mari23 Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 [quote name='ranias']Wpłaciłam Argusiowi 30zł w grudniu na weta, dopłacę jeszcze 20,żeby fakturę zapłacić, bo to najważniejsze, w razie potrzeby można potem liczyć na pomoc. Deklaracji dużo nam brakuje, ale jakoś musimy to wspólnymi siłami ogarnąć...[/QUOTE] dotarło i na weta, i bazarkowe :) podaję wpłaty: 480,- bazarek ratunkowy-ranias (17.12.) 20,- ranias na weta (18.12.) 25,- Roland_DE (18.12.) Quote
ranias Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 i fajnie,że dotarło...:lol: będzie dobrze, zobaczycie....:lol: Quote
Aimez_moi Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 [quote name='ranias']i fajnie,że dotarło...:lol: będzie dobrze, zobaczycie....:lol:[/QUOTE] Kiedy? Kiedy? Quote
mari23 Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 [quote name='Aimez_moi']Kiedy? Kiedy?[/QUOTE] noooo..... tak...... wkrótce! :) Quote
Aimez_moi Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 E tam ...... jeszcze nam zejdzie...... Quote
mari23 Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 [quote name='Aimez_moi']E tam ...... jeszcze nam zejdzie......[/QUOTE] moja Kasia zawsze na pytanie "kiedy" odpowiada "jutro" to może i my tak ustalimy - jutro będzie super!!! jak z tym chlebem w piekarni: - poproszę świeży chleb - nie ma, jest tylko wczorajszy - a kiedy będzie dzisiejszy? - jutro! Quote
ranias Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 dzisiaj jest dobrze, jutro będzie lepiej, a pojutrze to już szkoda gadać......:lol::multi: Quote
Marinka Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 [quote name='ranias']dzisiaj jest dobrze, jutro będzie lepiej, a pojutrze to już szkoda gadać......:lol::multi:[/QUOTE] AMEN :) i tego się trzymajmy :) Pozytywne myślenie czyni cuda :) Quote
Aimez_moi Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 A skad wziasc pozytywne myslenie? Bylam dzis na shopingu ......chcialam kupic choc pol kilo ale nigdzie nie mieli....... Quote
mari23 Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='Aimez_moi']A skad wziasc pozytywne myslenie? Bylam dzis na shopingu ......chcialam kupic choc pol kilo ale nigdzie nie mieli.......[/QUOTE] pozytywnego myślenia się nie kupuje - bierze się je od przyjaciół ! a potem rozdaje następnym potrzebującym :) Quote
ranias Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='mari23']pozytywnego myślenia się nie kupuje - bierze się je od przyjaciół ! a potem rozdaje następnym potrzebującym :)[/QUOTE] zgadzam się, popieram, jestem za a nawet przeciw......:lol: Quote
Marinka Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 Już Ci lepiej ? Mam nadzieję, że tak :) Quote
Aimez_moi Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 No jakie mam wyjscie jak zescie tak na mnie naskoczyly........ Quote
Marinka Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 [quote name='Aimez_moi']No jakie mam wyjscie jak zescie tak na mnie naskoczyly........[/QUOTE] Oj tam naskoczyły....dobre słowo rzuciłyśmy :) Mnie takie stawiają do pionu....żeby nie było :) Quote
ranias Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 przy zmasowanym ataku lepiej sie przyłączyć....:razz: Quote
Marinka Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 A tak przy okazji...uświadomiłam sobie potęgę mojej sklerozy...jeszcze dziś poleci przelew dla chłopaków za XI i XII. Wybaczcie mi tę cholerną sklerozę!!!Proszę :oops: Quote
Marinka Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 [quote name='Aimez_moi']Skleroza jest fajna......[/QUOTE] Wcale nie...powoduje narastanie zaległości :shake:...a tego bardzo nie lubię ... Quote
mari23 Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='Marinka']A tak przy okazji...uświadomiłam sobie potęgę mojej sklerozy...jeszcze dziś poleci przelew dla chłopaków za XI i XII. Wybaczcie mi tę cholerną sklerozę!!!Proszę :oops:[/QUOTE] same ją też mamy, więc Ci wybaczamy! :) [quote name='Aimez_moi']Skleroza jest fajna......[/QUOTE] tak, bardzo fajna, tylko ja się zawsze tak pytam, dlaczego bolą od sklerozy nogi, skoro to jest choroba głowy ????? no dlaczego ???? Quote
ranias Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='Aimez_moi']Skleroza jest fajna......[/QUOTE] fakt...czasem sie trzeba trochę nachodzić, ale ogólnie ok..:lol: Quote
Marinka Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 Oj tak...w niektórych sytuacjach trzeba się nabiegać... Ja przed wczoraj pojechałam do miasta na zakupy....portfelik w domciu się zagrzewał....dobrze, że przy okazji "kanarki" mnie nie dopadły... Nadal więc uważam sklerozę za nie fajną! Quote
Aimez_moi Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Nie chce tego napisac naprawde........ poszlam tylko po jedna rzecz do sklepu........tylko po mleko.......w sklepie zajarzylam, ze nie mam ani karty ani funta......chodze po sklepie z mlekiem dzwonie do corki aby mi funta przyniosla.......chodze, chodze wyszlam ze sklepu przyszlam do domu postawilam mleko i........ problem pojsc i oddac kase czy przyzrnac glupa, ze stara jestem? Quote
mari23 Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='Marinka']Oj tak...w niektórych sytuacjach trzeba się nabiegać... Ja przed wczoraj pojechałam do miasta na zakupy....portfelik w domciu się zagrzewał....dobrze, że przy okazji "kanarki" mnie nie dopadły... Nadal więc uważam sklerozę za nie fajną![/QUOTE] nie fajną???? przecież tyle dzięki niej zaoszczędziłaś!!!:evil_lol: nawet kanarki nie zarobiły ;) Quote
Marinka Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 [quote name='mari23']nie fajną???? przecież tyle dzięki niej zaoszczędziłaś!!!:evil_lol: nawet kanarki nie zarobiły ;)[/QUOTE] Aha...pojechać musiałam jeszcze raz :placz:... kanarki...no cóż ....farta miałam :eviltong: Quote
Recommended Posts