Aimez_moi Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 A zawiazalas sobie jezyk na sempelek?......:):) Quote
Wiola&Miłosz Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='Aimez_moi']A zawiazalas sobie jezyk na sempelek?......:):)[/QUOTE] Chcialabys:eviltong: a co do bana- ja nic nie zrobilam;) Hurtem dostalam Quote
Aimez_moi Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Chcialabys:eviltong: a co do bana- ja nic nie zrobilam;) Hurtem dostalam[/QUOTE] Ta....... akurat....:):) Quote
Wiola&Miłosz Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='Aimez_moi']Ta....... akurat....:):)[/QUOTE] Nikogo nie wyzwalam, nikogo nie obrazilam, nie uzylam brzydkich porownan.. :roll: po prostu dostalam tak o sobie.. ehh ale obiecuje sie poprawic:evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Witam w nowy dzien Lovelasa i Cioteczki.....:) Quote
ranias Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='Aimez_moi']Witam w nowy dzien Lovelasa i Cioteczki.....:)[/QUOTE] u mnie cały dzień słoneczko, jak miło....:lol: Quote
Wiola&Miłosz Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 a ja mam dzisiaj migrene od rana i sie powstrzymuje by znow nie dostac bana:) Quote
Aimez_moi Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']a ja mam dzisiaj migrene od rana i sie powstrzymuje by znow nie dostac bana:)[/QUOTE] Oj Kochana....napij sie czegos relaksujacego.....:) Quote
Wiola&Miłosz Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='Aimez_moi']Oj Kochana....napij sie czegos relaksujacego.....:)[/QUOTE] Tiaaa po melisie mi nie dobrze a flachy nie wolno;) Wiec i dupa i czapa Quote
ranias Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 najlepsze są nalewki...ku zdrowotności...w każdej ilości....:lol: Quote
Marinka Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 [B]A ja na przekór złej i nad wyraz podłej czarownicy napiszę, że dziś o 00:07 Wiolka urodziła śliczną, zdrową córeczkę :smile: :smile: :smile:[/B] Quote
Aimez_moi Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 A wiecie juz Moje Kochane Cioteczki, ze mamy nowa dogomaniaczke?.....:):) Wiolcia urodzila corcie.....:):):) Quote
Aimez_moi Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Zgadza sie...... ja gdy dostalam Ta wiadomosc nic nie moglam napisac bo plakalam jak bobr z radosci......:):) Quote
Marinka Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 [quote name='Aimez_moi']Zgadza sie...... ja gdy dostalam Ta wiadomosc nic nie moglam napisac bo plakalam jak bobr z radosci......:):)[/QUOTE] Ja to przeżywałam w nocy ....niemalże na żywo...miałam gorącą linię z Miłoszem :) Quote
Marinka Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 [quote name='ranias']to Majkel ma siostrę....:roll:...:loveu:[/QUOTE] No można tak powiedzieć :) Tobi podawał Wiolce łapkę aby ją pocieszyć, a Majkel dla zmniejszenia bólu lizał Wiolkę po stopach :) Quote
ranias Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 bo piesie to lekarstwo na wszystko...:lol: czyli Majkel ma starszego brata i młodszą siostrę...:lol::lol: Quote
Wiola&Miłosz Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 taa teraz wesoly autobusik wzbogacil sie o kolejnego podroznika;) jestem zyje... dupa mnie tylko boli:evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']taa teraz wesoly autobusik wzbogacil sie o kolejnego podroznika;) jestem zyje... dupa mnie tylko boli:evil_lol:[/QUOTE] O Matko i Corko.......przeciez Ty ledwo zywa jestes na pewno! Zostaw tego laptopika i lezec zasuwaj........ Quote
Wiola&Miłosz Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='Aimez_moi']O Matko i Corko.......przeciez Ty ledwo zywa jestes na pewno! Zostaw tego laptopika i lezec zasuwaj........[/QUOTE] Ja sie czuje super.. serio.. nic oprocz tylka mnie nie boli;) Pospalam jestem wypoczeta a mala to aniol.. nudze sie:shake: Quote
Marinka Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 Wejdźcie na wątek Daszy...padniecie ...zapewniam :) Quote
Wiola&Miłosz Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='Marinka']Wejdźcie na wątek Daszy...padniecie ...zapewniam :)[/QUOTE] no wezzz chcesz zeby sie zesikaly?;) Quote
Aimez_moi Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Ale ja juz to wszystko czytalam.....lacznie z seksem konczyny sanitariusza i Tobiasza.......:):) Quote
Recommended Posts