Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ranias']Poważnie to jest tak...Cekuladę sie robi z kakaowca.Kakaowiec jest drzewem.Drzewo to roślina.
[B]wniosek: cekulada to sałatka[/B] :evil_lol:[/QUOTE]
to znaczy, ze ja sie odzywiam zdrowo

Posted

[quote name='ranias']Ja spożywam duże ilości sałatki....:lol::lol::lol:[/QUOTE]

ja też się zaliczam do milośników sałatki..... cekuladowej oczywiście ;)

meldunek finansowy:

25,- Roland_De (18.10.)
60,- Nemko - dla Argo wpłata zaległa plus 1 do przodu (21.10.)

dotarła kwota 200 zł z bazarku, w tym po 40 zł dla Argo i Marcelka :)

Posted

A co ja mam powiedzieć? Aimez mi tu przysłała takie wielkie pudło sałatki i naraziła mnie na stres pokarmowy, ślinotok, omamy i takie różne.....Czy tu chodzi o jakieś ćwiczenie, czy o co inne? :roll:

Posted

[quote name='ranias']A co ja mam powiedzieć? Aimez mi tu przysłała takie wielkie pudło sałatki i naraziła mnie na stres pokarmowy, ślinotok, omamy i takie różne.....Czy tu chodzi o jakieś ćwiczenie, czy o co inne? :roll:[/QUOTE]

A ja tu mam juz nowe wzory i smaki salatkowe.....:)

Posted

Puszczam przelew na kwotę 30,00zł z mojego bazarku.

Sprzedały się tylko kalosze,ale zawsze jakiś grosz wpadł :)
Dla Argo i Marcela to tylko 50%, czyli 15,00zł, drugie 50% idzie na konto psiaków u mari23 :)

Bardzo proszę o potwierdzenie tutaj i na [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/247114-Na-s%C5%82ot%C4%99-i-do-pracy-%29-Bazarek-na-dwa-cele-%29-Koniec-DZI%C4%98KUJEMY-%29ROZLICZAMY-%29/page11"]bazarku[/URL] jak pieniążki wpłyną :)

Posted

[quote name='ranias']A wiecie,że ja za białą sałatką nie przepadam...najbardziej smakują mi wersje nadziewane...:lol:[/QUOTE]

[quote name='Aimez_moi']Ja natomiast wersje gorzkie.....od biedy deserowe.....[/QUOTE]

A ja wszystkie oprócz białej bo biała to już nie czekolada to mlekolada ;-)

[B]Argusia miziam na dobranoc :loveu:[/B]

Posted

[quote name='Iljova']A ja wszystkie oprócz białej bo biała to już nie czekolada to mlekolada ;-)

[B]Argusia miziam na dobranoc :loveu:[/B][/QUOTE]

czekolada czy mlekolada - wszystko jedno, ale.... jaka pyszna !!!!!

przyłaczam sie do miziania Argusia :)

Posted

[quote name='ranias']Zaglądam do Argusia...:lol: Ależ u mnie dzisiaj ładnie.Ciepło, słoneczko świeci, a drzewa w tych kolorach takie cudne,że szkoda gadać...:lol:[/QUOTE]

u mnie też tak pięknie było cały dzień, że porządki w ogrodzie robiłam, a w domu.... ech tam ;) może nie będzie niespodziewanych gości ;) ;)

Posted

[quote name='mari23']u mnie też tak pięknie było cały dzień, że porządki w ogrodzie robiłam, a w domu.... ech tam ;) może nie będzie niespodziewanych gości ;) ;)[/QUOTE]

ja gości mogę zatrzymać na podwórku,żeby podziwiali jesienne drzewa..:lol: z domu nie da się tego zrobić- kecie wiszące na oknach zostawiają odbicia łapek na szybach- błoto widać :roll: