Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aimez_moi']A moze tygodniowy? Nigdy nie bylo takiego na 7 dni i wtedy wysylka przed 20 grudnia?[/QUOTE]

też mógłby być tylko czy Marinka zdąży...

Posted

[quote name='Aimez_moi']Myslisz, ze to zly pomysl?[/QUOTE]

Myślę, że nie....chociaż...nasi klienci nie są przyzwyczajeni. Z drugiej strony właśnie dlatego może to wypalić :)

Rozliczenia uaktualniłam

Posted

[quote name='Aimez_moi']460zl wychodzi?...... no to chyba ladnie prawda?[/QUOTE]

Na bazarku owszem - rewelacja :)

Ale ja miałam na myśli rozliczenie na wątku....a tu mało ciekawie :(

Posted

[CENTER][COLOR=#4b0082][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][I][B]Kochani [/B][/I][/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#4b0082][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][I][B]Mam niewątpliwy zaszczyt zaprosić Was na [URL="http://dogomania.pl/forum/threads/249468-Szybka-XVII-edycja-dla-5-ogonk%C3%B3w%21-Dla-PA%C5%83"]XVII [/URL]już edycję
Bazarku dla 5 Ogonków, na który tradycyjnie fanty ofiarowała nasza kochana ranias :loveu:oraz Aimez_moi [/B][/I][/SIZE][/FONT][/COLOR]:loveu:

[COLOR=#ff0000][I][B]Znajdziecie tu coś dla Pań, Dzieci, Łasuchów i Psiaków [/B][/I][/COLOR]:smile:

Tym razem bazarek trwa tylko tydzień

[B][SIZE=6][COLOR=#0000ff]ZAPRASZAMY :smile:[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]

Posted

[quote name='Aimez_moi']MArinka..... patrze na to rozliczenie jak szpak w ....... i po prostu napisz ile jestesmy na minusiku?[/QUOTE]

Spójrz na czerwono w aktualnym rozliczeniu....boję się to napisać :(

Posted

[quote name='AgusiaP']Ja dzisiaj wpłaciłam moją deklarację za grudzień, tylko Pani się pomyliła i napisała za XI a nie za XII.[/QUOTE]

Agusia...damy radę :)
Dzięki wielkie kochana :loveu:

Posted

Bylam........ 759 tak?
No i co? 466 mamy z bazarku moze z tego cos tam wpadnie......Nowy Rok przed Nami...... paczke wysle w styczniu..... znow bedziemy Cie meczyc z bazarkiem..... moze cos utargujemy......
Aby zdrowie bylo.....:) A wlasnie Kochana jak tam z Twoim zdrowiem?

Posted

[quote name='Aimez_moi']Bylam........ 759 tak?
No i co? 466 mamy z bazarku moze z tego cos tam wpadnie......Nowy Rok przed Nami...... paczke wysle w styczniu..... znow bedziemy Cie meczyc z bazarkiem..... moze cos utargujemy......
Aby zdrowie bylo.....:) A wlasnie Kochana jak tam z Twoim zdrowiem?[/QUOTE]

cytuje, bo słowa godne powtórzenia !!!!!

Posted

Moje zdrowie ok...może trochę kręgosłup daje mi wciry (siedzenie męczy), ale na to radą jest ruch :)

Bazarki z Wami to czysta przyjemność :)...opierać się więc nie będę :)

Posted

Szampon, Który kupiłam na poprzednim bazarku:

[B]30. Kanadyjski szampon Daily Defense- 473ml[/B]
Dzięki zawartości keratyny inteligentnie rekonstruuje strukturę włosów i przywraca im blask i miękkość. Niezawodny w regeneracji i rewitalizacji zniszczonej i wymagającej odbudowy fryzury.
[COLOR=#000080][B]Cena wywoławcza- 9zł[/B][/COLOR]

[IMG]http://img23.imageshack.us/img23/6633/gdyg.jpg[/IMG]

jest rewelacyjny....moje włosy nabrały lekkości, stały się miękkie i gladkie,. Jestem nim zachwycona :)

A sól z czosnkiem po prostu uwielbiam :)
Proponuję też kawę mieloną :)