Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ranias']No, a od wczoraj jest u mnie mama. Flaki i pióra dzisiaj na parapecie, koty wiszące na zmianę na oknie i bitwa piesowa. Mama stwierdziła,że nawet normalnie nie da się wyjść na podwórko......[/QUOTE]

zapraszam Twoją Mamę do mnie....
szybciutko zmieni zdanie i powie, że przynajmniej u Ciebie jest normalnie... ;)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Ranias.....ale Twoja Mamcia to przeciez twarda babka jest.....:):)[/QUOTE]

Mama rano mi mówiła,że w nocy kecia goniła po parapecie i drapała po szybie, no to wstała i wpuściła ją do pokoju. Kecia wlazła do szafy, mama nie mogła jej znależć, więc machnęła ręką i położyła się. Nad ranem kecia wylazła z szafy no i drapała w szybę, bo chciała wyjść...Mama przyjechała do mnie wydobrzeć po zabiegu, a nie po nocach zajmować się kotami....:roll:

Posted

No niestety nocne wchodzenie kotów przez okno, to super sprawa zwłaszcza jak idą pojedynczo...:evil_lol: Kecia starsza to jest taka sprytna,że skacze z pergoli i jak huknie w ten blaszany parapet, to wyskakuję z łóżka jak torpeda. Jak twierdzi mąż to jest moja wina, bo w nocy się śpi a nie nadsłuchuje...:cool3: Gdybym spała, to kot by poskakał po parapecie i sobie poszedł, a tak wie,że otworzę mu okno. Ale to wymyslił, co nie?:evil_lol:

Posted

[quote name='Aimez_moi']Ale tu akurat ma racje.....bo gdybys spala to bys nieslyszala.....:):)
A w takim ukladzie to Ty w ogole sypiasz?[/QUOTE]

śpię, bo mam tylko 2 koty...:evil_lol:

Posted

[quote name='Aimez_moi']A jak teskni to moze sobie za budka pokopac.....kopie?[/QUOTE]

Budka jest okopana z każdej strony..ale jeżyk ma mieszkanko pod nią i Ciaposław sie tam nie dostanie...Ciaposław zresztą zamieszkuje teraz pod numerem 2a- my mamy numer 2- obok garażu jest pomieszczenie gospodarcze, stoją w nim rowery i kosiarka. Ciapek ma tam kosz wiklinowy z kocami, drugą budę i stołówkę. Dzisiaj Ciaposław był w domu, ale niedługo... ze względu na mamę...stali z Brodziem przy drzwiach, każdy od swojej strony i tak darli japy....

Posted

[quote name='Aimez_moi']Ranias....:) a tym zwierzakom u Ciebie to sie w d....... przypadkiem nie przewraca?[/QUOTE]

a pewnie,że się przewraca...:lol: ale one tyle w swoim życiu przeszły,że teraz muszą mieć luksusy...:lol:

Posted

Na parapecie dzisiaj pusto. Kecie przesiadują w domu tzn. przed lodówką albo drażnią biednego Brodzia i za nim łażą w celach jak sądzi Brodzio kradziezy jego kości....a mama chce jechać do siebie, najlepiej jutro, bo u mnie nawet snaidania się nie da zjeść w spokoju, bo jak nie kot to pies....ciekawe co by powiedziała w domu mari? :lol:

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/43/d08w.jpg/][IMG]http://img43.imageshack.us/img43/2989/d08w.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Brodzio pilnujący...

Posted

Do moich ulubieńców koty nie należą. Te zostały uratowane z pogromu blokowego, mój młodszy syn je oswajał, bo to takie małe dzikuski były piwniczne. No i są, i rządzą...:lol: