funia Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Argo został wczoraj odrobaczony . Dolpac koszt 12zł .Jak tylko dostane fakture ,wysle ja do Fundacji . Quote
Marinka Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Funiu - fantastyczne foty...sorki, ale przez dłuższy czas nie mogłam się zalogować na Dogo...już jest dobrze...wracam do obowiązków Quote
Marinka Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 Kurcze przydałoby się chłopakom, fajne wypasione Allegro adopcyjne...ja niestety nie potrafię :oops: Quote
Aimez_moi Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Cholercia ja tez nie umiem....... A moze daloby rade poprosic kogos? Quote
Aimez_moi Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 No to dla Argulka oplace......:) tylko ile i konto poprosze...... Quote
Isadora7 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Jestem, do tego wszytkiego jeszcze prosiłąbym o informacje na których stronach są zdjęcia. Wybaczcie ale nie dam rady trzepać wątku. Informacje widzę ze mam w ogłoszeniach na pierwszej stronie resztę sobie dośpiewam. Zdjęcia tez można przesłać do mnie na maila [email][email protected][/email] Quote
Marinka Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Dzięki przeogromne :):):) Puszczam zdjęcia mailem :) Zdjęcia poszły mailem z adresu: [email][email protected][/email] Są tam również zdjęcia zaraz po przewiezieniu Argo do Lublina Widać na nich jak wyglądała jego skóra i rany Quote
Marinka Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Isadoro mam nadzieję, że zdjęcia doszły... Quote
Marinka Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 [quote name='Aimez_moi']A ja nie mam danych do wplaty...........[/QUOTE] Myślę, że Isadora się odezwie jak przystąpi do sporządzania allegro :) Quote
Marinka Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Nowiutki cafeanimal: [URL]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Argo,19045[/URL] Quote
maarit Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Zaglądnęłam na zaproszenie ;) postaram się wpłacić parę groszy- na konto z 1 strony? Quote
Marinka Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 [quote name='Gonia13']Zaglądnęłam na zaproszenie ;) postaram się wpłacić parę groszy- na konto z 1 strony?[/QUOTE] Dziękuję pięknie :) - Tak konto z 1 strony Quote
funia Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Prosze cioteczki pamietajcie ,ze Argo musi miec info w allegro ze samce w domu wykluczone .Suczka owszem .No i wolałabym jednak ,zeby poszedł do domu gdzie nie ma małych dzieci . Quote
funia Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Nie potrafie tego racjonalnie wytłumaczyć ....Więc powiem tak .Są psy u mnie do których wpusciłabym małe dziecko i nawet bym sie nie martwiła ,ze cos sie złego stanie .Po prostu wyczuwam u Argo duza niestabilnosc emocjonalna ,on jest bradzo dobry i łagodny ,ale wystraczy jakiś bodziec ,impuls coś co go wytraci z harmonii i wtedy ...No własnie i tego nie jestem pewna . Argo nigdy nie zoastaje na wybiegu bez kontroli .Jeśli on biega my jesteśmy zawsze obok ,albo za wybiegiem .Albo siedze na ławce i kontroluję sytuację .Mój maz uważa ,ze ja przesadzam ale tak to czuje i inaczej nie moge . Czarne suczki Kaja i Maja biegaja jak on jest na wybiegu ,ale ja jestem wtedy z nimi .Jeśli zmieniam innego psa np. Fabiana wiem ,ze mogę pójsc zrobić sobie kawę czy nawet nastawic obiad . Moze krzywdzę Argo tym ,ze tak myśle ale niestety tak to widze .Nie pamietam ,czy pisałam ze on w Zabawie jak sie raz rozjuszył i któras z suk dala sygnał warczać to Argo rzucił sie do gryzienia a ofiara miłą byc inna sunia .Oczywiscie niec się nie stało ,ale obawa jest na przyszłośc . Ona uwielbia sie bawić z sukami , bo to tez jest socjalizacja zabawy ,harce i swawole . Dla niego idealny dom to ludzie wyroozumiali ,oponowani i rozumiejący jego problem ( wcześniejsze życie ).Dzieci podrośniete tak ponad 10 lat bo z moja 12 letnią bawi sie ,na 4 letnia szczekał i teraz ona sie bardzo go boi .Ale być moze to tylko zbieg okolicznosci .Moze nie szczekał na nia tylko tak szczekał ... Dla niego stabilizacja byłaby bardzo ważnym elementem wyciszającym jego psychike . PIEsku zycze Ci abys znalazł wlasnie tak odpowiedzialnych ludzi ,którzy Cie pokochaja . Quote
maarit Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Poszły obiecane pieniążki... tylko tyle mogłam... Quote
Isadora7 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Ja pamiętam o Ardo ale dzsiaij opadłam z sił i musze sobie dac dzień luzu. Mamy weekend więc spoks. Quote
funia Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='Aimez_moi']Funiu.....:) Kochana......:) po takich przejsciach jakie mial w przeszlosci....... jest swietnym psiakiem.....:):)[/QUOTE.] Nigdy tego nie negowalam ,ale wynikami moich obserwacji dziele sie z wami .aby trafił do właściwego domu .;) Quote
AgusiaP Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Dziewczynki deklaracja, którą mam wpisaną za lipiec jest za czerwiec;). Za lipiec wpłaciłam wczoraj. Ja pisałam wcześniej, że mogę swoją deklaracje wpłacac dopiero pod koniec miesiąca;) Quote
Marinka Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Isadora, mam nadzieję, że nie zapomniałaś o allegro? Quote
funia Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Dzisiaj Argo był w wyśmienitym humorze .Biegał tak jak by go z torpedy wystrzeliwano.Wariował z Zyta tak ,ze miałam obawy czy wyhamuja przed ogrodzeniem ....Pozwalał na bardzo wiele dreczącej go Mai .Patrzyłam i widziałam jak wiele okazał im cierpliwosci bo nie dawaly mu z Kają spokoju . Uwielbia chwile ,kiedy ma mnie na wyłacznośc .Mógłby stac długo .Przytula do mojej twarzy swoją mordziawkę i jest w siódmym niebie ..Dzisiaj mial czesanie więc przyjemne z pożytecznym . Quote
Marinka Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Argo dla ciebie :): [URL]http://www.psy.pl/adopcje/art6829,argo.html[/URL] [URL]http://www.ojej.pl/799210/Lublin-Argo-nie-pozw%C3%B3l-mu-cierpie%C4%87.html[/URL] Quote
Recommended Posts