Aimez_moi Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Niby lejek ale jaka ma osobowosc......:) Quote
ranias Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 pozdrawiam Argusia i cmokam pychola :lol: Quote
Aimez_moi Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Ja mam nadzieje, ze chlopak nasz po Apto-flexie troszke lepiej sie poczuje...... Quote
funia Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 WIecie ,ze chyba pomaga !!dostaje trzeci dzień z rzedu i nie widze by kulał !!!!!! Quote
Aimez_moi Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Nie wiem czy po takim krotkim czasie juz zadzialalo ale.....moze....:):) Quote
mariusz pp Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Wpłaciłem 20zł/listopad, grudzień/ Quote
ranias Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 to dobrze,że u Argusia dobre wieści.... Quote
funia Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 [quote name='Aimez_moi']Nie wiem czy po takim krotkim czasie juz zadzialalo ale.....moze....:):)[/QUOTE] Jak najbardziej, bo w składzie jest również przeciwbólowy . Quote
funia Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Argo został zaszczepiony przeciwko wściekliżnie . Trzeba pilnie opłacić to szczepienie wraz z wcześniejszymi lekami od bólu .Trochę tego bedzie .Jak jutro zdąże do lecznicy to weżmę fakturę . Czy beda na to środki?Bo wstydzę się iść do wetki .... Quote
Aimez_moi Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='funia']Jak najbardziej, bo w składzie jest również przeciwbólowy .[/QUOTE] A jak tak to super! Argo......:) Quote
ranias Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='funia']Argo został zaszczepiony przeciwko wściekliżnie . Trzeba pilnie opłacić to szczepienie wraz z wcześniejszymi lekami od bólu .Trochę tego bedzie .Jak jutro zdąże do lecznicy to weżmę fakturę . Czy beda na to środki?Bo wstydzę się iść do wetki ....[/QUOTE] Pewnie nie będzie, bo chłopaki przecie na minusie....Ja coś dołożę do deklaracji grudniowej. Quote
funia Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='ranias']Pewnie nie będzie, bo chłopaki przecie na minusie....Ja coś dołożę do deklaracji grudniowej.[/QUOTE] SPrawa jest niestety pilna bo ja chodzę non stop do tej lecznicy i muszę tam być wypłacalna .Leczymy tam wszystko co znajdziemy i to po niskich cenach .Argo też jet tam tak traktowany ( za niższe stawki ) i nie mogę nadużywać . Fakture poproszę z terminem na 7 dni bo na więcej nie mam odwagi . Niestety ten minus u nich bedzie się pogłębiał a nowych deklaracji nie ma .Dzięki bogu ,ze Marcel zdrów jak ryba (tfu,tfu)bo nie wiem wtedy co by to było . Quote
ranias Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Dołożyłam Argusiowi 30zł. Funiu, a na jaką kwotę będzie faktura ? Quote
Aimez_moi Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Miejmy nadzieje, ze Argulo nie bedzie potrzebowal wiecej wizyt ........ Quote
Aimez_moi Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Ciekawe jak tam nasz chlopak sie miewa? Quote
funia Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='ranias']Dołożyłam Argusiowi 30zł. Funiu, a na jaką kwotę będzie faktura ?[/QUOTE] Myślę ,ze wścieklizna z moją zniżką chyba 15 zł ....( w innych lecznicach 25 zł )plus leki od bólu ...kurcze nie wiem .Tak sama sobie myślę ze moze nie więcej jak 28 zł ... Jutro bedę tam, wezmę fakturę i napiszę .Bedzie na to 7 dni . Quote
ranias Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='funia']Myślę ,ze wścieklizna z moją zniżką chyba 15 zł ....( w innych lecznicach 25 zł )plus leki od bólu ...kurcze nie wiem .Tak sama sobie myślę ze moze nie więcej jak 28 zł ... Jutro bedę tam, wezmę fakturę i napiszę .Bedzie na to 7 dni .[/QUOTE] to daj znać, jak będzie mało to co wpłaciłam, to dopłacę Quote
Aimez_moi Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 To jescze nie tak duzo to wyjdzie........ Quote
Kamila Proc Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='Aimez_moi']Ciekawe jak tam nasz chlopak sie miewa?[/QUOTE] wlasnie, co u Lejka? Quote
Recommended Posts