2014 Author Posted March 27, 2014 [quote name='mari23']no, no, właśnie wpływy podaję, to się okaże, jak bardzo Maruda z wpłatami nie marudzi ;) ;) 25,- Roland_DE (18.03.) 30,- Agnieszka P. z Jadowa (19.03.) 25,- Joanna S. z Łodzi (21.03.) 30,- Piove (21.03.) 200,- :crazyeye: Małgorzata Adrianna O. (24.03.) 120,- Maruda dla Argo I-XII (25.03.)[/QUOTE] Dokładnie Marysiu :) Nasza Maruda tak zamarudziła, że aż uposażyła chłopaków do [B]VII 2015[/B] :) Dziękujemy kochana :) Quote
ranias Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 to nie jest paka...to jest paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka:eek2::eek2: Quote
mari23 Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 [quote name='Marinka']Dokładnie Marysiu :) Nasza Maruda tak zamarudziła, że aż uposażyła chłopaków do [B]VII 2015[/B] :) Dziękujemy kochana :)[/QUOTE] ale zajrzy tu do nas? bo to 1,5 roku aż..... [quote name='ranias']to nie jest paka...to jest paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka:eek2::eek2:[/QUOTE] no, proszę Maruda zapłaciła do VII 2015, a Aimez paaaaaaaaaaaaaakę ogromną przysłała - nie zginą nasze chłopaki z takimi cudownymi ciotkami :) Quote
Ladymonia0610 Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Jutro wyślę również paczkę ale mała :diabloti::diabloti: do Raniaska :D z fantami dla chłopaków i Kseniulki ;D Quote
Aimez_moi Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Znaczy dotarla......:):) A wszystko w niej jest ok? Quote
ranias Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 obejrzenie zawartości zajmie mi kilka popołudni...:-o Quote
Aimez_moi Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Ranias nie wyglupiaj sie Babo.......pytam czy wszystko jest cale ???? Quote
Recommended Posts