Aimez_moi Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 No to tak.....czekolada deserowa a w kazdym rozku na dnie jest warstwa czekolady i kremu.....:):) Quote
ranias Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 [quote name='Aimez_moi']No to tak.....czekolada deserowa a w kazdym rozku na dnie jest warstwa czekolady i kremu.....:):)[/QUOTE] to już całkiem Cię nie lubię....ale paczkę możesz przysłać...:evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 A co mam przyslac abys choc troszke.....troszeczke mnie zaczela lubic? Oprocz tych czekolad mlecznych i deserowych po 300g....??? Quote
ranias Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 galareta.....[SIZE=1].to taka podpowiedź[/SIZE] Quote
ranias Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 [quote name='Aimez_moi']Tak....i galaretki tureckie.....[/QUOTE] no i oto chodzi.....:evil_lol: galaretka ....turecka..... Quote
Aimez_moi Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Ranias...Marinka a ile wyszlo calkowicie z bazarku utargu? I ciekawe jak tam Argo po tym Apto-flexie....bo juz chyba z tydzien pije...... Quote
ranias Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 [quote name='Aimez_moi']Ranias...Marinka a ile wyszlo calkowicie z bazarku utargu? I ciekawe jak tam Argo po tym Apto-flexie....bo juz chyba z tydzien pije......[/QUOTE] Z bazarku będzie ponad 400zł, czyli załatamy część dziury finansowej, tak myślę..Dla Argusia kupiłyśmy lekarstwo chyba na 40 dni,żeby był efekt, musimy pewnie powtórzyć, bo musi być jakiś czas, potem przerwa i od nowa.... Quote
Aimez_moi Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Super....to juz chyba nie jestesmy tak totalnie w czarnej d....... prawda? Quote
Marinka Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 Bazarek machnę oczywiście we wskazanym przez Was terminie :) Dziś spędziłam cały dzień na dworze uganiając się jak sądziłam za bezdomną sunią, która od co najmniej 3 dni i nocy błąkała się wokół jednego z bloków na moim osiedlu. Razem z córką zrobiłyśmy wywiad. Ludzie wybili nas z błędu....okazało się, że sunia mieszka w tym bloku na parterze...ale od pewnego czasu ludzie wypuszczają ją samopas i zapominają zabrać do domu.... Adoptowali ją ze schroniska parę miesięcy temu. Początkowo wyprowadzali ją na smyczy... Sunia jest bardzo lękliwa...za nic nie podejdzie do człowieka, Chętnie zjadała wyniesiony nie tylko przez nas, ale także innych okolicznych mieszkańców pokarm, ale dopiero wówczas kiedy odeszliśmy na kilka metrów od niej. Schronisko i straż miejska odmówiła pomocy...wzajemnie zrzucając na siebie odpowiedzialność :( Strażnik to w ogóle jakiś totalny idiota...nie rozumiał co się do niego mówi... Offf...dużo by mówić....teraz jest bezpieczna (nie marznie) w swoim"domu" Będziemy pilnie obserwować i na pewno tak tego nie zostawimy!!! Quote
mari23 Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='Aimez_moi']Super....to juz chyba nie jestesmy tak totalnie w czarnej d....... prawda?[/QUOTE] no, powiedzmy, że nie w czarnej, a w.... szarej? ;) wpłaty podam tak na pociechę :) 20,- MariuszPP za XI,XII (29.11.) 30,- na szczepienie Argo od ranias (02.12.) 40,- ranias za XII (02.12.) 50,- Marta Anna M. z Celestynowa (02.12.) 40,- Marek M. z Szydłowca (03.12.) 10,- grzenka za XII (03.12.) 10,- dorota1 dla Argo (04.12.) 50,- Aimez_Moi (04.12.) Quote
Aimez_moi Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Ale wiesz.....szara troche lepsza.....:) Quote
ranias Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 no ale d..a to zawsze d..a.....:evil_lol: jakiego by nie była koloru.....:megagrin: Quote
ranias Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Skończyłam opisy do fotek i poślę całość Marince....Zastanawiam się nad terminem bazarku..... Quote
Aimez_moi Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Tez dzis o tym myslalam........aby sie konczyl okolo 18-20 grudnia. Nie za pozno? A Ranias........bylam dzis tak sobie popatrzec i kupilam cienie Rimmela i Manhattanu z lakierem..... jak mi uda to pozniej wstawie zdjecia a WY okem znawcy napiszecie czy mam wyslac czy dac se siana....... Quote
ranias Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Nie wiem..jeżeli będzie do 20 grudnia, to przesyłki chyba dotrą przed Nowym Rokiem. Sama jeszcze nie wiem jak u mnie będzie ze świętami.... znawcą kosmetyków nie jestem dobrym...sama używam tylko kredki do oczu..czarnej..od lat tej samej....:roll: Quote
Aimez_moi Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 To co? Trzeba zrobic po Swietach? To ja sprobuje wstawic jakies zdjecia i mi powiecie co robic. Quote
mari23 Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='ranias']no ale d..a to zawsze d..a.....:evil_lol: jakiego by nie była koloru.....:megagrin:[/QUOTE] oj, fakt niezaprzeczalny ;) ale powoli jaśnieje ..... 50,- mtf zalesie (06.12.) 50,- zachary (06.12.) Quote
Aimez_moi Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Ale dziewczyny......zawsze d...... rozowiutka troszke jest fajniejsza od czarnej.....:):) Quote
Aimez_moi Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 (edited) [IMG]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/73b67f71753878df.html[/IMG][URL]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/73b67f71753878df.html[/URL] Edited December 9, 2013 by Aimez_moi Quote
Kamila Proc Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='Aimez_moi']Ale dziewczyny......zawsze d...... rozowiutka troszke jest fajniejsza od czarnej.....:):)[/QUOTE] nie wszyscy tak twierdza Quote
ranias Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 [quote name='Aimez_moi'][IMG]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/73b67f71753878df.html[/IMG][URL]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/73b67f71753878df.html[/URL][/QUOTE] zawsze podobała mi się Kate Moss w reklamie tej marki Quote
Aimez_moi Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Mhy......zestarzala sie Kate. Jak my wszystkie.....:) Quote
ranias Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 [quote name='Aimez_moi']Mhy......zestarzala sie Kate. Jak my wszystkie.....:)[/QUOTE] nic to...:razz: mądrość pozostała.....:evil_lol: Quote
Recommended Posts