Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ranias']Brodzio to wyjątkowo uważający jest....:lol:[/QUOTE]

widać na zdjęciu, naprawdę wyjątkowo ;) ;) :)

[quote name='ranias']Na parapecie dzisiaj pusto. Kecie przesiadują w domu tzn. przed lodówką albo drażnią biednego Brodzia i za nim łażą w celach jak sądzi Brodzio kradziezy jego kości....a mama chce jechać do siebie, najlepiej jutro, bo u mnie nawet snaidania się nie da zjeść w spokoju, bo jak nie kot to pies....[B]ciekawe co by[/B] [B]powiedziała w domu mari? [/B]:lol:
[/QUOTE]

oj, pewnie nawet by wejśc nie chciała ;)

za to moja mama jak była ostatnio u mnie, to tuliła wszystkie i się rozpłakała, bo chciałaby mi pomóc przy tych pieskach i być tu z nimi, gdy ja w pracy jestem....
i przeszkód nie ma żadnych, poza jedną, jedyną i nie do pokonania - mój ojciec - on się ze swojego domu nigdzie nie przeprowadzi i już.....

Posted

[quote name='Aimez_moi']Czyli sama radosc z posiadania takiej gromadki jest......:):)[/QUOTE]

[quote name='ranias']no tyle machających ogonków i oczek wpatrzonych :lol:[/QUOTE]

oj, to prawda!

[IMG]http://images63.fotosik.pl/322/d4fc4a6982758a6bmed.jpg[/IMG]
na tym zdjęciu widać zaledwie połowę, czyli 6,5 psa... ;) kotów nie liczę, bo tylko 2 ;)
to 1/2 to ślepy Dropsik w swojej budce ( przy lewej krawędzi zdjęcia )

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images61.fotosik.pl/341/3a156f42b0c0656bmed.jpg[/IMG][/URL]
a oto i ślepy Dropsik w swojej budce, na swojej nowej podusi...... naprawdę nowej..... ;)
podobno wzór w kwiatki nie dla faceta, więc mu się nie spodobała ;)

Posted

mari, jak można faceta na takiej babskiej podusi układać...:lol: pewnie inne chłopaki się z niego śmiały, a dziewczyny to dopiero miały radochę...:lol:

Posted

[quote name='ranias']mari, jak można faceta na takiej babskiej podusi układać...:lol: pewnie inne chłopaki się z niego śmiały, a dziewczyny to dopiero miały radochę...:lol:[/QUOTE]

właśnie musiałam mu udzielić pomocy ;)
zdjęcie jest sprzed kilku godzin, obecnie sytuacja się zmieniła - podusia zwiększyła swoją objętość do tego stopnia, że Dropsik wyszedłszy ze swojej ukochanej budki nie był w stanie do niej wrócić - otwór zatkany tym "śniegiem", a on nie widząc nic przecież nie wiedział, jak sobie poradzić, co to za dziwna przeszkoda w miejscu, gdzie powinien być "właz"
tak więc wyjęłam baaardzo puchatą podusię i Dropsik dostał kocyk - jest niebieski w bałwanki - może mu się spodoba ;)

[quote name='Aimez_moi']Ale gromadka........ tyle oczek.......:):)[/QUOTE]

4 kocie i 26 psich oczek mam teraz ( w tym 2 zupełnie ślepe-te Dropsikowe i jedno chore - Czarusiowe ;))

Posted

[quote name='Kamila Proc']no to moc oczek[/QUOTE]

[quote name='Aimez_moi']Fakt.....:) u Mari na chacie jest wielka moc.....:):)[/QUOTE]

[quote name='ranias']moc miłości...:lol:[/QUOTE]

i jak tu wpłatę podać rycząc.... bo się popłakałam......piszę przez łzy...

50,- Marta Anna M. z Celestynowa dla Argo (31.10.)

Posted

No to jeszcze oficjalnie :)

[CENTER]
[INDENT] [CENTER][B][FONT=comic sans ms][SIZE=4][COLOR=#000080]Kochani :smile: Mam niewątpliwy zaszczyt Zaprosić Was na [URL="http://dogomania.pl/forum/threads/248441-Bazarek-ratunkowy-dla-2-psiak%C3%B3w-Zapachy-i-smaki-%29-Zapraszamy-30-11-g-21-30-%29"]bazarek[/URL] ratunkowy dla Argo i Marcela.

Znajdziecie tu masę zapachów i smaków :smile:
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][B][FONT=comic sans ms][SIZE=7][COLOR=#ff8c00]Zapraszamy serdecznie :smile:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/CENTER]
[/INDENT]

[/CENTER]

Posted

[quote name='Aimez_moi']Marinka.....) a w opisach to przeszlas sama siebie......bardzo podoba mi sie opis dzemu pomaranczowego i mydla dove. Wypoczeta Marinka to niesamowita Marinka.....:):)[/QUOTE]

Dzięki...ale cała pochwała należy się raniaskowi :)
Ja tylko zastosowałam metodę kopiuj- wklej :)