Aimez_moi Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']A ja jestem chamka i bede nawalac do nich wieczorem...:) jak sie nie odezwa;)[/QUOTE] Na to po cichu liczylam.....:):) Quote
Wiola&Miłosz Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='Aimez_moi']Na to po cichu liczylam.....:):)[/QUOTE] I dupa:placz: Argusiu.. przepraszam po stokroc.... Przepraszam kochany Quote
Marinka Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 Nie chcą Argusia ? :shake::-(:-(:placz: Quote
Wiola&Miłosz Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='Marinka']Nie chcą Argusia ? :shake::-(:-(:placz:[/QUOTE] Wczesniej pisalam ze ta dziewuszka to rozsadna dziewczyna a teraz zmieniam zdanie ze to rozkapryszony gnoj smierdzacy jest.. Ona do Mnie z tekstem " wie pani ja ladnego chcialam i takiego zeby byl moim przyjacielem" Ej nie chcecie wiedziec co jej odpowiedzialamm... Ale tak Mnie wku..... ze masakra Quote
Marinka Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Wczesniej pisalam ze ta dziewuszka to rozsadna dziewczyna a teraz zmieniam zdanie ze to rozkapryszony gnoj smierdzacy jest.. Ona do Mnie z tekstem " wie pani ja ladnego chcialam i takiego zeby byl moim przyjacielem" Ej nie chcecie wiedziec co jej odpowiedzialamm... Ale tak Mnie wku..... ze masakra[/QUOTE] A już zaczynałam zmieniać zdanie o dziewuszkach w jej wieku... I czy ona naprawdę chce psa, przyjaciela....czy pretekst do wieczornych wypadów z domu? Quote
Marinka Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 A tak w ogóle - oni zadzwonili do Ciebie, czy Ty do nich? Quote
Wiola&Miłosz Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='Marinka']A tak w ogóle - oni zadzwonili do Ciebie, czy Ty do nich?[/QUOTE] Oni do Mnie jak napisalam grzecznie pierw co jest grane.... Po czym rozxmawialam z tatusiem wredna podla gowniara itd. Nawet mamusia sie wciela.. Bo ona cos tam do Mnie baknela ze przyjaciel sraciel to ze corcia grzeczna a ja ehe jak byliscie u nas to zapach papierosow czulam a niestety od kiedy jestem brzuchata nie pale.. Milosz jara wiec czuje z kilometra a ona ze absolutnie to niemozliwe. bo corka taka ze nawet za chlopakami sie nie oglada etc. To jej powiedzialam ze jak corcia potrzebuje zabawki to niech jej mamusia wibrator kupi bo niestety na misia jest za stara.... No szlag Mnie trafil Quote
Marinka Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 Wyszło szydło z worka. Mam nadzieję, że nie dostaną żadnego psiaka, bo będzie nieszczęśliwy w tym domu. Quote
Marinka Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 A ja chciałam zaproponować Jasia, gdyby Argo wydawał się zbyt duży: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239926-Jasiek-mix-terier-nie-mo%C5%BCe-zosta%C4%87-na-DT-Ma-konflikt-ze-starszym-rezydentem-POMOCY?p=20439759#post20439759[/URL] a..gu... A do Jasia Zapraszam serdecznie:) Quote
Wiola&Miłosz Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='Marinka']A ja chciałam zaproponować Jasia, gdyby Argo wydawał się zbyt duży: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239926-Jasiek-mix-terier-nie-może-zostać-na-DT-Ma-konflikt-ze-starszym-rezydentem-POMOCY?p=20439759#post20439759[/URL] a..gu... A do Jasia Zapraszam serdecznie:)[/QUOTE] no ja im napewno psa polece... niedoczekanie:mad: Boze jak doibrze ze Buba krakowiakiem bedzie.. ufff Quote
Aimez_moi Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Dobrze im nagadalas.....dumna jestem z Cieebieee..... A Argo......Argo jest nasz i wszystkie bardzo Go kochamy....a Funia na pewno Mu to przekazuje.....:):) Quote
Wiola&Miłosz Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='Aimez_moi']Dobrze im nagadalas.....dumna jestem z Cieebieee..... A Argo......Argo jest nasz i wszystkie bardzo Go kochamy....a Funia na pewno Mu to przekazuje.....:):)[/QUOTE] Najlepsze jest to ze dzisiaj dzwonili i mnie przepraszali.... ze ich ponioslo... jedno jest pewne to dom dla zadnego z moich psiakow.. jednak.... dla argulca tez nie... Quote
Marinka Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Dzwonili...przepraszali...jacyś nie zrównoważeni ludzie... Quote
Wiola&Miłosz Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='Marinka']Dzwonili...przepraszali...jacyś nie zrównoważeni ludzie...[/QUOTE] Ja sie domyslam czemu przepraszali... Powiedzialam im ze juz zadnego psa nie dostana z zadnego ogloszenia nawet jak ogloszenie znajda na kaukazie... Wiec poszli po rozum do glowy. Tak czy inaczej wiem jakich psow szukaja wiec gdzie moglam to ich poblokowalam:) Quote
Marinka Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Ja sie domyslam czemu przepraszali... Powiedzialam im ze juz zadnego psa nie dostana z zadnego ogloszenia nawet jak ogloszenie znajda na kaukazie... Wiec poszli po rozum do glowy. Tak czy inaczej wiem jakich psow szukaja wiec gdzie moglam to ich poblokowalam:)[/QUOTE] A wpisałaś na czarne kwiatki? Quote
Wiola&Miłosz Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='Marinka']A wpisałaś na czarne kwiatki?[/QUOTE] Przymierzam sie...:) Czekam co jeszcze wymysla do wieczora:) Bo dzwonili do bryski w sprawie innego psa wiec czekam na jej relacje Quote
Marinka Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Arguś się nie obrazi :) [INDENT] [B]Witam i serdecznie [COLOR=#ff0000]zapraszam na bazarek[/COLOR] stworzony przez Ladymonia0610 [COLOR=#ff0000]na potrzeby BDT naszej kochanej Marysi [/COLOR][/B][COLOR=#ff0000]:loveu: [/COLOR] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/239856-Ona-pomaga-Psiakomi-daje-im-BDT%21My-pom%C3%B3%C5%BCmy-jej-Mari23-Cegie%C5%82kowy-do-01-03-2013r?p=20433040#post20433040"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...0#post20433040[/URL] [B]Bazarek ma formę cegiełek - ewentualny dochód zostanie przeznaczony na karmę i leczenie psiaków[/B] [/INDENT] Quote
ranias Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Argusia kochamy i żadnej wredocie go nie oddamy... Quote
Aimez_moi Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='ranias']Argusia kochamy i żadnej wredocie go nie oddamy...[/QUOTE] Pewnie, ze nie.......:) Quote
AgusiaP Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Coś te nasze chłopaki nie mają szczęścia...:-( Quote
Marinka Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Myślmy pozytywnie :) ... może wówczas koło fortuny się odwróci :) Quote
Aimez_moi Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Myslimy pozytywnie....a chlopaki zadowolone i zadbane u Funi.....;):) Quote
ranias Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='Aimez_moi']Myslimy pozytywnie....a chlopaki zadowolone i zadbane u Funi.....;):)[/QUOTE] no i gdzie im będzie lepiej.... Quote
ranias Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='Aimez_moi']Ranias.....paczuszka juz jest?[/QUOTE] jeszcze nie dotarła...:roll: Quote
Recommended Posts