Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marinka']Nie chcą Argusia ? :shake::-(:-(:placz:[/QUOTE]
Wczesniej pisalam ze ta dziewuszka to rozsadna dziewczyna a teraz zmieniam zdanie ze to rozkapryszony gnoj smierdzacy jest.. Ona do Mnie z tekstem
" wie pani ja ladnego chcialam i takiego zeby byl moim przyjacielem"
Ej nie chcecie wiedziec co jej odpowiedzialamm...
Ale tak Mnie wku..... ze masakra

Posted

[quote name='Wiola&Miłosz']Wczesniej pisalam ze ta dziewuszka to rozsadna dziewczyna a teraz zmieniam zdanie ze to rozkapryszony gnoj smierdzacy jest.. Ona do Mnie z tekstem
" wie pani ja ladnego chcialam i takiego zeby byl moim przyjacielem"
Ej nie chcecie wiedziec co jej odpowiedzialamm...
Ale tak Mnie wku..... ze masakra[/QUOTE]

A już zaczynałam zmieniać zdanie o dziewuszkach w jej wieku...
I czy ona naprawdę chce psa, przyjaciela....czy pretekst do wieczornych wypadów z domu?

Posted

[quote name='Marinka']A tak w ogóle - oni zadzwonili do Ciebie, czy Ty do nich?[/QUOTE]
Oni do Mnie jak napisalam grzecznie pierw co jest grane....
Po czym rozxmawialam z tatusiem wredna podla gowniara itd.
Nawet mamusia sie wciela.. Bo ona cos tam do Mnie baknela ze przyjaciel sraciel
to ze corcia grzeczna a ja ehe jak byliscie u nas to zapach papierosow czulam
a niestety od kiedy jestem brzuchata nie pale.. Milosz jara wiec czuje z kilometra
a ona ze absolutnie to niemozliwe. bo corka taka ze nawet za chlopakami sie nie oglada etc. To jej powiedzialam ze jak corcia potrzebuje zabawki to niech jej mamusia wibrator kupi bo niestety na misia jest za stara.... No szlag Mnie trafil

Posted

A ja chciałam zaproponować Jasia, gdyby Argo wydawał się zbyt duży:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239926-Jasiek-mix-terier-nie-mo%C5%BCe-zosta%C4%87-na-DT-Ma-konflikt-ze-starszym-rezydentem-POMOCY?p=20439759#post20439759[/URL]

a..gu...
A do Jasia Zapraszam serdecznie:)

Posted

[quote name='Marinka']A ja chciałam zaproponować Jasia, gdyby Argo wydawał się zbyt duży:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239926-Jasiek-mix-terier-nie-może-zostać-na-DT-Ma-konflikt-ze-starszym-rezydentem-POMOCY?p=20439759#post20439759[/URL]

a..gu...
A do Jasia Zapraszam serdecznie:)[/QUOTE]
no ja im napewno psa polece... niedoczekanie:mad:
Boze jak doibrze ze Buba krakowiakiem bedzie.. ufff

Posted

[quote name='Aimez_moi']Dobrze im nagadalas.....dumna jestem z Cieebieee.....
A Argo......Argo jest nasz i wszystkie bardzo Go kochamy....a Funia na pewno Mu to przekazuje.....:):)[/QUOTE]
Najlepsze jest to ze dzisiaj dzwonili i mnie przepraszali.... ze ich ponioslo...
jedno jest pewne to dom dla zadnego z moich psiakow.. jednak....
dla argulca tez nie...

Posted

[quote name='Marinka']Dzwonili...przepraszali...jacyś nie zrównoważeni ludzie...[/QUOTE]
Ja sie domyslam czemu przepraszali... Powiedzialam im ze juz zadnego psa nie dostana z zadnego ogloszenia nawet jak ogloszenie znajda na kaukazie... Wiec poszli po rozum do glowy.
Tak czy inaczej wiem jakich psow szukaja wiec gdzie moglam to ich poblokowalam:)

Posted

[quote name='Wiola&Miłosz']Ja sie domyslam czemu przepraszali... Powiedzialam im ze juz zadnego psa nie dostana z zadnego ogloszenia nawet jak ogloszenie znajda na kaukazie... Wiec poszli po rozum do glowy.
Tak czy inaczej wiem jakich psow szukaja wiec gdzie moglam to ich poblokowalam:)[/QUOTE]

A wpisałaś na czarne kwiatki?

Posted

Arguś się nie obrazi :)

[INDENT] [B]Witam i serdecznie [COLOR=#ff0000]zapraszam na bazarek[/COLOR] stworzony przez Ladymonia0610 [COLOR=#ff0000]na potrzeby BDT naszej kochanej Marysi [/COLOR][/B][COLOR=#ff0000]:loveu:
[/COLOR]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/239856-Ona-pomaga-Psiakomi-daje-im-BDT%21My-pom%C3%B3%C5%BCmy-jej-Mari23-Cegie%C5%82kowy-do-01-03-2013r?p=20433040#post20433040"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...0#post20433040[/URL]

[B]Bazarek ma formę cegiełek - ewentualny dochód zostanie przeznaczony na karmę i leczenie psiaków[/B] [/INDENT]