Aimez_moi Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 [quote name='ranias']nic to...:razz: mądrość pozostała.....:evil_lol:[/QUOTE] Skoro tak mowisz ......:eviltong: A co z tym bazarkiem? Quote
ranias Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Wysłałam wczoraj fotki i opisy do Marinki. Zastanawiam się czy nie lepiej bazarek 2-tygodniowy z wysyłką po świętach, dzisiaj już wtorek.... Quote
Aimez_moi Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 A moze tygodniowy? Nigdy nie bylo takiego na 7 dni i wtedy wysylka przed 20 grudnia? Quote
ranias Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 [quote name='Aimez_moi']A moze tygodniowy? Nigdy nie bylo takiego na 7 dni i wtedy wysylka przed 20 grudnia?[/QUOTE] też mógłby być tylko czy Marinka zdąży... Quote
Aimez_moi Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Bedziemy Marinke prosic.....prosic..... Quote
Marinka Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 Zaraz zabieram się do pracy:) Tygodniowy mówicie - ok Wasza wola :) Quote
Aimez_moi Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 [quote name='Marinka']Zaraz zabieram się do pracy:) Tygodniowy mówicie - ok Wasza wola :)[/QUOTE] Myslisz, ze to zly pomysl? Quote
Marinka Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 [quote name='Aimez_moi']Myslisz, ze to zly pomysl?[/QUOTE] Myślę, że nie....chociaż...nasi klienci nie są przyzwyczajeni. Z drugiej strony właśnie dlatego może to wypalić :) Rozliczenia uaktualniłam Quote
Aimez_moi Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 460zl wychodzi?...... no to chyba ladnie prawda? Quote
Marinka Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 [quote name='Aimez_moi']460zl wychodzi?...... no to chyba ladnie prawda?[/QUOTE] Na bazarku owszem - rewelacja :) Ale ja miałam na myśli rozliczenie na wątku....a tu mało ciekawie :( Quote
Aimez_moi Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 MArinka..... patrze na to rozliczenie jak szpak w ....... i po prostu napisz ile jestesmy na minusiku? Quote
Marinka Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 [CENTER][COLOR=#4b0082][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][I][B]Kochani [/B][/I][/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#4b0082][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][I][B]Mam niewątpliwy zaszczyt zaprosić Was na [URL="http://dogomania.pl/forum/threads/249468-Szybka-XVII-edycja-dla-5-ogonk%C3%B3w%21-Dla-PA%C5%83"]XVII [/URL]już edycję Bazarku dla 5 Ogonków, na który tradycyjnie fanty ofiarowała nasza kochana ranias :loveu:oraz Aimez_moi [/B][/I][/SIZE][/FONT][/COLOR]:loveu: [COLOR=#ff0000][I][B]Znajdziecie tu coś dla Pań, Dzieci, Łasuchów i Psiaków [/B][/I][/COLOR]:smile: Tym razem bazarek trwa tylko tydzień [B][SIZE=6][COLOR=#0000ff]ZAPRASZAMY :smile:[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] Quote
Marinka Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 [quote name='Aimez_moi']MArinka..... patrze na to rozliczenie jak szpak w ....... i po prostu napisz ile jestesmy na minusiku?[/QUOTE] Spójrz na czerwono w aktualnym rozliczeniu....boję się to napisać :( Quote
AgusiaP Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Ja dzisiaj wpłaciłam moją deklarację za grudzień, tylko Pani się pomyliła i napisała za XI a nie za XII. Quote
Marinka Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 [quote name='AgusiaP']Ja dzisiaj wpłaciłam moją deklarację za grudzień, tylko Pani się pomyliła i napisała za XI a nie za XII.[/QUOTE] Agusia...damy radę :) Dzięki wielkie kochana :loveu: Quote
Aimez_moi Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='Marinka']Spójrz na czerwono w aktualnym rozliczeniu....boję się to napisać :([/QUOTE] Dzielna jestem.....lece popatrzec...... Quote
Aimez_moi Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Bylam........ 759 tak? No i co? 466 mamy z bazarku moze z tego cos tam wpadnie......Nowy Rok przed Nami...... paczke wysle w styczniu..... znow bedziemy Cie meczyc z bazarkiem..... moze cos utargujemy...... Aby zdrowie bylo.....:) A wlasnie Kochana jak tam z Twoim zdrowiem? Quote
mari23 Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='Aimez_moi']Bylam........ 759 tak? No i co? 466 mamy z bazarku moze z tego cos tam wpadnie......Nowy Rok przed Nami...... paczke wysle w styczniu..... znow bedziemy Cie meczyc z bazarkiem..... moze cos utargujemy...... Aby zdrowie bylo.....:) A wlasnie Kochana jak tam z Twoim zdrowiem?[/QUOTE] cytuje, bo słowa godne powtórzenia !!!!! Quote
Marinka Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 Moje zdrowie ok...może trochę kręgosłup daje mi wciry (siedzenie męczy), ale na to radą jest ruch :) Bazarki z Wami to czysta przyjemność :)...opierać się więc nie będę :) Quote
Aimez_moi Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Fajowo......:) ale wiecie ja naprawde nie bardzo wiem co wyslac......kupilam zelki ktore ledwo zeszly....kupilam te cukierki mleczne tez ledwo poszly...... Quote
Aimez_moi Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 A te szampony duze ....... sa naprawde fajne i dzis widzialam do kompletu zel po prysznic..... Quote
ranias Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='Aimez_moi']A te szampony duze ....... sa naprawde fajne i dzis widzialam do kompletu zel po prysznic.....[/QUOTE] też....i herbatki Quote
Marinka Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 Szampon, Który kupiłam na poprzednim bazarku: [B]30. Kanadyjski szampon Daily Defense- 473ml[/B] Dzięki zawartości keratyny inteligentnie rekonstruuje strukturę włosów i przywraca im blask i miękkość. Niezawodny w regeneracji i rewitalizacji zniszczonej i wymagającej odbudowy fryzury. [COLOR=#000080][B]Cena wywoławcza- 9zł[/B][/COLOR] [IMG]http://img23.imageshack.us/img23/6633/gdyg.jpg[/IMG] jest rewelacyjny....moje włosy nabrały lekkości, stały się miękkie i gladkie,. Jestem nim zachwycona :) A sól z czosnkiem po prostu uwielbiam :) Proponuję też kawę mieloną :) Quote
Aimez_moi Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Bardzo sie ciesze........ musze pojsc ich poszukac bo sa trzy rodzaje z keratyna olejem arganowym i olejem z makadamii...... Quote
Recommended Posts