Marinka Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [quote name='Aimez_moi']Ano jakos tak.......[/QUOTE] Spróbuj napisać pw do Isadory Quote
AgusiaP Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Zaglądam do Argulka codziennie, ale po cichutku ;) Chciałam zapytać czy pieniążki już doszły? Nie ma na pierwszej stronie moch wpłat za ostatnie trzy miesiące Quote
Aimez_moi Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Marinkaa nie ma dostepu do wplat to pewnie dlatego nie ma rozliczenia...... Quote
AgusiaP Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Ja tylko chciałabym wiedzieć czy pieniążki doszły Quote
ranias Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Argusiu, dzień dobry. Okropnie u mnie wieje, aż strach wychodzić z domu:shake: Quote
Marinka Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Dopiero teraz otrzymałam (i to nie od prezesa) [U][B][COLOR=Red]Sierpień 2010: [/COLOR][/B][/U][B][COLOR=Red][COLOR=Black]9.08. Monika M. [COLOR=Red][COLOR=Black]-[/COLOR] 10 złotych [COLOR=Black]17.08. Joanna.K - [COLOR=Red]5 złotych [COLOR=Black]30.08. MTF zalesie - [COLOR=Red]25 złotych [COLOR=Black]31.08. Aimez_moi - [COLOR=Red]15 złotych [COLOR=Black] [COLOR=Red][U]Wrzesień 2010: [/U][COLOR=Black]1.09. Ranias - [COLOR=Red]20 złotych [COLOR=Black]2.09. AgusiaP - [COLOR=Red]120 złotych [COLOR=Black]2.09. Ika&Sonia - [COLOR=Red]10 złotych [COLOR=Black]23.09. MTF zalesie - [COLOR=Red]25 złotych [COLOR=Black] [U][COLOR=Red]Październik 2010: [/COLOR][/U][COLOR=Red][COLOR=Black]5.10. Ika&Sonia - [COLOR=Red]10 złotych [COLOR=Black]5.10. Ranias - [COLOR=Red]20 złotych [COLOR=Black]11.10. Aimez_moi - [COLOR=Red]20 złotych [COLOR=Black]18.10 Jolanta W. - [COLOR=Red]50 złotych [COLOR=Black]20.10. AgusiaP - [COLOR=Red]60 złotych [U] Listopad 2010: [/U][COLOR=Black]2.11. MTF zalesie - [COLOR=Red]75 złotych [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black]([/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black]za listopad, grudzień i styczeń)[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][B][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red] [COLOR=Black]2.11. Ranias - [COLOR=Red]20 złotych [COLOR=Black]4.11. Sandra S. - [COLOR=Red]10 złotych [COLOR=Black]5.11. Ika&Sonia - [COLOR=Red]10 złotych[/COLOR][/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B] Quote
ranias Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 I mojej wpłaty sierpniowej dla Argusia nie ma, a posłałam :-( Quote
ranias Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Nasz Argus też zadłużony? Kurcze, przydałaby się druga wypłata.Jakoś nie chcą dawać :shake: Quote
Marinka Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 [quote name='ranias']I mojej wpłaty sierpniowej dla Argusia nie ma, a posłałam :-([/QUOTE] Ranias, kochana, ależ jest w 1 poście jest ta część, którą wcześniej otrzymałam...tu wpisałam te, które do tej pory nie zostały odnotowane, bo nie mam dostępu do konta Quote
Aimez_moi Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Z tymi pieniedzmi to faktycznie krucho....... Quote
Aimez_moi Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Argulek......co tam porabiasz nicponiu?......:):) Quote
Marinka Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 I Arguś należy do szczęściarzy :)...pomyśleć, że był czas kiedy wątek żył pełnią życia ...echhh Quote
ranias Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Chyba jak nie ma dramatów, to wszystko z czasem zamiera... Quote
Marinka Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Taka jest kolej rzeczy...bo świat kręci się dalej i wciąż są nowe dramaty niestety :( Quote
ranias Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 No to Argusiu na spacerek, na słoneczko i wiaterek:multi: Quote
Aimez_moi Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Ale wiecie co?...... niech bedzie taki pusty aby tylko chlopak byl zdrowy i zadowolony........:) Quote
Marinka Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 [quote name='mtf zalesie']moja wplata jest za 3 mies.[/QUOTE] Ok. odnotuję Quote
ranias Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Argusiu, popołudniowe smyranie po brzuszku :lol: Quote
Marinka Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Argusiu, jak cię ta ciocia Ranias rozpieszcza :) Quote
ranias Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 I przed spankiem też posmyramy, żeby piesio kolorowe sny miał:lol: Quote
Aimez_moi Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Ta jasne......prosze mi tu nie rozpieszczac lovelasa....... Quote
ranias Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='Aimez_moi']Ta jasne......prosze mi tu nie rozpieszczac lovelasa.......[/QUOTE] To posmyramy się ukradkiem, za budką ;) Quote
Recommended Posts