Wiola&Miłosz Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Oni wracaja gdzies za tydzien z tego co pamietam sa na feriach z dzieciakami Quote
Marinka Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 ...kurcze...ja nie dożyję z nerwów.... Quote
Wiola&Miłosz Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='Marinka']...kurcze...ja nie dożyję z nerwów....[/QUOTE] Nie no bedzie chyba spoko... Zobaczymy.. Noz widelec sie uda Quote
Marinka Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Nie no bedzie chyba spoko... Zobaczymy.. Noz widelec sie uda[/QUOTE] Ja tu z nerwów nie wyrabiam...a Ty mi nóż i widelec proponujesz?:placz::evil_lol: Quote
Marinka Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 ...o i jeszcze jedna...teraz to już...no nie...będę uważać z tymi sztućcami :) Quote
Wiola&Miłosz Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='Marinka']Ja tu z nerwów nie wyrabiam...a Ty mi nóż i widelec proponujesz?:placz::evil_lol:[/QUOTE] oc na kawe ciotka nie pitol;) Ja odliczam jeszcze godzine:razz: Quote
Aimez_moi Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']oc na kawe ciotka nie pitol;) Ja odliczam jeszcze godzine:razz:[/QUOTE] A TY se daj spokoj juz z ta kawa...... no nie....ciagle musze Baby pilnowac....... Quote
Wiola&Miłosz Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='Aimez_moi']A TY se daj spokoj juz z ta kawa...... no nie....ciagle musze Baby pilnowac.......[/QUOTE] ale to bezkofeinowa rozpuszczalna;) tej z kofeina Mnie nie wolno:) Quote
Aimez_moi Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']ale to bezkofeinowa rozpuszczalna;) tej z kofeina Mnie nie wolno:)[/QUOTE] Ok.....jakos wybrnelas......:):) Spryciula..... Quote
Wiola&Miłosz Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='Aimez_moi']Ok.....jakos wybrnelas......:):) Spryciula.....[/QUOTE] :evil_lol: jakos trzeba;) Quote
ranias Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='Kamila Proc']a co na to Argo?[/QUOTE] no właśnie...ma łyżeczkę...:roll: Quote
Aimez_moi Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Sluchajcie a ile latek moze miec Argulek? Quote
Marinka Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 [quote name='Aimez_moi']Sluchajcie a ile latek moze miec Argulek?[/QUOTE] Dobre pytanie...hmm...w LCMZ 3 lata temu...twierdzili, że ok. 4 lat... Quote
AgusiaP Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='Aimez_moi']To teraz juz by mial 7 lat?[/QUOTE] Ale ten czas leci...;) Quote
Marinka Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 Z tym wiekiem...to trudno w sumie ustalić...może mieć równie dobrze 6 jak i 8 lat...ale zapewniam, że nie wygląda na aż tyle Quote
Aimez_moi Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Aby tylko Argus mial domek w koncu......:):) Quote
Aimez_moi Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Ja takze zagladam i Argusia cmokam......:):) Quote
ranias Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='Aimez_moi']Ja takze zagladam i Argusia cmokam......:):)[/QUOTE] no to następny cmok ode mnie...:lol: Quote
Wiola&Miłosz Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 argo nie gniewaj sie wiesz ze cie bardzo lubie ale musze wytransportowac Jaggera z domu:) zaprasam na bazarek dla Jaggera;) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/239594-Transportowy!!!-Dla-Jaggera-do-17-02-2013r!!!-Wejd%C5%BA-pom%C3%B3z-mu-dojecha%C4%87-do-DS!!-Pilne!!"][SIZE=6][B]KLIK[/B][/SIZE][/URL] Quote
Aimez_moi Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']argo nie gniewaj sie wiesz ze cie bardzo lubie ale musze wytransportowac Jaggera z domu:) zaprasam na bazarek dla Jaggera;) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/239594-Transportowy!!!-Dla-Jaggera-do-17-02-2013r!!!-Wejdź-pomóz-mu-dojechać-do-DS!!-Pilne!!"][SIZE=6][B]KLIK[/B][/SIZE][/URL][/QUOTE] O kurcze....Argo....:) jakie zapewnienia.....:):) Quote
Recommended Posts