Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aimez_moi']Niby tak.... tylko domku brak.
Chociaz zarowno Argo jak i Marcel po takich przejsciach to pewnie mysla, ze teraz juz maja domek....:):)[/QUOTE]

Jestem wręcz pewna, że tak myślą... obserwowałam ich ostatnio w hoteliku i zauważyłam kolosalne zmiany w ich zachowaniu i postawie...są bardzo pewni siebie.

Posted

Argo jest wesoły ,zadowolony .Z sunia Zytą bawi sie do upadłego .Otworzył sie pieknie .Do obcych jest ostrozny .Czasmi jeszcze jak go z nienacka pogłaszcze to sie kuli .Musiał wiele razy oberwać od ludzi ....

Posted

zapraszam na bazarek dla Argo i proszę o podnoszenie
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/185628-Ciuchowisko-na-mi%C5%82e-psisko-do-28-maja"]http://www.dogomania.pl/threads/185628-Ciuchowisko-na-mi%C5%82e-psisko-do-28-maja[/URL]

Ika&Sonia proszę o odnotowanie wpłat z poprzednich bazarków na Marcela i Majora

Posted

Argus to kochana psina .Wesoła , zadowolona .Podaaje mi łapkę na komende .Raz jedna i potem druga .
Bardzo zżył sie ze mna ( niestety ) .Uwielbia zabawy z suczkami i dobrze zjesc:evil_lol:
Pomimo deszczu (od 10 dni)i błyskawic ma dobry humor
15 maja minął miesiąc jak Argo gości u mnie .
Rozliczenie
od 15 kwietnia do 15 maja 450zł .
[SIZE=4]Argo jest więc na minusie 450zł .[/SIZE]
A zaczał sie następny okres rozliczeniowy .Bardzo prosze o uregulowanie faktury.

Posted

[quote name='funia']Argus to kochana psina .Wesoła , zadowolona .Podaaje mi łapkę na komende .Raz jedna i potem druga .
Bardzo zżył sie ze mna ( niestety ) .Uwielbia zabawy z suczkami i dobrze zjesc:evil_lol:
Pomimo deszczu (od 10 dni)i błyskawic ma dobry humor
15 maja minął miesiąc jak Argo gości u mnie .
Rozliczenie
od 15 kwietnia do 15 maja 450zł .
[SIZE=4]Argo jest więc na minusie 450zł .[/SIZE]
A zaczał sie następny okres rozliczeniowy .Bardzo prosze o uregulowanie faktury.[/QUOTE]

Ja wpłaciłam dzisiaj moje deklarowane 60zł.

Posted

[B]IkaSonia - [COLOR=Red]10 złotych
[COLOR=Black]MTFZalesie - [COLOR=Red]25 złotych
[COLOR=Black]p. Rena - [COLOR=Red]25 złotych

[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black]AgusiaP - Twoja wpłata jeszcze nie została zaksięgowana, jak dostanę raport dopiszę :lol:[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]

Posted

[quote name='Marinkaa'][B]IkaSonia - [COLOR=red]10 złotych[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][COLOR=black]MTFZalesie - [COLOR=red]25 złotych[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=red][COLOR=black]
[B][COLOR=red][COLOR=black]p. Rena - [COLOR=red]25 złotych[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=red][COLOR=black]

[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black][COLOR=red][COLOR=black]AgusiaP - Twoja wpłata jeszcze nie została zaksięgowana, jak dostanę raport dopiszę :lol:[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/QUOTE]

Jasne nie ma sprawy ;)