mari23 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='ranias']Brodzio to wyjątkowo uważający jest....:lol:[/QUOTE] widać na zdjęciu, naprawdę wyjątkowo ;) ;) :) [quote name='ranias']Na parapecie dzisiaj pusto. Kecie przesiadują w domu tzn. przed lodówką albo drażnią biednego Brodzia i za nim łażą w celach jak sądzi Brodzio kradziezy jego kości....a mama chce jechać do siebie, najlepiej jutro, bo u mnie nawet snaidania się nie da zjeść w spokoju, bo jak nie kot to pies....[B]ciekawe co by[/B] [B]powiedziała w domu mari? [/B]:lol: [/QUOTE] oj, pewnie nawet by wejśc nie chciała ;) za to moja mama jak była ostatnio u mnie, to tuliła wszystkie i się rozpłakała, bo chciałaby mi pomóc przy tych pieskach i być tu z nimi, gdy ja w pracy jestem.... i przeszkód nie ma żadnych, poza jedną, jedyną i nie do pokonania - mój ojciec - on się ze swojego domu nigdzie nie przeprowadzi i już..... Quote
Aimez_moi Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Czyli sama radosc z posiadania takiej gromadki jest......:):) Quote
ranias Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 no tyle machających ogonków i oczek wpatrzonych :lol: Quote
mari23 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='Aimez_moi']Czyli sama radosc z posiadania takiej gromadki jest......:):)[/QUOTE] [quote name='ranias']no tyle machających ogonków i oczek wpatrzonych :lol:[/QUOTE] oj, to prawda! [IMG]http://images63.fotosik.pl/322/d4fc4a6982758a6bmed.jpg[/IMG] na tym zdjęciu widać zaledwie połowę, czyli 6,5 psa... ;) kotów nie liczę, bo tylko 2 ;) to 1/2 to ślepy Dropsik w swojej budce ( przy lewej krawędzi zdjęcia ) [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images61.fotosik.pl/341/3a156f42b0c0656bmed.jpg[/IMG][/URL] a oto i ślepy Dropsik w swojej budce, na swojej nowej podusi...... naprawdę nowej..... ;) podobno wzór w kwiatki nie dla faceta, więc mu się nie spodobała ;) Quote
ranias Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 mari, jak można faceta na takiej babskiej podusi układać...:lol: pewnie inne chłopaki się z niego śmiały, a dziewczyny to dopiero miały radochę...:lol: Quote
Aimez_moi Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Ale gromadka........ tyle oczek.......:):) Quote
mari23 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='ranias']mari, jak można faceta na takiej babskiej podusi układać...:lol: pewnie inne chłopaki się z niego śmiały, a dziewczyny to dopiero miały radochę...:lol:[/QUOTE] właśnie musiałam mu udzielić pomocy ;) zdjęcie jest sprzed kilku godzin, obecnie sytuacja się zmieniła - podusia zwiększyła swoją objętość do tego stopnia, że Dropsik wyszedłszy ze swojej ukochanej budki nie był w stanie do niej wrócić - otwór zatkany tym "śniegiem", a on nie widząc nic przecież nie wiedział, jak sobie poradzić, co to za dziwna przeszkoda w miejscu, gdzie powinien być "właz" tak więc wyjęłam baaardzo puchatą podusię i Dropsik dostał kocyk - jest niebieski w bałwanki - może mu się spodoba ;) [quote name='Aimez_moi']Ale gromadka........ tyle oczek.......:):)[/QUOTE] 4 kocie i 26 psich oczek mam teraz ( w tym 2 zupełnie ślepe-te Dropsikowe i jedno chore - Czarusiowe ;)) Quote
Aimez_moi Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Fakt.....:) u Mari na chacie jest wielka moc.....:):) Quote
mari23 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 [quote name='Kamila Proc']no to moc oczek[/QUOTE] [quote name='Aimez_moi']Fakt.....:) u Mari na chacie jest wielka moc.....:):)[/QUOTE] [quote name='ranias']moc miłości...:lol:[/QUOTE] i jak tu wpłatę podać rycząc.... bo się popłakałam......piszę przez łzy... 50,- Marta Anna M. z Celestynowa dla Argo (31.10.) Quote
Aimez_moi Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Ty Pancia lepiej nie rycz bo oczka beda widziec.....:):) Quote
Aimez_moi Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Ale Ranias.....tam u Mari tyle oczek.....tyle lapek i ogonkow....one wszystkie czuja i widza....... Quote
ranias Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 tak, i jak zaczną pańci wtórować, to ja nie wiem co będzie.....:roll: U mnie tylko dwa koncertują i wystarczy..... Quote
Marinka Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 Kochani :) Obiecany bazarek przed południem wystartuje: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248441-Bazarek-ratunkowy-w-budowie[/URL] Quote
Marinka Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 No to jeszcze oficjalnie :) [CENTER] [INDENT] [CENTER][B][FONT=comic sans ms][SIZE=4][COLOR=#000080]Kochani :smile: Mam niewątpliwy zaszczyt Zaprosić Was na [URL="http://dogomania.pl/forum/threads/248441-Bazarek-ratunkowy-dla-2-psiak%C3%B3w-Zapachy-i-smaki-%29-Zapraszamy-30-11-g-21-30-%29"]bazarek[/URL] ratunkowy dla Argo i Marcela. Znajdziecie tu masę zapachów i smaków :smile: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][B][FONT=comic sans ms][SIZE=7][COLOR=#ff8c00]Zapraszamy serdecznie :smile:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/CENTER] [/INDENT] [/CENTER] Quote
Aimez_moi Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Moze sie cos sprzeda........bo druga taka porcja czeka na nastepny bazarek....... Quote
Aimez_moi Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Marinka.....) a w opisach to przeszlas sama siebie......bardzo podoba mi sie opis dzemu pomaranczowego i mydla dove. Wypoczeta Marinka to niesamowita Marinka.....:):) Quote
Marinka Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 [quote name='Aimez_moi']Marinka.....) a w opisach to przeszlas sama siebie......bardzo podoba mi sie opis dzemu pomaranczowego i mydla dove. Wypoczeta Marinka to niesamowita Marinka.....:):)[/QUOTE] Dzięki...ale cała pochwała należy się raniaskowi :) Ja tylko zastosowałam metodę kopiuj- wklej :) Quote
Aimez_moi Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Ranias ma tak gadane? No prosze.......:):) Quote
ranias Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 [quote name='Aimez_moi']Ranias ma tak gadane? No prosze.......:):)[/QUOTE] no.... ma sie nie tylko duży brzuch....:evil_lol: Quote
Recommended Posts