Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tu czesto pada i Dago chyba juz sie przyzwyczail.......niekiedy gdy bardzo leje i otworze drzwi do ogrodka to popatrzy na mni jakos tak dziwnie i idzie spac.....
Mysli pewnie, ze jak jestem glupia to sama mam se pojsc......

Posted

[quote name='ranias']Brodek ma zawsze ma minę poczciwą...Ciapek łypie jak bazyliszek i często mam wrażenie,że chętnie by mnie capnął.....:lol:[/QUOTE]

mój Bieduś z poczciwą miną, starowina, co to ledwie dreptunia ciagnąc za sobą ogon - ten to Biedunio wczoraj przy kroplówce u wetki.... dziabnął mojego męża... popłakałam się.... ze śmiechu oczywiście ;)

Posted

[quote name='Aimez_moi']To znaczy, ze bardzo waleczny jest......A maz nie byl zdziwiony?[/QUOTE]

mąż żalił się bardzo, bo wetka się z niego śmiała, a żona w domu jeszcze bardziej.... ot, kobiety faceta "pożałowały" ;) ;)
Biedunio zawsze ząbkami się broni przed zabiegami, czasem, jak mu Minirin podaję, też kłapie, ale ja wiem, jak sobie z nim radzić :)
mąż już tydzień wozi Misia i Biedusia na kroplówki, nie wiem, czemu dopiero wczoraj Biedunio cierpliwość stracił..... albo siły odzyskuje :multi: