Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rzadko coś zaglądam do Argusia i chyba pogubiłam się z wpłatami :shake:
Wg moich rozliczeń zalegam co najmniej od stycznia a w pierwszym poście w liście dłużników nie widzę się. Nie ma mnie też we wpłatach X-XII - 14 października poszło 30 zł na 3 mies ( chyba że to było do października? nie mam jak sprawdzić ).
Przed chwilą poszedł przelew na cały ten rok ( 120zł). Napiszcie ile zalegam, please:)

Mocne kciuki za chłopaków :)

Posted

[quote name='Maruda666']Rzadko coś zaglądam do Argusia i chyba pogubiłam się z wpłatami :shake:
Wg moich rozliczeń zalegam co najmniej od stycznia a w pierwszym poście w liście dłużników nie widzę się. Nie ma mnie też we wpłatach X-XII - 14 października poszło 30 zł na 3 mies ( chyba że to było do października? nie mam jak sprawdzić ).
Przed chwilą poszedł przelew na cały ten rok ( 120zł). Napiszcie ile zalegam, please:)

Mocne kciuki za chłopaków :)[/QUOTE]

O! Inna buzia się pojawiła....:lol:

Posted

[quote name='Maruda666']Rzadko coś zaglądam do Argusia i chyba pogubiłam się z wpłatami :shake:

Mocne kciuki za chłopaków :)[/QUOTE]

Kochana Ty nic nie zalegasz, a wręcz przeciwnie wpłaty masz zrobione aż do VII 2014 :)
Utraciłam w związku z awarią komputera wszystkie rozliczenia i w tej chwili nie jestem w stanie napisać jaką kwotę i kiedy wpłaciłaś, ale na szczęście na wątku jest post na bieżąco aktualizowany związany a deklaracjami -> [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/173642-Argo-z-Szyd%C5%82owca-straci-DT-ze-wzgl%C4%99du-na-brak-deklaracji-%28?p=17939603#post17939603"]#5

[/URL] Na jego podstawie widać co następuje:

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table"]
[TR]
[TD][B]Kto:
[/B][/TD]
[TD][B]Kwota deklaracji stałej:[/B][/TD]
[TD][B]Kwota deklaracji jednorazowej:[/B][/TD]
[TD][B]Do kiedy zapłacono:[/B][/TD]
[TD][COLOR=#ff0000][B]Zaległe wpłaty za:[/B][/COLOR][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table"]
[TR]
[TD="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_xl67"][COLOR=#000000]Maruda66[/COLOR][COLOR=#ff0000]
[/COLOR][/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_xl69, align: right"] [COLOR=#000000]10,00 zł[/COLOR][/TD]
[TD][/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_xl67"][B]VII 2014 :smile:[/B][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Za kolejną wpłatę ślicznie dziękujemy :)
Kwota ta będzie wypełnieniem deklaracji do VII 2015 :)

Posted

[quote name='Marinka']Kochana Ty nic nie zalegasz, a wręcz przeciwnie wpłaty masz zrobione aż do VII 2014 :)
Utraciłam w związku z awarią komputera wszystkie rozliczenia i w tej chwili nie jestem w stanie napisać jaką kwotę i kiedy wpłaciłaś, ale na szczęście na wątku jest post na bieżąco aktualizowany związany a deklaracjami -> [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/173642-Argo-z-Szydłowca-straci-DT-ze-względu-na-brak-deklaracji-(?p=17939603#post17939603"]#5

[/URL] Na jego podstawie widać co następuje:

[TR]
[TD][B]Kto:
[/B][/TD]
[TD][B]Kwota deklaracji stałej:[/B][/TD]
[TD][B]Kwota deklaracji jednorazowej:[/B][/TD]
[TD][B]Do kiedy zapłacono:[/B][/TD]
[TD][COLOR=#ff0000][B]Zaległe wpłaty za:[/B][/COLOR][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_xl67"][COLOR=#000000]Maruda66[/COLOR][COLOR=#ff0000]
[/COLOR][/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_xl69, align: right"] [COLOR=#000000]10,00 zł[/COLOR][/TD]
[TD][/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_ cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_xl67"][B]VII 2014 :smile:[/B][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Za kolejną wpłatę ślicznie dziękujemy :)
Kwota ta będzie wypełnieniem deklaracji do VII 2015 :)[/QUOTE]

no, no, właśnie wpływy podaję, to się okaże, jak bardzo Maruda z wpłatami nie marudzi ;) ;)

25,- Roland_DE (18.03.)
30,- Agnieszka P. z Jadowa (19.03.)
25,- Joanna S. z Łodzi (21.03.)
30,- Piove (21.03.)
200,- :crazyeye: Małgorzata Adrianna O. (24.03.)
120,- Maruda dla Argo I-XII (25.03.)

Posted

[quote name='mari23']no, no, właśnie wpływy podaję, to się okaże, jak bardzo Maruda z wpłatami nie marudzi ;) ;)

25,- Roland_DE (18.03.)
30,- Agnieszka P. z Jadowa (19.03.)
25,- Joanna S. z Łodzi (21.03.)
30,- Piove (21.03.)
200,- :crazyeye: Małgorzata Adrianna O. (24.03.)
120,- Maruda dla Argo I-XII (25.03.)[/QUOTE]

Dokładnie Marysiu :)
Nasza Maruda tak zamarudziła, że aż uposażyła chłopaków do [B]VII 2015[/B] :)

Dziękujemy kochana :)

Posted

[quote name='Marinka']Dokładnie Marysiu :)
Nasza Maruda tak zamarudziła, że aż uposażyła chłopaków do [B]VII 2015[/B] :)

Dziękujemy kochana :)[/QUOTE]

ale zajrzy tu do nas?
bo to 1,5 roku aż.....

[quote name='ranias']to nie jest paka...to jest paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka:eek2::eek2:[/QUOTE]

no, proszę Maruda zapłaciła do VII 2015, a Aimez paaaaaaaaaaaaaakę ogromną przysłała - nie zginą nasze chłopaki z takimi cudownymi ciotkami :)